Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Θελω να ανοιξω ενα Τραπεζικο λογαριασμο στο ονομα μου για να βαζω χρηματα μεσα και να τα χρησιμοποιω σε αγορες στο ιντερνετ .

Επειδη ειμαι Σπουδαστης και δεν κανω φορολογικη δηλωση γνωριζεται τι χαρτια χρειαζεται να χω?

Ποια τραπεζα να επιλεξω? Ειμαι αναμεσα σε alpha bank και πειραιως.

Θα με ενδιεφερε η τραπεζα να εχει web banking και η εισοδος να ειναι δωρεαν , αλλα αποτι ειδα η πειραιως για το web banking ζηταει 5ΕΥΡΩ για να σου βγαλει τους κωδικους.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν εχω γνωμη για την αλφα...εχω πειραιως και ποτε δεν ειχα προβλημα στην ζωη μου....ουτε τηλεφωνικα οταν ζητησα βοηθεια , ειτε με το web banking ουτε με τιποτα..

δεν θυμαμαι αν μου ζητησαν λεφτα για τους κωδικους...αλλα και ετσι ναναι..μια φορα τους βγαζεις τους κωδικους οποτε κλαιν....

γενικοτερα η πειραιως μου εχει αφησει αριστες εντυπωσεις...για την αλφα δεν γνωριζω , αρα δεν αποκλειεται να ειναι και αυτη καλη....καποιος που γνωριζει μας λεει...

Δημοσ.

Εγώ σου προτείνω Πειραιώς και όχι Alpha Bank. Κατ'αρχάς αν δεν κάνω λάθος,  και η Alpha Bank σου ζητάει να πληρώσεις 5-6€ για να πάρεις το μηχανηματάκι που βγάζει κωδικούς και το οποίο είναι απαραίτητο για να κάνεις οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω e-banking.

Επίσης, τουλάχιστον από δική μου εμπειρία η Alpha Bank έχει περίεργη διαδικασία για το e-banking. Συγκεκριμένα, όταν είχα ανοίξει λογαριασμό εκεί, τους ζήτησα να μου ενεργοποιήσουν το e-banking και μου είπαν ότι πρέπει να κάνω την αίτηση online απ'το σπίτι. Αφού έκανα την αίτηση, χρειάστηκε να μου στείλουν με ταχυδρομείο τον φάκελο με το password, ενώ έπρεπε να ξαναπάω σε κατάστημα για να πάρω το username. Αρκετή ταλαιπωρία δηλαδή. Στην πειραιώς έγιναν όλα άμεσα.

Επίσης στην πειραιώς σου βγάζουν την χρεωστική επιτόπου, ενώ στην Alpha στην στέλνουν με ταχυδρομείο που πάλι παίρνει χρόνο. Τέλος, να προσέξεις τι χρεωστική θα σου βγάλουν στην Alpha. Όταν άνοιξα τον λογαριασμό εκεί, ενώ με ρώτησαν εάν θέλω χρεωστική, δεν μου είπαν ότι θα μου βγάλουν American Express που έχει συνδρομή 10€ τον χρόνο! Τελείως ξεφτίλα..

Δημοσ.

Μην λετε βλακειες χωρις να ξερετε.

TO e-banking ειναι δωρεαν στην alpha, ΕΑΝ θελεις αγοραζεις το μηχανημα
1)για extra ασφαλεια
2) για εμβασματα σε τραπεζες εκτος alpha.

Οι πληρωμες σε ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ κτλ κτλ γινονται κανονικα χωρις το μηχανημα.

Οτι και να επιλεξεις, μην πας σε προπληρωμενη και βλακειες να σε χρεωνουν σε καθε φορτωμα.
Δες στο site της alpha/πειραιως τις καρτες και επελεξε μια χρεωστικη με το σημα της Visa για να γινεται δεκτη παντου.

Εγω στην alpha τοσα χρονια εχω την enter visa, χρεωστικη και πληρωνω inet αγορες/παγια/ψωνια.

• Like 1
Δημοσ.

Tα γενικά στα ειπαν

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με αγορες ριξε μια ματια εδω και μάλιστα στις τελευταίες σελιδες (απο #399 και μετα)

http://www.insomnia.gr/topic/191319-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-ebay-2/page-398

Εδιτ

Θα σου πρότεινα αν πας στην Πειραιως να ζητησεις να σου εκδώσουν μια προπληρωμένη της πρώην τραπεζας κυπρου (δεν ξερω αν γίνετε για νεους πελατες ) άλλα αξιζει, Ζήτησε το δεν χανεις τιποτα.

Δημοσ.

Εθνικη καλύτερο I - banking απο Πειραιώς

Ταυτότητα

Εκαθαριστηκο

Λογαριασμό τηλεφωνου

Μισθοδοσια/καρτα ανεργιας

Κ ανοίγει ο λογαριασμός

Δημοσ.

καλυτερο απο της πειραιως ? ουτε καν :)

εχω και πειραιως και εθνικη εδω και πολλα χρονια.

για μεγαλες περιοδους το e-banking της εθνικης τραβουσε ζορια με καποιους browsers...

αν κλειδωσει , επειδη εβαλες λαθος κωδικο 2-3 φορες (ουτε καν ξερω στις ποσες λαθος προσπαθειες κλειδωνει...δεν σε ενημερωνει καν το συστημα)...πρεπει να περιμενεις το συστημενο φακελο απο το ταχυδρομειο για να ξεκλειδωσει.

Με την πειραιως αυτο γινοταν τηλεφωνικως μετα απο ταυτοποιηση των στοιχειων μου.(εχω καιρο να κλειδωθω στην πειραιως , δεν ξερω αν πλεον ισχυει αυτο ή το εχουν αλλαξει).

Το interface του e-banking της εθνικης ηταν τραγικο..τωρα τελευταια το αλλαξανε....προς το καλυτερο ομολογουμενως αν και μενα αυτη η κεντρικη πρωτη οθονη που τα χει ΟΛΑ μαζεμενα ...με ξενιζει....

Της πειραιως ειναι ομορφο και λειτουργικο εδω και χρονια ....

Απο λειτουργικοτητα δεν νομιζω οτι παιζουν διαφορες..ποτε δεν ειχα προβλημα με συναλλαγες μεσω e-banking με καμμια απο τις 2.

• Like 2
Δημοσ.

Ταυτότητα

Εκαθαριστηκο

Λογαριασμό τηλεφωνου

Κ ανοίγει ο λογαριασμός

ούτε καν... 0 λειτουργικότητα, ασταθές (τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα είναι κάτω η σελίδα), αργό και σα να ειναι σχεδιασμένο για windows 2000/xp...

Επίσης η υποχρεωτική χρήση του ΤΟΚΕΝ για καθε συναλλαγη ειναι εκνευριστική, δε γινεται να κουβαλάμε οπου παμε το σκατακι...

Δημοσ.

καλυτερο απο της πειραιως ? ουτε καν :)

εχω και πειραιως και εθνικη εδω και πολλα χρονια.

για μεγαλες περιοδους το e-banking της εθνικης τραβουσε ζορια με καποιους browsers...

αν κλειδωσει , επειδη εβαλες λαθος κωδικο 2-3 φορες (ουτε καν ξερω στις ποσες λαθος προσπαθειες κλειδωνει...δεν σε ενημερωνει καν το συστημα)...πρεπει να περιμενεις το συστημενο φακελο απο το ταχυδρομειο για να ξεκλειδωσει.

Με την πειραιως αυτο γινοταν τηλεφωνικως μετα απο ταυτοποιηση των στοιχειων μου.(εχω καιρο να κλειδωθω στην πειραιως , δεν ξερω αν πλεον ισχυει αυτο ή το εχουν αλλαξει).

Το interface του e-banking της εθνικης ηταν τραγικο..τωρα τελευταια το αλλαξανε....προς το καλυτερο ομολογουμενως αν και μενα αυτη η κεντρικη πρωτη οθονη που τα χει ΟΛΑ μαζεμενα ...με ξενιζει....

Της πειραιως ειναι ομορφο και λειτουργικο εδω και χρονια ....

Απο λειτουργικοτητα δεν νομιζω οτι παιζουν διαφορες..ποτε δεν ειχα προβλημα με συναλλαγες μεσω e-banking με καμμια απο τις 2.

Κλειδώνει στις 5 φορές, την έχω πατήσει.

Σε ενημερώνει. Ποιόν φάκελο; Παίρνεις τηλέφωνο στο 181818 και στο ξεκλειδώνουν αμέσως.

Και εμένα δεν μου αρέσει που είναι τόσο φορτωμένο. Το είχα πει πριν ακόμα γίνει διαθέσιμο εκτός τράπεζας.

Δημοσ.

Εχεις μεινει το λιγοτερο ενα 6μηνο πισω

Σε ενημερώνει. Ποιόν φάκελο; Παίρνεις τηλέφωνο στο 181818 και στο ξεκλειδώνουν αμέσως.

Και εμένα δεν μου αρέσει που είναι τόσο φορτωμένο. Το είχα πει πριν ακόμα γίνει διαθέσιμο εκτός τράπεζας.

Δημοσ.

ε οκ , θα το αλλαξανε..τελευταια φορα που ειχα κλειδωθει πριν χρονια ..μου στειλανε το νεο πιν ταχυδρομικως...που σημαινε μηδεν συναλλαγες μεχρι να ερθει.

Ασε που δεν σου ελεγε "σε κλειδωσαμε σταματα να προσπαθεις"...αν ειναι δυνατον :)

Οσο για το παπαρακι το μηχανηματακι κατανταει μαλακια τελειως..για το παραμικρο θελει να το χρησιμοποιεις.

Ειμαι χτες στην δουλεια και λεω να μπω να τσεκαρω λιγο το υπολοιπο στην πιστωτικη..και τυχαινει να θελει αλλαγη κωδικου..ελα ομως που ηθελε το παπαρι για την αλλαγη και το ειχα σπιτι....επικο ακυρο εφαγα...

Δημοσ.

Ταυτότητα

Εκαθαριστηκο

Λογαριασμό τηλεφωνου

Κ ανοίγει ο λογαριασμός

Αν δεν εχεις κανενα απο τα δυο τι γινεται?

Μισθοδοσια απο την τελευταια μισθοδοσια που ειχες οταν εργαζοσουν δεχονται?

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.

Για πειραιως με βλεπω να πηγαινω.

Ταυτότητα
Εκαθαριστηκο
Λογαριασμό τηλεφωνου

Κ ανοίγει ο λογαριασμός

Ειμαι σπουδαστης σε ιεκ γεννημενος το 1995 Δηλωση δεν κανω για να εχω καθαριστικο, και χαρτι μισθοδοσιας ή καρτα ανεργιας δεν εχω.Θα τους παρω ενα τηλεφωνο απο αυριο για να δω τι χρειαζονται μην παω 100φορες...

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.

Για πειραιως με βλεπω να πηγαινω.

Ειμαι σπουδαστης σε ιεκ γεννημενος το 1995 Δηλωση δεν κανω για να εχω καθαριστικο, και χαρτι μισθοδοσιας ή καρτα ανεργιας δεν εχω.Θα τους παρω ενα τηλεφωνο απο αυριο για να δω τι χρειαζονται μην παω 100φορες...

πιστευω με κάτι σαν πασο που ισως εχεις να στον ανοίξουν,,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...