amp829 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 θελω να πληρωσω με prepaid καρτα sto ebay , δεν εχω paypal , μπορω να πληρωσω ή πρεπει να κανω λογαριασμο paypal ?
kpapageo1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Καλύτερα paypal για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Δεν είναι τίποτα να φτιάξεις ένα λογαριασμό.
panos0100 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια σημερα ανοιξα εναν λογαριασμό prepaid στην εθνική αλλα βλεπω οτι η καρτα αυτη εχει προμηθεια, δηλαδη ποσο ειναι; δεν με ενημερωσε κανενας υπαλληλος απλα μου ειπε να την βγαλω γιατι ειναι ποιο ασφαλείς αμα ειναι να την ακυρώσω; επισης εχω και μια χρεωστικη πειρεως εκλεισε η τραπεζα και επειδη η εθνικη ειναι ποιο κοντα εεε λεω θα βαζω εκει λεφτα και θα βγαζω αν ειναι Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από panos0100
BILL5 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Στις 15/5/2018 στις 12:33 ΠΜ, panos0100 είπε Καλησπερα παιδια σημερα ανοιξα εναν λογαριασμό prepaid στην εθνική αλλα βλεπω οτι η καρτα αυτη εχει προμηθεια, δηλαδη ποσο ειναι; δεν με ενημερωσε κανενας υπαλληλος απλα μου ειπε να την βγαλω γιατι ειναι ποιο ασφαλείς αμα ειναι να την ακυρώσω; επισης εχω και μια χρεωστικη πειρεως εκλεισε η τραπεζα και επειδη η εθνικη ειναι ποιο κοντα εεε λεω θα βαζω εκει λεφτα και θα βγαζω αν ειναι Έχει και 5 ευρώ για να στην ξαναβγάλει οταν λήξει τουλάχιστον έτσι είναι της εθνικής που έχω εγώ προπληρωμένη της Cosmote για να παίρνω και τα Megabyte Πάντως άμα βάλεις ένα 500αράκι 3 ευρώ προμήθεια ενώ σε άλλες τράπεζες 5 ευρώ ήτανε κάθε 100 ευρώ και ένα ευρώ από ότι μου είπαν Ενώ η Εθνική Βάλε σου λέει 500 ευρώ και σου παίρνω 3 ευρώ
panos0100 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 25 λεπτά πριν, BILL5 είπε Έχει και 5 ευρώ για να στην ξαναβγάλει οταν λήξει τουλάχιστον έτσι είναι της εθνικής που έχω εγώ προπληρωμένη της Cosmote για να παίρνω και τα Megabyte Πάντως άμα βάλεις ένα 500αράκι 3 ευρώ προμήθεια ενώ σε άλλες τράπεζες 5 ευρώ ήτανε κάθε 100 ευρώ και ένα ευρώ από ότι μου είπαν Ενώ η Εθνική Βάλε σου λέει 500 ευρώ και σου παίρνω 3 ευρώ Την κατάργησα φίλε μου, είχε γίνει παρεξήγηση και δεν με συμφερε τελικά, απλά ο υπάλληλος που έκανε την πρακτική του μου την πάσαρε με πήρε και τα 5€ και δεν με ενημέρωσε για τίποτα ευτυχώς μπόρεσα και την ακύρωσα
BILL5 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, panos0100 είπε Την κατάργησα φίλε μου, είχε γίνει παρεξήγηση και δεν με συμφερε τελικά, απλά ο υπάλληλος που έκανε την πρακτική του μου την πάσαρε με πήρε και τα 5€ και δεν με ενημέρωσε για τίποτα ευτυχώς μπόρεσα και την ακύρωσα Πολύ καλά τότε
panos0100 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, BILL5 είπε Πολύ καλά τότε Ο συγκεκριμενος υπάλληλος και σε έναν φίλο μου που πήγε να γραφτεί στην εθνική να βγάλει κάρτα, δεν τον έδινε το βιβλιάριο καταθέσεων, κριμα γιατι ητανε παιδι πρακτικης να ητανε κανονικος υπαλληλος να λεγα παει στο καλο αλλα αυτός ήτανε κατι χειρότερο, ισως να ειχε κάποια μπόνους με τις prepaid
BILL5 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, panos0100 είπε Ο συγκεκριμενος υπάλληλος και σε έναν φίλο μου που πήγε να γραφτεί στην εθνική να βγάλει κάρτα, δεν τον έδινε το βιβλιάριο καταθέσεων, κριμα γιατι ητανε παιδι πρακτικης να ητανε κανονικος υπαλληλος να λεγα παει στο καλο αλλα αυτός ήτανε κατι χειρότερο, ισως να ειχε κάποια μπόνους με τις prepaid εγω εχω της cosmote και οταν ληξει μπορω να μην παω να την ξανα βγαλω λεφτα τωρα δεν εχει μεσα αλα εχει 2gb σε ιντενρετ για το νουμερο μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα