ParhsG Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Παντως θελει μαλλον σκληρη αντιμετώπιση. Εγω πχ ειχα κανει μια απλη εφαρμογη με MVC κτλ με απλο framework αλλα δυστυχως έπρεπε μετα να την ξανακανω σε mixed php+html και χωρις escape στα queries και χωρις css αλλα με σκετη html και τα παλαια που ειχε γιατι δυσκολευοταν να το καταλαβει τον κωδικα ο πελατης. Επίσης πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πχ χωρις προκαταβολη να μη δινουμε κώδικα ή μονο εκτελεσιμο αν γίνεται.
geomagas Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Παντως θελει μαλλον σκληρη αντιμετώπιση. Εγω πχ ειχα κανει μια απλη εφαρμογη με MVC κτλ με απλο framework αλλα δυστυχως έπρεπε μετα να την ξανακανω σε mixed php+html και χωρις escape στα queries και χωρις css αλλα με σκετη html και τα παλαια που ειχε γιατι δυσκολευοταν να το καταλαβει τον κωδικα ο πελατης. Γιατί να καταλάβει τον κώδικα ο πελάτης;;; Εγώ δεν είδα κανέναν πελάτη συνεργείου να λέει στο μάστορα "βγάλε το ανταλλακτικό που έβαλες και βάλε μου ένα πιο απλό, διότι δεν μπορώ να το καταλάβω". Only in development! Ελπίζω τουλάχιστον να πληρώθηκες extra το ...refactoring! Επίσης πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πχ χωρις προκαταβολη να μη δινουμε κώδικα ή μονο εκτελεσιμο αν γίνεται. Σωστά!
sianosth Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Παιδιά με καλύψατε πλήρως !! Ευχαριστώ πολύ !! Καλή συνέχεια !!
CyberCr33p Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Btw, τι domain είναι αυτό που κοστίζει 200 το χρόνο; .gold; Μάλλον θα εννοεί μαζί με το domain και το hosting.
geomagas Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μάλλον θα εννοεί μαζί με το domain και το hosting. Πολύ πιθανόν... δεν εξηγείται αλλιώς.
sianosth Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 ναι, δεν το διευκρίνισα !! μαζί με domain και hostin ενοώ !! αλλά υπάρχουν κι άλλα πακέτα !! δεν μιλάω μόνο για domain !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα