zio10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 ^Δεν υπάρχει μονόδρομος στα αρώματα, δεν ταιριάζουν όλα σε όλους (την συγκεκριμένη δεν την έχω μυρίσει πάντως)
mylo Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) τι λες? Επεξ/σία 16 Μαΐου 2014 από mylo
Hellaslover Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ευχαριστω για τη βοηθεια και τις προτασεις Λοιπον, εφαγα ολη μερα στο ιντερνετ να μαθαινω για τα notes και τα basenotes και γενικα για τις κολονιες και σε τι κατηγορια πεφτει η καθε μια. Απ'οτι φενεται υπαρχουν 3 ειδh: Citrus, Green και Spicy. Η πρωτη κατηγορια ειναι αυτο το fresh που λεω οτι δε μ'αρεσει, το armani di gio ειναι σ'αυτη τη κατηγορια (αν και η συγκεκριμενη μ'αρεσει). Οι green περιεχουν αρωμα απο βοτανα και ειναι και αυτες ελαφριες αλλα με πιο "κυριλε:: μυρωδια πχ. η chanel allure homme, τα spicy ειναι οι πιο βαρυες κολονιες για βραδυνη εξοδο, χειμωνα κτλ Οι κολονιες που εχω διαβασει πολυ καλα λογια ειναι: Rochas man, Joop, Spicebomb, Creed aventus, Creed green irish tweed, Chanel allure, polo red, polo blue, Angel men, 1 million, versace dreamer, versace eros και κατι αλλες που δε θυμαμαι δε ξερω σε ποια κατηγορια πεφτει η καθε μια, και σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις για αυτο δε με νοιαζει να μην ειναι green. Απο αυριο θα βγω να ζητιανευω δειγματα απο καταστηματα και οτι δε βρω θα παραγειλω online. Για οποιον ενδιαφερετε υπαρχει ενα σιτε myperfumesamples.com που αγοραζεις δειγματα σε καλη τιμη. Δε ξερω αν στελνουν Ελλαδα αλλα θα υπαρχει και καποιο αλλο σιτε αν οχι. Το χω παρει σοβαρα το θεμα ^Δεν υπάρχει μονόδρομος στα αρώματα, δεν ταιριάζουν όλα σε όλους (την συγκεκριμένη δεν την έχω μυρίσει πάντως) η Angelmen πρεπει οντως να ειναι πολυ καλη, οπως και η Α*μεν με το καφε μπουκαλι, χαβανα νομιζω λεγεται και ειναι πιο καλοκαιρινη. Αναλογος και το δερμα βεβαια 2
Daemonos Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 απλά δοκίμασε! μου αρέσει απίστευτα! το ίδιο και στις κοπέλες, μιλάμε για κολόνια outsider, μυρίζεις σα να φοράς πολλά euro άρωμα!
palawiaris Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 ελεγα να παρω τη joop homme, τη βρηκα φτηνα σε ενα μαγαζι, αλλα λογο συσκευασιας λεω θα ειναι πολυ ελαφρια/γυναικεια. Η Go ειναι οντως καλη για καλοκαιρι η για.. καλοκαιρι στη Μυκονο? Ι don't judge a book by it's cover αλλα οσο να ναι δε με τραβηζε το ροζ κουτι Την light blue την εχω μυρισει και μου αρεσε πολυ, να σαι καλα που μου τη θυμισες. Αν δε μου αρεσει κατι αλλο περισσοτερο θα καταληξω σ'αυτη. Για την sculpture by Νικος ξερουμε τιποτα; Μενω εξωτερικο και θα μ'αρεσε να φοραω κατι ελληνικο-αρκει να ειναι και ωραιο. Ξερω δε προκειτε να βρω δειγμα πουθενα αν ειναι θα τη παραγγειλω στο ετσι Η homme μυρίζει όπως στα διάφορα μπουρδ..λα,Η go καμία σχέση.Απλή καλοκαιρινή μυρωδια.Σαν ένα λουλούδι,με απαλή μυρωδιά που δεν ενοχλεί καθόλου.Δοκίμασε. Sculpture για χειμώνα μου φαίνεται και για .... όπως την homme 1
isim Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Mονοδρομος : download (2).jpg Η συγκεκριμενη ειναι πολη δυνατη και δε νομιζω να αρεσει σε ολους. Μου την εχουν δωσει σε δειγμα, ωραιο αρωμα παντως. edit: επισης και η 1 Million πολυ δυνατη δεν κανει για καλοκαιρι. Ισως να σου αρεσει η Paco
Hellaslover Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Πηγα σε ενα μαγαζι και δοκιμασα την Α*μεν πανω στο χερι. Λεω κατι μου θυμιζει και τελικα, και κατα τη γνωμη μου, ειναι σχεδον ιδια με την Givenchy play Intense την οποια εχω και μυρισα οταν ηρθα σπιτι. Καμια απο αυτες τις 2 δεν ειναι καλοκαιρινη, εχουν μια ζεστη μυρωδια, κατι σαν κακαο. Προτιμω την Givenchy γιατι εχει κατι το πιο μυστηριο (και την εχω παρει κιολας). Μου φυγε η απορια που ειχα για την Α*μεν και δε θα παρω. Θα δοκιμασω ομως την havane που θεωρειτε καλοκαιρινη. Πηρα δειγμα απο Allure Homme Sport, Givenchy Neo, Versace Eros, D&G light blue, Sport L'ean D'issey και την Riviera English Laundry Εκανα σπραυ την light blue στο αριστερο χερι και την Allure homme στο δεξι. Η Allure αντεχει περισσοτερο και μυριζει καλυτερα κατα τη γνωμη μου. Καπνιζω και καπνιζα ενο τις φορουσα με το αριστερο, δε ξερω αν αυτο επαιξε ρολο για να αντεξει περισσοτερη η αλλη στα δεξια. Και παλι ομως η Allure δεν εχει αυτο το κατι που να μ'αρεσει. Ισως αλλαξω γνωμη οταν τις ξαναδοκιμασω. Θα δοκιμασω τις υπολοιπες αυριο. Αν και δεν ειναι καλοκαιρινες, οι CK obsession, 1 μιλλιον και Spicebomb μυριζουν παρα πολυ ωραια-της δοκιμασα πανω σε χαρτακι και επαθα πλακα. Ο μονος λογος που δε πηρα ειναι οτι ψαχνω για κατι τωρα το καλοκαιρι, αν και η spicebomb σα να ειναι αρκετα ελαφρυα για καλοκαιρι. 1
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Να τις δοκιμάζεις και πάνω σου εκτός από το χαρτάκι εννοείται Η D&G είναι διακριτική, νομίζεις ότι έχει φύγει αλλά οι άλλοι τη μυρίζουν κανονικά!
orfeas26 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Estee lauder Intuition Πάρα πολύ ωραία και ελαφριά!
dimitris_sg Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Armani acqua di gio. Διορθωση, μολις διαβασα οτι ψαχνεις κατι διαφορετικο.... Παντως διαβαζοντας τον τιτλο αυτη μου ρθε στο μυαλο. Αν δεν την εχεις δοκιμασει τοτε πρεπει.
HALF EVIL Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 http://www.aromania.gr/aromata-andrika/carolina-herrera-212-vip-men-eau-de-toilette-100ml-details Ισως να μην την λες εντελώς καλοκαιρινή, αλλά όσες την έχουν μυρισει έχουν ξετρελαθει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα