palawiaris Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μια που με έκανε εντύπωση όταν την μύρισα αν δεν κάνω λάθος....Prada, Luna Rossa.
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 http://www.aromania.gr/aromata-andrika/carolina-herrera-212-vip-men-eau-de-toilette-100ml-details Ισως να μην την λες εντελώς καλοκαιρινή, αλλά όσες την έχουν μυρισει έχουν ξετρελαθει. Το άρωμα δεν το ξέρω, αλλά like για το site, το έχεις δοκιμάσει?
HALF EVIL Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Η πρωτη κολόνια που φροντίζω να μην ξεμενω. Όσο γιά το site ναι ειναι αξιόπιστο γρήγορο με καλές τιμες πιστεύω
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Η πρωτη κολόνια που φροντίζω να μην ξεμενω. Στο site αναφερόμουν βασικά γιατί βλέπω ότι έχει καλές τιμές και πουλάει και tester (Θα φροντίσω να δοκιμάσω και την κολόνια με την πρώτη ευκαιρία ) 1
Hellaslover Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Τελικα απο τα δειγματα που δοκιμασα προτιμω 1. versace ερος 2. givenchy neo3. riviera 4. allure homme 5. l'ean d'issey απο miyake και 6. light blue. οι 2 τελευταιες χανονται στο δερμα μου μετα απο 10 λεπτα Ζιο10, την blue ουτε που προλαβα να τη μυρισω...με το που εκανα σπραυ την μυρισα και λεω κατσε να ξαναμυρισω μετα απο 10-15 λεπτα να στρωσει και ειχε φυγει. Το να μη μπορω να τη μυρισω εγω ισως να ισχυει, αλλα τι να το κανω τη κολονια δε την παιρνω μονο για τους γυρο μου. Θα τη χρησιμοποιησω ομως μιας και εχω αρκετο δειγμα ακομα και θα δω αν παρω κανενα κοπλιμεντο-το οποιο θα σημαινει οτι ισχυει. Σημερα μου ηρθε η creed aventus και green irish tweed. Και οι 2 ειναι παρα πολυ ωραιες, η green tweed αντεχει περισσοτερο πανω μου. Κατα βαθος ελπιζα να μη μου αρεσουν λογο τιμης..αλλα τη green tweed ειδικα δε εχω σταματησει να τη μυριζω. Μεχρι στιγμης ειναι η καλυτερη για μενα αλλα θα δοκιμασω και τις αλλες που προτεινατε. Ενα καλο σιτε ειναι το fragrantica.com που εχει στατιστηκα για καθε κολονια, τι αρωματα περιεχει, ποσο κραταει κτλ Εγω τωρα που εχω καταλαβει πανω κατω τι μου αρεσει αν ψαξω για μια και δω οτι ειναι περισσοτερο citrus πx και δε υτερο βασικο αρωμα εχει floral ξερω δε θα μ'αρεσει και δε μπαινω στο κοπο να τη βρω να τη δοκιμασω. Η irish tweed εχει πολυ citrus μετα λεει powdery, woody και aromatica τα οποια τη κανουν να μην ειναι πολυ ελαφρια και να εχει αυτο τη μυστηρια μυρωδια που μ'αρεσει σε μια κολονια Θα παρω τελικα και την joop απο amazon (ο παιδαρος στην αφισα με επεισε), ειδα τι περιεχει και οτι αντεχει πολυ και λογικα θα μ'αρεσει. Θα τιμησω και την sculpture by Νικος, εχει μονο $18 και οτι βγει
HALF EVIL Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 http://www.aromania.gr/aromata-andrika/search?keyword=allure&limitstart=0&option=com_virtuemart&view=category Ποιά από τις δύο λες; Πάντως ειναι πανάκριβες.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 http://www.aromania.gr/aromata-andrika/search?keyword=allure&limitstart=0&option=com_virtuemart&view=category Ποιά από τις δύο λες; Πάντως ειναι πανάκριβες. Ε ναι αφού είναι 100ml...
Hellaslover Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 http://www.aromania.gr/aromata-andrika/search?keyword=allure&limitstart=0&option=com_virtuemart&view=category Ποιά από τις δύο λες; Πάντως ειναι πανάκριβες. αν ρωτας εμενα, δε δοκιμασα καμια απο αυτες, αυτη που εχω εγω δειγμα ειναι η allure homme sport. Συνηθος οι σπορτ εκδοσεις ειναι πιο ελαφρυες και για αυτο να μην κραταει πανω μου, εχω ακουσει καλα λογια για τη blanche ομως.
mgs4 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Να ρωτήσω κάτι... Αυτές τις κολώνιες της creed (που αναφέρθηκαν στο παρον τόπικ) στην Ελλάδα μπορούμε να τις βρούμε κάπου; Στα hondos πχ δεν παίζει να υπαρχουν;;; Απ όσο είδα είναι πανάκριβες (200 γιούρια) αλλά διαβάζω εξαιρετικά σχόλια για τη μυρωδιά τους... Έχω κόλλημα με αρώματα δλδ αν μου άρεσε θα την αγόραζα αλλά χωρίς καθόλου τεστ πάνω μου δεν...
The_Colonel Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Κάθε ένας που προτείνει κολόνια εδώ θα πρέπει σε spoiler να γράψει και τον αριθμό των γυναικών που έιχε κάτι μαζί τους + τον κατα προσέγγιση αριθμό που του είπαν ότι μυρίζει ωραία... αλλιώς έχουμε το αποτέλεσμα που βλέπω κάθε φορά σε τέτοιο τόπικ.. όλη την παλέτα του hondos και κανένα συμπέρασμα... Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2014 από The_Colonel 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα