FarCry Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δεν θυμάμαι να έδειξε στο επεισόδιο τον Σίσκο να κλείνει την πύλη μεταξύ των γαιών. η πυλη εξαφανιζεται μολις την περναει ο ζουμ. παραμενει ανοιχτη και αορατη μετα? τι φαση? στην προηγουμενη προσπαθεια ανοιγε η πυλη και ο σισκο απλα τραβηχτηκε πισω και εκλεισε αυτοματα, οταν ο ζουμ περιμενε απο πισω της https://www.youtube.com/watch?v=gqzFZz1iJn8
Dreyar Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 η πυλη εξαφανιζεται μολις την περναει ο ζουμ. παραμενει ανοιχτη και αορατη μετα? τι φαση? στην προηγουμενη προσπαθεια ανοιγε η πυλη και ο σισκο απλα τραβηχτηκε πισω και εκλεισε αυτοματα, οταν ο ζουμ περιμενε απο πισω της https://www.youtube.com/watch?v=gqzFZz1iJn8 Αν θυμάσαι στα προηγούμενα επεισόδια οι πύλες δεν φαινόντουσαν με γυμνό μάτι. Μπορούσες να τις δεις μόνο όταν πέρναγε κάποιος από μέσα. Στο επεισόδιο που κλείσανε τις πύλες με τις μπόμπες δεν τις βρήκανε με γυμνό μάτι αλλά με έναν ειδικό ανιχνευτή. Άρα εφόσον δεν έκλεισαν την πύλη όπως σε εκείνο το επεισόδιο, η πύλη παρέμεινε ανοιχτή/ενεργή. Και μην ξεχνάς πως ο Ζουμ στο τελευταίο επεισόδιο αισθάνθηκε το άνοιγμα όταν το δοκίμασε για πρώτη φορά ο Σίσκο. Με αφορμή το βιντεάκι που πόσταρε ο D4rkshadow μου γεννήθηκε η εξής απορία. Aν ο Jey που ήταν ο flash της earth 2 (κόπια του ζουμ ή όχι) ήταν εκείνος που δημιούργησε σχέση με την Caitlin τότε πως ο Ζουμ είχε αισθήματα για εκείνη και την άκουσε πριν "καθαρίσει" τον Μπάρι; Μια πρόχειρη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι πως ο Jey όντως είναι ο zolomon προηγούμενης χρονικής περιόδου (άρα λογικό είναι να έχει τώρα αισθήματα για εκείνη) όπως μας είπε ο Ζουμ. Άρα ο τωρινός Ζουμ είναι ένα παράδοξο;! μιας και τον σκότωσε;
nickmanak Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Θα μας πουν ποτέ, ποιος στον πούτσο ειναι μέσα στη φυλακη με τη σιδερενια μασκα;
dNt^ Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Θα μας πουν ποτέ, ποιος στον πούτσο ειναι μέσα στη φυλακη με τη σιδερενια μασκα; Μπορεί να είναι το end game της 2ης season. Μαθαίνουμε ποιος είναι και πάμε για 3η μετά με αυτόν μέσα
wakabanka Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Με αφορμή το βιντεάκι που πόσταρε ο D4rkshadow μου γεννήθηκε η εξής απορία. Aν ο Jey που ήταν ο flash της earth 2 (κόπια του ζουμ ή όχι) ήταν εκείνος που δημιούργησε σχέση με την Caitlin τότε πως ο Ζουμ είχε αισθήματα για εκείνη και την άκουσε πριν "καθαρίσει" τον Μπάρι; Μια πρόχειρη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι πως ο Jey όντως είναι ο zolomon προηγούμενης χρονικής περιόδου (άρα λογικό είναι να έχει τώρα αισθήματα για εκείνη) όπως μας είπε ο Ζουμ. Άρα ο τωρινός Ζουμ είναι ένα παράδοξο;! μιας και τον σκότωσε; Ο Zoom σκότωνει τον εαυτό που έχει φέρει από το παρελθόν (Jay). Σκοτώνοντας τον όμως δεν υπάρχει πια ο Jay/Zoom που θα σκοτώσει τον εαυτό του κάποια στιγμή στο μέλλον οπότε έχουμε παράδοξο και επιβιώνει ο τωρινός Ζοοm. Αυτό βέβαια δεν εξηγεί γιατί ο Ζοοm άκουσε την Caitlyn και άφησε το Barry. Δεν έχει τις αναμνήσεις/συναισθήματα που είχε ο άλλος Jay μαζί της. Tα 'χουν μπλέξει και οι ίδιοι νομίζω και τους έχει ξεφύγει το πράγμα. 1
Kostasspil Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Θα μας πουν ποτέ, ποιος στον πούτσο ειναι μέσα στη φυλακη με τη σιδερενια μασκα; O Di Caprio 1
Tigran Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ο Zoom σκότωνει τον εαυτό που έχει φέρει από το παρελθόν (Jay). Σκοτώνοντας τον όμως δεν υπάρχει πια ο Jay/Zoom που θα σκοτώσει τον εαυτό του κάποια στιγμή στο μέλλον οπότε έχουμε παράδοξο και επιβιώνει ο τωρινός Ζοοm. Αυτό βέβαια δεν εξηγεί γιατί ο Ζοοm άκουσε την Caitlyn και άφησε το Barry. Δεν έχει τις αναμνήσεις/συναισθήματα που είχε ο άλλος Jay μαζί της. Tα 'χουν μπλέξει και οι ίδιοι νομίζω και τους έχει ξεφύγει το πράγμα. Αυτό με την Κειτλιν πολύ σημαντική παρατήρηση. Δεν το είχα σκεφτεί και δεν μπαλωνεται όσο στιβαρή και να είναι η εξήγηση που θα δώσουν. Btw, εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι ο τύπος με τη μάσκα είναι ο eobard thawne?
vsl Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Χαλαρά αυτός με τη μάσκα είναι ο... Jay Garrick 1
Tigran Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Filleraki τρελό το επεισόδιο, αν εξαιρέσουμε τα 1-2 τελευταία λεπτά. Γουστάρω πάντως την psycho πλευρά του Zoom/Zolomon/Garric. Μακάρι να πάει Earth 1 και να αρχίσει να ριμάζει ότι βρει μπροστά του.
jpaokx Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Όλο το επισόδειο ήταν ένα φίλερ. Ψιλοβαρετό σε κάποια σημεία. Όσο για το τέλος, σιγά τα ωα. Και να φανταστώ ότι αντί να το κάνουν σε καμιά έρημο, θα προτιμήσουν να το κάνουν στην πόλη ώστε να έχουμε και άλλους metahumans, άρα πιο πολλά φίλερ στην σειρά. Όσο για τον άνθρωπο με την μάσκα, Πιστεύω ότι ίσως είναι ο πατέρας του Ζουμ! Δηλαδή, κατεμέ, η μόνη λογική εξήγηση για να έχει κάποιον πίσω από μια μάσκα είναι ίσως γιατί δεν θα θέλει να βλέπει το πρόσωπο του φονιά της μητέρας του. 1
dNt^ Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Όλο το επισόδειο ήταν ένα φίλερ. Ψιλοβαρετό σε κάποια σημεία. Όσο για το τέλος, σιγά τα ωα. Και να φανταστώ ότι αντί να το κάνουν σε καμιά έρημο, θα προτιμήσουν να το κάνουν στην πόλη ώστε να έχουμε και άλλους metahumans, άρα πιο πολλά φίλερ στην σειρά. Όσο για τον άνθρωπο με την μάσκα, Πιστεύω ότι ίσως είναι ο πατέρας του Ζουμ! Δηλαδή, κατεμέ, η μόνη λογική εξήγηση για να έχει κάποιον πίσω από μια μάσκα είναι ίσως γιατί δεν θα θέλει να βλέπει το πρόσωπο του φονιά της μητέρας του. Θα είναι σε μικρή κλίμακα. Άρα δεν θα έχουμε νέους meta. Μάλλον.
j0hnn1e Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Χαλαρά αυτός με τη μάσκα είναι ο... Jay Garrick Μου κάνει άνετα για Wally West απο Earth 2
Kostasspil Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μου κάνει άνετα για Wally West απο Earth 2 " Ναι αλλά η ατάκα του Ζοοm "you woudn't believe me if i told you", δεν κολλάει με αυτο το σενάριο.
j0hnn1e Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 True story. Απλά random guess είναι το δικό μου που δεν βασίζεται πουθενά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα