Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορει να ειναι ο Zoom γιατι τους εχουμε δει μαζι στην ιδια σκηνη ( αν δεν κανω τρομερο λαθος )

Νομίζω πως η μόνη σκηνή που τους είδαμε μαζί είναι πάνω στην κορυφή του ουρανοξύστη τότε που ο Zoom ντεμέκ του έκλεψε την ταχύτητα το οποίο δεν ισχύει τελικά. Δεν μπορώ να φέρω στο μυαλό μου άλλη σκηνή αλλά εννοείται πως μπορεί να κάνω λάθος.

Ένα πράγμα που δεν κολάει σε αυτό που είπα είναι ότι ο Wells ήξερε την συγκεκριμένη φάτσα σαν Jay Garrick και Flash.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω πως η μόνη σκηνή που τους είδαμε μαζί είναι πάνω στην κορυφή του ουρανοξύστη τότε που ο Zoom ντεμέκ του έκλεψε την ταχύτητα το οποίο δεν ισχύει τελικά. Δεν μπορώ να φέρω στο μυαλό μου άλλη σκηνή αλλά εννοείται πως μπορεί να κάνω λάθος.

Ένα πράγμα που δεν κολάει σε αυτό που είπα είναι ότι ο Wells ήξερε την συγκεκριμένη φάτσα σαν Jay Garrick και Flash.

Σωστο αυτο που λες στο τελος, εκτος εαν ειναι shapeshifter. Επισης πως γινεται να ειναι στη Γη-1 και στη Γη-2 ταυτοχρονα? Και η Caitlin του εχει κανει εξετασεις, αποκλειεται να μην καταλαβε οτι ειναι metahuman-speedster.

Για τον μασκοφορο, τι νοημα εχει να πει οτι ειναι ο Jay? Αφου δεν γνωριζει οτι Barry ξερει τον Jay-2, μετα του το λεει. Ετσι και αλλιως θα προσπαθουσε να τον ελευθερωσει, οποιoς και να ταν ("καλος" χαρακτηρας και εχθρος του εχθρου = φιλος)

Δημοσ.

Πάντως το γεγονός πιστεύω είναι πως ο Masked Man ήταν σε κελί παρόμοιο με του Barry, ergo είναι speedster (με μια δόση αμφιβολίας γιατί μπορεί να είναι κάποιου άλλου είδους meta που δεν ξέρουμε ακόμα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρα παει το  flash,πολυ πιο καλο και απο  arrow και supergirl

Καμία σύγκριση με Supergirl. Και εγώ βλέπω Supergirl αλλά το flash είναι ανώτερο μέχρι αηδίας. 

Επεξ/σία από UsualSuspect__
Δημοσ.

Όχι, απλά είστε ανυπόμονοι και το έχει ξεσκίσει στις υποθέσεις. :P

Μπορεί να μην υπάρχουν writers. Η παραγωγή διαβάζει όλες τις υποθέσεις που κάνουν οι fans και σε κάθε επεισόδιο επιλέγουν την πιο ωραία :P

• Like 1
Δημοσ.

Γαμάτο το ep14. Απο δω και περα προβλεπω να σταματουν τα επεισοδια με τον γαμικουλα ζουμ. Κουραστικο & απογοητευτικό να μην μπορει κανεις να τον βαλει κατω τον τυπά. Επισης πολλες φορες ειχαν ευκαιριες για βολες με τα ειδικα οπλα αλλα κωλοβαρουσαν...

Παμε για το 15 απο βδομαδα.

Δημοσ.

Είδα το πρώτο επεισόδιο και με απογοήτευσε πλήρως. 

Εντελώς εφηβικό και φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να απευθύνεται κυρίως σε κοριτσάκια. 

Δημοσ.

Και εγώ πιστεύω ότι στα επόμενα επεισόδια δεν θα ασχοληθούν με το Zoom, μέχρι να ξανά φτάσουμε προς το φελος της σεζόν..

Δημοσ.

Ωραιό επεισόδιο αλλά μου την σπάει όταν στα βγάζουν με το σταγονόμετρο (όταν πχ στο Γκόθαμ σου πετάνε το ένα μετά το άλλο wtf).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...