Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

Ψαχνω να αγορασω μια καλοκαιρινη κολονια να τη φοραω καθημερινα.  Το θεμα ειναι οτι οι περισσοτερες (σχετικα φτηνες και γνωστες) καλοκαιρινες μυριζουν πανω κατω τα ιδια, δηλαδη μυριζουν fresh, το οποιο ειναι λογικο, αλλα δεν εχουν καποια ιδιαιτερη μυρωδια.  Δοκιμασα την Πολο βλυe και Ναυτιξα βλυε και ειναι πανω κατω τα ιδια.  Αγορασα την eternity summer χωρις να τη μυρισω πρωτα-και ενο μυριζει ωραια δε κανει stand out.   Μυρισα την vercace ερος μεσα απο περιοδικο και μου αρεσε παρα πολυ, αλλα αλλο πως θα ειναι στο δερμα και αλλο πανω στο χαρτι. 
Ψαχνω κατι που εκτος απο φρεση να εχει μια διακριτικη μυρωδια. 

Εχω παραγγειλει δειγμα της creed green irish tweed και tom ford sahara noir, και ξερω οτι η Α*μεν πρεπει να ειναι πολυ καλη αλλα δε θελω να κανω αλλη αγορα στα τυφλα.  Επισης υπαρχει μια ελληνικη που λεγετε Νικος scultpure, την εχει δοκιμασει κανεις; Ποια κολονια προτεινετε;

Δε θελω κατι που να φορανε ολοι πχ. aqua di gio η cool water, και την claiborne σπορτ την εχω και την εχω βαρεθει.

Δημοσ.

products_164_1790280993Light%20Blue%201.

Εγώ όταν ανοίγει ο καιρός προτιμώ αυτή, αλλά πρέπει να τις δοκιμάζεις πάνω σου και να παίρνεις και μια 2η γνώμη αν είναι εφικτό.

• Moderators
Δημοσ.

Paco Rabanne Black XS. Πολυ καλη για καλοκαιρι. Αλλα δοκιμαζε πρωτα πριν αγορασεις γιατι παιζει να μη σου ταιριαζει και να πεταξεις τα χρηματα σου.

Δημοσ.

joop go

ότι πρέπει για καλοκαίρι

ελεγα να παρω τη joop homme, τη βρηκα φτηνα σε ενα μαγαζι, αλλα λογο συσκευασιας λεω θα ειναι πολυ ελαφρια/γυναικεια.  Η Go ειναι οντως καλη για καλοκαιρι η για.. καλοκαιρι στη Μυκονο?

Ι don't judge a book by it's cover αλλα οσο να ναι δε με τραβηζε το ροζ κουτι

Την light blue την εχω μυρισει και μου αρεσε πολυ, να σαι καλα που μου τη θυμισες.  Αν δε μου αρεσει κατι αλλο περισσοτερο θα καταληξω σ'αυτη.

Για την sculpture by Νικος ξερουμε τιποτα; Μενω εξωτερικο και θα μ'αρεσε να φοραω κατι ελληνικο-αρκει να ειναι και ωραιο.  Ξερω δε προκειτε να βρω δειγμα πουθενα αν ειναι θα τη παραγγειλω στο ετσι

• Like 1
Δημοσ.

καλα το σκεφτηκα εγω..στη φωτο θα ειναι κανενας αντρας σκυμενος μπροστα και joop! ηρθε ο αλλος απο πισω

• Like 2
Δημοσ.

Αν κάποιος ξέρει μια κολόνια όπως την περιγράφεις που δεν την φοράνε πολλοί - και την έχει επιλέξει γι' αυτό - θύμισέ μου, γιατί να την πει σε εσένα;

Δημοσ.

Αν κάποιος ξέρει μια κολόνια όπως την περιγράφεις που δεν την φοράνε πολλοί - και την έχει επιλέξει γι' αυτό - θύμισέ μου, γιατί να την πει σε εσένα;

γιατι αν μας προτεινει κατι ωραιο που φοραει εδω στο φορυμ δε σημαινει οτι ολοι οι φιλοι του, γειτονες, ο μπακαλης  και συγγενεις θα τυχει να το διαβασουν στο ινσομνια και να τρεξουν να το αγορασουν και να τρεξουν τα γκομενακια αλλου

Δημοσ.

Σαν το αρωμα των  φρεσκοπλυμμενων ρουχων που εχουν ποτιστει ελαφρα απο τον ιδρωτα ενους φρεσκομπανιαρισμενου σωματος δεν υπαρχει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...