Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Need for Speed: Savitar

Ping Pong: Savitar

ειναι ο πιο γρηγορος απο ολους τους speedsters, ο πρωτος που πηρε την ταχυτητα (βλεπε Blade III ).

ετσι και υπαρξει πιο γρηγορος απο αυτον στις επομενες σεζον, εγω προσωπικα κοβω την σειρα γιατι θα εχω βαρεθει με τις μλκιες.

Ρε παιδιά,

στο τέλος γιατί έφυγαν με τα χίλια οι dominators ?

γιατι τους κολλησαν αυτα τα σκατακια που εφτιαξε η κορη του σταιν που ο ιδιος την δημιουργησε μεσα απο την αλληλεπιδραση με τον εαυτου του το 1970 κατι

και ο φλας με την σουπεργκερλ διετρεξαν ολον τον πλανητη για να τους κολλησουν αυτες τις συσκευες οπου προκαλουν τρελο πονο επειδη το νευρικο συστημα των εξωγηινων ειναι παρομοιο με των ανθρωπων.

και η φελισιτι πατησε το κουμπι για παγκοσμιο πονο :P

ε δεν αντεξαν και αυτοι τον πονο και υποχωρησαν και εφυγαν για αλλους πλανητες

Δημοσ.

Για τους dominators:

Απλα ηξεραν οτι δεν εχουν ελπιδα με την omnipotent/omniscient felicity και την έκαναν με ελαφρά..

Επισης στο flash:

Ξενερωσα που μαλλον οντως δεν ειναι "speed god" ο savitar και κατα πασα πιθανότητα θα κερδισουν στο τελος με το "gotta get faster" και λιγη βοηθεια απο κανα wally-garrick. Αν και κατι μου λεει οτι αυτος που θα τους προδώσει στο τελος θα ειναι ο wally, τουλαχιστον σε αυτο το timeline. :P

Δημοσ.

Βασικα ουτε οι ιδιοι οι ηθοποιοι δεν αντεξαν τις χαζομαρες που βαφτησαν καποιοι για σεναριο(για σου ρε Cisco με τις timeline μηχανες που δημιουργεις σε λιγα λεπτα λες και πλαθεις κουλουρακια :P),και ειπαν οτι μεχρι εκει θα παει το crossover και μετα θα το κλεισουν οπως οπως.

Δημοσ.

Θέλω να γίνω και εγώ τρεχαντήρι!Μόνο έτσι θα μπορώ να βλέπω σε fastforward αυτό το αίσχος :P :P

Χχαχχααχαχχααχαχ.

Οχι είναι από τις καλές σειρές.

Arrow και Legends σταμάτησα να βλέπω.

Δημοσ.

Μου φαινεται η ολες οι σκηνες που προσπαθουν να περασουν το ραμαντζο (by force) ειναι ΟΛΕΣ awkward?? 

Εντωμεταξυ ο flash και Iris, δεν εχουν κανει καν σεξ ξερω γω, καθε φορα που βρισκονται μετα απο 5 λεπτα χτυπαει το meta app και φευγει ο αλλος. Aπο αυτα που εχει δειξει στην σειρα υποτιθεται οτι ειναι ακομα σε πολυ πρωιμο σταδιο στην σχεση τους, και τωρα της ειπε να συζησουν! lol

Επρεπε να στειλουν και xmas card μαζι οπως στο friends να γελασουμε λιγο :P

Παντως οποτε εμφανιζεται ο savitar και τους πλακωνει στις φαπες ειναι ωραιο, οποτε δειχνει τον flash να κλαψομουνιαζει κατανταει βαρετο. οπως επισης ο Joe μας τα χει κανει τσουρεκια με τον wally..

Δημοσ.

Χχαχχααχαχχααχαχ.

Οχι είναι από τις καλές σειρές.

Arrow και Legends σταμάτησα να βλέπω.

Κάπως έτσι είναι

Supergirl<<<legends of tomorrow<<<arrow<<<Jessica Jones-agends of shield<<<<<<<daredevil

Δημοσ.

Κάπως έτσι είναι

Supergirl<<<legends of tomorrow<<<arrow<<<Jessica Jones-agends of shield<<<<<<<daredevil

Το Supergirl εχει αλλαξει απο την season που ειναι τωρα,καμια σχεση με την πρωτη.

Δημοσ.

φαγωθηκατε να δουμε τις παπαριες σας για να μην χασουμε τιποτα και οριστε, τις ειδαμε, και τι εγινε;

η ιστορια συνεχιζεται κανονικα, ποιος χεστηκε για τους εξωγηινους;

παπαριτσες για να περναει η ωρα, λες και ειναι καμια διπλωματικη για μαστερ το κανατε,

χαλαρα ρεεεεεεεεεεεεεε

Δημοσ.

φαγωθηκατε να δουμε τις παπαριες σας για να μην χασουμε τιποτα και οριστε, τις ειδαμε, και τι εγινε;

η ιστορια συνεχιζεται κανονικα, ποιος χεστηκε για τους εξωγηινους;

παπαριτσες για να περναει η ωρα, λες και ειναι καμια διπλωματικη για μαστερ το κανατε,

χαλαρα ρεεεεεεεεεεεεεε

Βρε άνθρωπε σου είπε κανείς πως θα βρεις το νοήμα της ζωής στο crossover?

ΜΗΝ... ΤΑ... ΒΛΕΠΕΙΣ... εφόσον ξέρεις πως σε χαλάνε.

• Like 2
Δημοσ.

εμενα ρε με χαλανε;

στα παπαρια μου εμενα, χαλαρα τα βλεπω, καποια αλλοι τρελαθηκαν να δουμε τις παπαριες με τους εξωγηινους γιατι θα ρχομασταν εδω και θα ειχαμε αποριες, παπαριες ΟΛΚΗΣ

μην ξαναβγει κανεις και κανει σουσουρο για crosover και μλκιες, θα διαγραφω απ το θεμα :P :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...