Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Τραγικο επεισοδιο δυστηχως απο πολλες πλευρες.Αλλος ενας κακος που τον κερδιζουν για την πλακα κυριολεκτικα,ο Alchemy τραγικος στο επεισοδιο αυτο,και η Snow ειχε δικιο που του την ειπε του αλλου.Παει ο αλλος και κανει μια σχετικα μεγαλη αποκαλυψη την χειροτερη στιγμη ενω εχουν αλλα στο μυαλο τους. Αν κατι μου αρεσε απο το επεισοδιο αυτο ηταν παραδοξως ο Wells με το ωραιο gadget. Και για την τελευταια σκηνη δεν ηξερα οτι παιζουν και transformers στο flash Και trailer απο το επομενο
j0hnn1e Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Φήμες λένε οτι προσπαθεί να τα γαμήσει όλα και να πάει σε μερικά ακόμη multiverse μπας και σε κάποιο απο αυτά είναι όντως "the fastest man alive" γιατί μέχρι τώρα δεν μας πείθει 4
Grim Ripper Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Και έλεγα τι λείπει τι λείπει. Ένα robot μας έλειπε.
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μόλις το είδα και νόμιζα πως ήταν ο Megatron στο τέλος χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχ
ADHD Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Γιατι εχετε κολλήσει τοσο στην εμφανιση του?? Ενταξει μοιαζει λιγο με transformer αλλα μια σκηνή έδειξε. Εκανε ωραιο intro παντως, μονο ο flash μπορούσε ισα ισα να τον δει οποτε δεν ειναι αλλος ενας speedster στυλ RF/Zoom που ειναι απλα λιγο πιο γρηγορος απο τον flash. 1
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Γιατι εχετε κολλήσει τοσο στην εμφανιση του?? Ενταξει μοιαζει λιγο με transformer αλλα μια σκηνή έδειξε. Εκανε ωραιο intro παντως, μονο ο flash μπορούσε ισα ισα να τον δει οποτε δεν ειναι αλλος ενας speedster στυλ RF/Zoom που ειναι απλα λιγο πιο γρηγορος απο τον flash. Γιατι και το υπολοιπο επεισοδιο ηταν.....
Pansar24 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Τραγικο επεισοδιο οπως ολη η σεζον μεχρι τωρα.Αυτον τον shade τον ξεπεταξανε με συνοπτικες διαδικασιες.Ουτε εδειξαν απο που προηλθαν οι δυναμεις του και γενικα τον σκοπο υπαρξης του.Ααα σορρυ σκοτωσε εναν τραπεζιτη στην αρχη και μετα εμφανιστηκε στο σινεμα.Οσο για τον Savitar, δεν ειναι ρομποτ ουτε τιποτα,ενας ανθρωπος ειναι και αυτος με ταχυτητα απλα εχει αυτη την στολη.Προσωπικα απο ολο το επεισοδιο μου αρεσε αυτο μου ειπε ''I am Savitar the god of speed''
dNt^ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Εμένα το μόνο που με χαλάει αυτή τη στιγμή είναι το τι Plot Armor θα σκαρφιστούν για να συνεχιστεί η σειρά μετά το τέλος του τελευταίου επεισοδίου. Πώς ακριβώς θα ξεφύγει ο Flash από τον Savitar? Σχετικά με το τελευταίο επεισόδιο ^^^^
j0hnn1e Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Εμένα το μόνο που με χαλάει αυτή τη στιγμή είναι το τι Plot Armor θα σκαρφιστούν για να συνεχιστεί η σειρά μετά το τέλος του τελευταίου επεισοδίου. Πώς ακριβώς θα ξεφύγει ο Flash από τον Savitar? Σχετικά με το τελευταίο επεισόδιο ^^^^ Kid Flash
dNt^ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Kid Flash Πόσα να κάνει και αυτός όμως? Ντάξει, είναι γρήγορος, σύμφωνα με τα comics είναι πιο γρήγορος από τον Barry. Αλλά αυτά αφού ξεπεράσει το μπλόκο που βάζει ο ίδιος στον εαυτό του, έχοντας ως σκοπό να μην ξεπεράσει τον Barry και τον ξεχάσουν. Τώρα έγινε Kid Flash. Ακόμα δεν ξέρει να κάνει τίποτα κατά εμέ.
Kostasspil Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Εμένα το μόνο που με χαλάει αυτή τη στιγμή είναι το τι Plot Armor θα σκαρφιστούν για να συνεχιστεί η σειρά μετά το τέλος του τελευταίου επεισοδίου. Πώς ακριβώς θα ξεφύγει ο Flash από τον Savitar? Σχετικά με το τελευταίο επεισόδιο ^^^^ Κέιτλιν 1
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 είναι γρήγορος, σύμφωνα με τα comics είναι πιο γρήγορος από τον Barry Κατι που ισχυει γενικα για οποιον κακο εχει αντιμετωπισει ως τωρα ο Barry. Γενικα μου φενεται οτι πρεπει να αλλαξουν την εισαγωγη της σειρας flash. Μας εχει ζαλισει το κεφαλι με το''I am the fastest man alive'' και 3 season ως τωρα τα ιδια και τα ιδια. Το προηγουμενο επεισοδιο της season αυτης μαλιστα ειχε την δευτερη χαμηλοτερη βαθμολογια που εχει παρει ως τωρα η σειρα
Kostasspil Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Σωστός, οκ είπαμε, ακόμα είναι "στην εφηβεία" οι δυνάμεις του, αλλά εδώ δεν έχει την παραμικρή εξέλιξη.
dNt^ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Κέιτλιν Πώς όμως? Το πρόβλημά μου είναι ότι ο Savitar είναι υπερβολικά γρήγορος. Εδώ ο Flash τον βλέπει σαν θολό που είναι speedster, οι άλλοι που δεν τον βλέπουν καν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα