FarCry Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μπορώ να αποφασίσω τι ήταν χειρότερο, η αρένα ή το πως περπάταγε μέσα στην αρένα (στην αρχή)... Δεν αντέχω άλλο dumbfuck Barry battles... θυμισε λιγο gladiator χωρις λονταρια just kidding
kaliakman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 θυμισε λιγο gladiator χωρις λονταρια just kidding Δείτε στο 36ο λεπτό περίπου, την στιγμή που αγκαλιάζονται που περνάει απο πίσω ο HR.. Δεν είναι ο HR 1
Mikeasdf Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 ^ O Wally στην αρχη του επεισοδιου, σαν χαζοχαρουμενο κανει Ηρθε το κομενακι, γιαυτο
najinblue3 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ηρθε το κομενακι, γιαυτο ενω πριν δεν εκανε εμενα μου αρεσε το επ, περα απο μερικα φαλτσα στην αρενα-ζουγκλα
Mikeasdf Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Εμενα μου την εδωσε που χωσανε ετσι στο τελος την αλλη 1
solidsnake222 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Αυτό ναι ήταν επεισόδιο της προκοπής Επιτέλους.. 1
Cosmonaut21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Υπάρχει μία θεωρία πως ο Savitar δε λέει "I am the future,Flash" αλλά "I am the FUTURE FLASH" .
Chrysostomos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Υπάρχει μία θεωρία πως ο Savitar δε λέει "I am the future,Flash" αλλά "I am the FUTURE FLASH" . Αυτό το σκέφτηκα και εγώ. ειδικά την δεύτερη φορά που ακούγεται. ειδικά εκεί που του λέει ότι αυτός και μόνο ευθύνεται για τον ίδιο και πως ο Barry είναι ο κακός της ιστορίας.
Mikeasdf Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Αυτό το σκέφτηκα και εγώ. ειδικά την δεύτερη φορά που ακούγεται. ειδικά εκεί που του λέει ότι αυτός και μόνο ευθύνεται για τον ίδιο και πως ο Barry είναι ο κακός της ιστορίας. Και πως σκοτωνει ο ιδιος την Ιρις αλλα ταυτοχρονα ο φλας θελει να το σταματησει? Επισης ποτε προλαβαινει
Chrysostomos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Και πως σκοτωνει ο ιδιος την Ιρις αλλα ταυτοχρονα ο φλας θελει να το σταματησει? Επισης ποτε προλαβαινει Γιατί ο Μπάρυ δεν είχε πάει 2 φορές πίσω στο παρελθόν και είδαμε 3 Φλάς στο ίδιο μέρος που σκοτώνεται η μητέρα του;
Mikeasdf Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Γιατί ο Μπάρυ δεν είχε πάει 2 φορές πίσω στο παρελθόν και είδαμε 3 Φλάς στο ίδιο μέρος που σκοτώνεται η μητέρα του; Ναι αλλα κανενας δεν ηταν κακος (νομιζω)
Chrysostomos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ναι αλλα κανενας δεν ηταν κακος (νομιζω) Ναι εννοείται. Για μια θεωρεία συζητάμε,που στο κάτω κάτω,παίζει να μην έχει καμία βάση 1
Chrysostomos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ο future barry ειναι ο savitar έχουμε κάποια έγκυρη πηγή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα