Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι δεν μπορείς. Μόνο σε περίπτωση λογαριασμού μισθοδοσίας θα σε αφήσουν.

Τελικά όπως μου απάντησαν στο email  γίνεται .

Αγαπητέ κύριε ****,

Αναφορικά με το ζήτημα που σας απασχολεί, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, εφόσον – όπως μας αναφέρετε - έχετε ήδη συνεργασία με την Τράπεζα *****, μπορείτε να προβείτε σε άνοιγμα Τραπεζικού Λογαριασμού, επισκεπτόμενος οποιοδήποτε Κατάστημα της Τράπεζας σας εξυπηρετεί.

Κατά την επίσκεψή σας, είναι πιθανό να χρειαστεί να πραγματοποιηθεί επικαιροποίηση των στοιχείων, με προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών, τα οποία παρατίθενται στο επισυναπτόμενο αρχείο - είναι πιθανόν να μην απαιτούνται όλα τα άνωθεν δικαιολογητικά - γεγονός που θα διαπιστωθεί κατόπιν ανάλογης διερεύνησης από τους συναδέλφους.

Προκειμένου να λάβετε εκτενή ενημέρωση για το άνοιγμα λογαριασμού στα πλαίσια της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τη σελίδα της Τράπεζας *****, επιλέγοντας το «Ενημερωθείτε» στο πεδίο Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις μετά τη λήξη της Τραπεζικής Αργίας (Ελληνική Ένωση Τραπεζών) όπως φαίνεται παρακάτω και ανατρέχοντας στην ερώτηση 8.

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ολα τα δικαιολογητικά πρεπει να τα εχουμε βγαλει φωτοτυπία επικυρωμενη και να κουβαλαμε και τα πρωτότυπα; γινεται με εξουσιοδότηση;

Βσικα εχω λογαριασμο στην εθνικη τραπεζα ταμιευτηρίου. Αλλα θελω να ανοιξω ακομα εναν οπου εκει θα βαζω αλλα λεφτα.. τωρα στον ιδιο λογαριασμό που ειχα τα δικα μου λεφτα μπαινει και τις μισθοδοσίας και δεν το Θέλω.

Θελω μια καρτα συνδεδεμένη στους δυο λογαριασμους. Χωρις να μπλεκονται τα λεφτα μεταξυ τους

Δημοσ.

Μαλλον αδυνατον δυο λογαριασμοι  στην ιδια Τραπεζα.

Αν εργαζεσαι σε άλλη τραπεζα ναι υπο προϋποθέσεις .Βεβαιωση εργοδοτη ότι καταβαλλει μισθοδοσια μονο σε συγεκριμενη τραπεζα.

Δημοσ.

Ναι αλλα ο παλιος μου μετατραπηκε σε μισθοδοσιας.

Πήρα στα κεντρικα της εθνικης και μου ειπανε γινεται να τους διαχωρισω πχ ταμιευτηρίου 1 ταμιευτηρίου 2

Τελικα μου λυθηκε και η πρώτη απορια δεν χρειάζεται να τα βγαλω φωτοτυπίες, πολυ εξυπηρετικος ο υπάλληλος που μιλησα μαζι του, ελα θα στα βγαλω εγω. Και τον ειπα πως έχει η κατασταση και μου ειπε γινεται απλα πρεπει να εχω και μια βεβαιωση απο τον εργοδότη οτι δουλευω σε αυτον

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλα ο παλιος μου μετατραπηκε σε μισθοδοσιας.

Πήρα στα κεντρικα της εθνικης και μου ειπανε γινεται να τους διαχωρισω πχ ταμιευτηρίου 1 ταμιευτηρίου 2

Τελικα μου λυθηκε και η πρώτη απορια δεν χρειάζεται να τα βγαλω φωτοτυπίες, πολυ εξυπηρετικος ο υπάλληλος που μιλησα μαζι του, ελα θα στα βγαλω εγω. Και τον ειπα πως έχει η κατασταση και μου ειπε γινεται απλα πρεπει να εχω και μια βεβαιωση απο τον εργοδότη οτι δουλευω σε αυτόν

Μαλλον χαλαρωσαν τα cc

Δημοσ.

Μπορει επειδη ηδη ειχα εναν λογαριασμό και δεν θελω να τον μπερδεψω με της μισθοδοσίας.

Πχ αν χρωστουσα εφορια θα με βολευε να μην τα διαχωρισω ωστε να τον εχω ακατάσχετο. Τωρα ετσι που προεκυψε δεν βολευει εμενα

Δημοσ.

Έχω λογαριασμούς σε όλες τις μεγάλες τράπεζες πλην Εθνικής.

Η πλέον εξυπηρετική Τράπεζα με μακράν το καλύτερο ebanking είναι η eurobank

• Like 1
Δημοσ.

Έχω λογαριασμούς σε όλες τις μεγάλες τράπεζες πλην Εθνικής.

Η πλέον εξυπηρετική Τράπεζα με μακράν το καλύτερο ebanking είναι η eurobank

Συμφωνω παρολο που τις θεωρω ολες απαταιωνισες.Χειροτερη ολων η Εθνικη.

Δημοσ.

Συμφωνω παρολο που τις θεωρω ολες απαταιωνισες.Χειροτερη ολων η Εθνικη.

Τι σημαίνει απστεωνισσες; την δουλειά τους έκαναν, ας μην υπέγραφαν ότι τους έβαζαν μπροστά στους δανειολήπτες.

Πέρα από το παραπάνω

Με κατάταξη

Eurobank. Εξυπηρετικοί υπάλληλοι ( πλην μοσχαριων πρώην ΤΤ). Εξαίρετο phone banking και banking, με ειδικά το πρώτο να σε βγάζει από πολλές δυσκολίες

Πειραιώς. Εξυπηρετικοί υπάλληλοι με λίγο πιο δυσνόητο ebanking

Alpha, ότι χειρότερο σε ιδιωτική Τράπεζα. Υπάλληλοι γουρούνια, γραφειοκράτες μανδαρινοι. Υπάρχουν μόνο για να σου σπάνε τα νεύρα.

Το ebanking τι να λέμε, αθλιότητα

Δημοσ.

Τι σημαίνει απστεωνισσες; την δουλειά τους έκαναν, ας μην υπέγραφαν ότι τους έβαζαν μπροστά στους δανειολήπτες.

http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/732743/colpo-grosso-poy-pigan-ta-lefta-poy-dosame-stis-trapezes-meso-toy-txs

Το Help desk της Πειραιως δεν αποτελειται απο υπαλληλους της Τραπεζας.

Δημοσ.

Τελικα ολα εγιναν οπως τα εγραψα παραπανω.

Πηγα με εφαγε μια ωρα η υπαλληλος δεν.λεω πολυ ευγενικη αλλα μου εκανε σωστη δουλειά.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,  

Ξεθάβω λίγο το θέμα γιατί έχω και γω μια ερώτηση, αν μπορεί κάποιος να απαντήσει. Επειδή δεν εργάζομαι μπορώ να ανοίξω λογαριασμό στην Εθνική ή αναγκαστικά θα πρέπει να βγάλω κάρτα ανεργίας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...