Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια αν παρω συνταγη για γυαλια ορασεως απτον εοπυ ξερετε περπου ποτε θα βαλουν τα 100 ευρω στο λογαριασμο μου;

Δημοσ.

Ειναι καθαρα θεμα υπαλληλων του ταμειου,απο το ποτε θα εκκαθαρισουν το λογαριασμο σου

Δημοσ.

Κάθε 4 χρόνια μπορείς να πάρεις συνταγή για γυαλιά οράσεως;

Ξέρει κανείς τι παίζει με τους φακούς επαφής;

Δημοσ.

Για φακούς δικαιούσαι 50 ευρώ ανά 2 έτη (δεν μπορείς όμως να πάρεις ταυτόχρονα και γυαλιά)

Δημοσ.

παιδια αν παρω συνταγη για γυαλια ορασεως απτον εοπυ ξερετε περπου ποτε θα βαλουν τα 100 ευρω στο λογαριασμο μου;

Έχω καταθέσει από 20/2 τα δικαιολογητικά και ακόμη δεν έχουν βάλει τα 100 ευρώ στο λογαριασμό.

Δημοσ.

σε εμενα έκαναν 4,5 μήνες (4 μήνες και 10 μερες για την ακριβεια)

Δημοσ.

Καλημερα ,περσι που πηρα γυαλια τα 100 ευρω σε μενα προσωπικα τα βαλανε παρα πολυ γρηγορα,σε πολυ λιγοτερο απο μηνα (Θεσσαλονικη μενω),αλλα δεν μπορω να θυμηθω να σε πω ακριβως..Σε σενα το παρακανανε..Τρελη καθυστερηση..Πανε σε κανα διευθυντη και ριξε μπινελικια.Παντα πιανει..

Οχι τιποτε αλλο,αλλα επειδη η απυθμενη βλακεια των αχρηστων δημοσιων τεμπεληδων,ευτυχως οχι ολων,δεν εχει ορια,πανε τσεκαρε μηπως χασαν κανενα ΙΒΑΝ κανα εξτρα στοιχειο σου,ειναι ικανοι ανα πασα στιγμη για ολα τα χαζα..Δεν θυμαστε ορισμενοι περσι με τα voucher τι ειχε γινει;Τρεχαν ενα σωρο κοσμο επειδη με ενα μαγικο τροπο δεν υπηρχε το ΙΒΑΝ σττους καταλογους του ΟΑΕΔ,αλλοι πανυβλακες κι αυτοι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...