Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Αιρις συνεχιζει ακομα την κλαψα? Θυμαμαι ηταν ενα απο τα πραγματα που δεν αντεχονταν απο τα πρωτα επεισοδια τι κλαμα ηταν αυτο. Εχω σταματησει να συνεχιζω να βλεπω σειρες που εχουν πεσει αρκετα κατω του μετριου δεν ειναι ταινια που λες σε 2 ωρες τελειωνει μιλαμε για πολλες ωρες και αν δεν αξιζει ειναι τσαμπα χρονος. 

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Arkin είπε

Η Αιρις συνεχιζει ακομα την κλαψα? 

Σταματάει ποτέ;

Είναι η σωστή ερώτηση

• Sad 1
Δημοσ.

Εγω την παρατησα μετα την τυπισσα στον καθρεπτη. Οκ, ολους τους villains τους κερδιζαν εν τελει με φιλια και xoxo και αγκαλιτσες. Ειχε καταντησει κουραστικο που o flash τελικα δεν εκανε τιποτα παραπανω απο εναν απλο πολιτη.

Εμετος.

On 05/07/2022 at 18:31, Arkin said:

Η Αιρις συνεχιζει ακομα την κλαψα?

Spoiler

Δεν πεθανε 1-2 επεισοδια πριν? Αναστηθηκε? Να δουμε εκεινη την σκηνη μονο μηπως?

Ελα παρτε ποπ κορν, πιτσες, μπυρες, σφυριχτρες, πυροτεχνηματα

Edit: Εν τω μεταξυ ειναι ιδεα μου ή το Budget της σειρας εχει πεσει? Πραγματικα, κατι τετοια εφε θα μπορουσα να ειχα κανει πριν λιγα χρονια στο Premiere για καμια εργασια ξερωγω

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καιρός ήταν. 
Κούρασε η αρχικλαψομούνα. 

Σαν σειρά πάντως ήταν φουλ ωραία στις αρχές. 

Δημοσ.

οντως στη Αρχη ηταν καλη , αλλα μαλλον ηταν το πολυ για δυο σεζον . Απο εκει και μετα κουρασε και το ξεχειλωσαν

• Like 1
Δημοσ.
19 minutes ago, tempes said:

οντως στη Αρχη ηταν καλη , αλλα μαλλον ηταν το πολυ για δυο σεζον . Απο εκει και μετα κουρασε και το ξεχειλωσαν

δεν το ξεχειλωσαν απλως, τα πρεκια του σκισαν, οπως το λες για 1-2 ηταν και κρατησε 9, ελεος

Δημοσ.

Ο τύπος συνεχίζει να παρανομεί και ακόμα δεν τον έχουν κάνει cancel. Αλλά ποιο cancel ? Για την στενή είναι …..

• Like 2
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

θα δουμε τη τελευταια σεζον ή παλι θα το μετανιωσουμε . Μπηκα στον πειρασμο μιας και ειναι επιτελους η τελευταια σεζον

322242350_843969736663638_8333568153101473163_n.jpg

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tempes είπε

θα δουμε τη τελευταια σεζον ή παλι θα το μετανιωσουμε . Μπηκα στον πειρασμο μιας και ειναι επιτελους η τελευταια σεζον

322242350_843969736663638_8333568153101473163_n.jpg

Ποιος λογικός άνθρωπος (λογικός.. τεσπα) που έχει δει 8 σεζον, δεν θα δει την τελευταία, έτσι για το γαμώτο; :P 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, HateMe είπε

Ποιος λογικός άνθρωπος (λογικός.. τεσπα) που έχει δει 8 σεζον, δεν θα δει την τελευταία, έτσι για το γαμώτο; :P 

εγω παλι αναρωτιεμαι ποιος λογικος ανθρωπος ειδε και τις 8 σεζον; Βασικα αναρωτιεμαι εγω που τις ειδα τι βιτσιο εχω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...