Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Μηπως οι συνδεσεις και οι ρυθμισεις που εχουμε στον πινακα ελεγχου στις "Συνδεσεις δικτυου" αποθυκευοντε καπου για ευκολη επαναφορα τους σε ...κακια στιγμη??? Χλωμο μαλλον αλλα...λεω μηπως!!!! :?: :?: Ευχαριστω.
damdim Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Το παρακάτω πρόγραμμα έχει τι δυνατότητα να δημιουργεί διάφορα profiles με διαφορετικές ρυθμίσεις δικτύου και ενεργοποιείς όποιο θες κάθε φορά. Αυτές τις ρυθμίσεις μπορείς και να τις εξάγεις σε αρχείο reg. http://www.mobilenetswitch.com/
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Που ενδιαφερον φαινεται φιλε μου με τα ελαχιστα αγγλικα μου απο οσα καταλαβα.Εχει δυνατοτητα επεναφορας ρυθμισεων μετα απο format φορτωνοντας το αρχειο .reg ???Σε ευχαριστω πολυ!!! Βασικα με ενδιαφερει αν μπορω καπως αυτοματα να επαναφερω τις ρυθμισεις του τοπικου ασυρματου δικτυου μου που παιδευτηκα πολυ να στησω.(Desktop,Laptop με ασυρματες καρτες). :? :? :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.