Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ακουστικα(microsoft lx-3000) που ειχα για 3-4 χρονια τα εφτησαν

και τωρα ψαχνω να αγορασω καινουρια.

Η χρηση που τους κανω ειναι: να ακουω μουσικη,να μιλαω skype,και ελαχιστο gaming.

Budget:20-40 euro

Δημοσ.

Τα ακουστικα(microsoft lx-3000) που ειχα για 3-4 χρονια τα εφτησαν

και τωρα ψαχνω να αγορασω καινουρια.

Η χρηση που τους κανω ειναι: να ακουω μουσικη,να μιλαω skype,και ελαχιστο gaming.

Budget:20-40 euro

headphones : http://www.skroutz.gr/s/1999025/Sony-MDR-ZX300.html

mic: https://www.skroutz.gr/s/435715/Logitech-Dialog-320.html

Δημοσ.

Εγω εχω creative headset το οποιο ειναι αρκετα καλο.Τωρα δεν ξερω εμενα στο steelseries μ'αρεσει που διπλωνουν προς τα μεσα τα ακουστικα.Σε reviews κτλ φαινονται και τα 2 αξιολογα για τα λεφτα που εχουν.Το μονο που θα με προβληματιζε στο steelseries ειναι το καλωδιο γιατι στο site λεει 1.2m και μπορω να πω οτι ειναι πολυ κοντο! Για να συνοψισω εμενα μου αρεσει το steelseries περισσοτερο αλλα εχει μικρο καλωδιο.Εγω το pc μου το χω διπλα και εχει θυρες και στο μπροστα πανελ οποτε δν θα ειχα προβλημα. Εσυ ξερεις τι σε βολευει ομως. Παντως και το creative ειναι decent heaset for the price! Οποτε αποφασισε βαση του καλωδιου θα ελεγα μιας και σε ποιοτητα ηχου και μικροφωνου ειναι στα ιδια.

Δημοσ.

Εγω εχω creative headset το οποιο ειναι αρκετα καλο.Τωρα δεν ξερω εμενα στο steelseries μ'αρεσει που διπλωνουν προς τα μεσα τα ακουστικα.Σε reviews κτλ φαινονται και τα 2 αξιολογα για τα λεφτα που εχουν.Το μονο που θα με προβληματιζε στο steelseries ειναι το καλωδιο γιατι στο site λεει 1.2m και μπορω να πω οτι ειναι πολυ κοντο! Για να συνοψισω εμενα μου αρεσει το steelseries περισσοτερο αλλα εχει μικρο καλωδιο.Εγω το pc μου το χω διπλα και εχει θυρες και στο μπροστα πανελ οποτε δν θα ειχα προβλημα. Εσυ ξερεις τι σε βολευει ομως. Παντως και το creative ειναι decent heaset for the price! Οποτε αποφασισε βαση του καλωδιου θα ελεγα μιας και σε ποιοτητα ηχου και μικροφωνου ειναι στα ιδια.

οκ φιλε σε ευχαριστω.μαλλον για creative με βλεπω

Δημοσ.

+1 για τα plantronics... Είμαι στην θέση σου και ψάχνομαι για καλό low budget headset και παντού διαβάζω τα καλύτερα για τα συγκεκριμένα και εκεί θα πάω... Αν μπορείς να πας στα ~55 υπάρχουν και τα Gamescom 780 το μεγάλο αδερφάκι του.

Δημοσ.

+1 για τα plantronics... Είμαι στην θέση σου και ψάχνομαι για καλό low budget headset και παντού διαβάζω τα καλύτερα για τα συγκεκριμένα και εκεί θα πάω... Αν μπορείς να πας στα ~55 υπάρχουν και τα Gamescom 780 το μεγάλο αδερφάκι του.

Οντως ειναι καλη μαρκα γι'αυτο το παραθεσα ;)

Δημοσ.

+1 και από έμενα για τα plantronics. Έχω τα plantronics gamecom 367 και είναι τα ποιο άνετα ακουστικά που έχω βάλει στο κεφάλι μου. Έχω δοκιμάσει και τα gamecom 380 και ο ήχος τους είναι ίδιος με τα gamecom 367. Έχουν πολύ καλό ήχο αλλά δυστυχώς το μπάσο τους δεν είναι τόσο δυνατό. Επίσης έχω δοκιμάσει τα creative Fatal1ty που προτάθηκαν παραπάνω αλλά δεν μου άρεσε ο ήχος τους (πολύ βαθύς ήχος για εμένα) σε σχεση με τα gamecom 380.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...