Elysian Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Θα μπορούσα να ψηφίσω αλλού η στην περιοχή μου. Πρεπει να είμαι για να ψηφίσω πχ είμαι από Θεσσαλονίκη και βρίσκομαι Αθήνα γίνεται? Να ψηφίσω. Αθήνα. Ευχαριστώ
paylidis Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 επρεπε να εχεις κινησει διαδικασια ετεροδημότη πριν 3-4 μήνες... Πλέον οχι.. 1
The_Judas Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Για τις αυτοδιοικητικές δεν ισχύει πλέον ο θεσμός του ετεροδημότη, μόνο για τις ευρωεκλογές.
NikosKallithea Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 που ψηφιζω http://katalogoi.ypes.gr/services/eea/eeagr/eea.htm 1
funbreaker Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 2 Δεν είναι λίγο ηλίθιο? Αναγκάζουν δηλαδή έναν ετεροδημότη να ταξιδέψει 2 Κυριακές ακόμα κι αν την 2η δεν θα χρειαζόταν για την δημοτικές εκλογές.
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 υπαρχει και η λυση να μην πας να ψηφισεις παντα.ναι καθε χρονο λενε οτι αμα δεν ψηφισεις μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα αλλα στην πραξη τιποτα.επισης απο καποια χιλιομετρα και πανω μπορεις να μην πας.
Anorymous Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 υπαρχει και η λυση να μην πας να ψηφισεις παντα.ναι καθε χρονο λενε οτι αμα δεν ψηφισεις μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα αλλα στην πραξη τιποτα.επισης απο καποια χιλιομετρα και πανω μπορεις να μην πας. Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος. Μια φορά δεν πήγα να ψηφίσω νομίζω 2009 και αυτό γιατί ήμουν 700 χιλιόμετρα μακριά και έδινα τελική εργαστηρίου την τρίτη. 1
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος. Μια φορά δεν πήγα να ψηφίσω νομίζω 2009 και αυτό γιατί ήμουν 700 χιλιόμετρα μακριά και έδινα τελική εργαστηρίου την τρίτη. δεν θα το παω με το τι ειναι σωστο η τι οχι αφου δεν ειναι του παροντος.απλα προσπαθω να λυσω την απορια του τοπικ σταρτερ οτι αμα ειναι απο χ χιλιομετρα και πανω μπορει να μην παει οσο ξερω. 1
thomasG4 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 δεν θα το παω με το τι ειναι σωστο η τι οχι αφου δεν ειναι του παροντος.απλα προσπαθω να λυσω την απορια του τοπικ σταρτερ οτι αμα ειναι απο χ χιλιομετρα και πανω μπορει να μην παει οσο ξερω. 200 χιλιόμετρα είναι η απόσταση Στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 και των επαναληπτικών τους της 25ης Μαΐου 2014, το υπουργείο Εσωτερικών υπενθυμίζει ότι η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική για τους πολίτες, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι που δικαιολογούνται αν δεν ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και σε αυτούς δεν θα ασκηθούν κυρώσεις. Αναλυτικότερα, δεν υποχρεούνται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και εξαιρούνται: - όσοι θα βρίσκονται στο εξωτερικό, - όσοι έχουν υπερβεί το 70 ο έτος της ηλικίας τους και - όσοι θα βρίσκονται κατά την ημέρα της ψηφοφορίας σε απόσταση μεγαλύτερη των διακοσίων (200) χιλιομέτρων από το εκλογικό τμήμα στο οποίο υποχρεούνται να ψηφίσουν. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113264168
Anorymous Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 δεν θα το παω με το τι ειναι σωστο η τι οχι αφου δεν ειναι του παροντος.απλα προσπαθω να λυσω την απορια του τοπικ σταρτερ οτι αμα ειναι απο χ χιλιομετρα και πανω μπορει να μην παει οσο ξερω. Οκ μπορεί και να υπερεβαλα λίγο Εσύ θα πας; Υ.γ Άκουσα ότι φέτος όσοι δεν πάνε θα φάνε πρόστιμο πού θα πάει στην εφορεια, πιθανότατα να είναι ράδιο αρβυλα αλλά όσοι μπορείτε να πάτε και δεν έχετε σοβαρό λόγο να μην πατε μην το αφήσετε γιατί μπορεί αργότερα να σας περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις.
Pantelwolf Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 καλά κάθε χρόνο τα ίδια λένε. Ευτυχώς έκανα τα χαρτιά μου πριν δυο μήνες ως κάτοικος εξωτερικού και έχω by default δικαιολογία που δε θα πάω, μη μας έσκαγε κανα μπουγιουρντί.
paylidis Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Οκ μπορεί και να υπερεβαλα λίγο Εσύ θα πας; Υ.γ Άκουσα ότι φέτος όσοι δεν πάνε θα φάνε πρόστιμο πού θα πάει στην εφορεια, πιθανότατα να είναι ράδιο αρβυλα αλλά όσοι μπορείτε να πάτε και δεν έχετε σοβαρό λόγο να μην πατε μην το αφήσετε γιατί μπορεί αργότερα να σας περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις. εχω να παω 3 εκλογες να ψηφίσω... Κανένα προστιμο ως τώρα και ποτε δεν ειχα κανει τιποτα, απλα μονίμως απειχα πολλες εκατοντάδες χιλιόμετρα απο το εκλ. κεντρο που ανήκω... Αύριο μετα τις φαμφαρολογίες που ειπαν (εις βάρος τους) ίσως παω απο τα κεπ (ειπαν οτι θα ειναι ανοιχτα) ή το αστυνομικό τμήμα να παρω ενα χαρτί οτι ειμαι εδω που ειμαι (πιθανώς με ενα λογαριασμό δεκο; ή κατι άλλο που χρειαζεται..)
Anorymous Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Έχεις ένα δίκιο αλλά εμένα ότι αυτές οι εκλογές ήταν ο ψήφος προαιρετικός και τελευταία στιγμή έγινε υποχρεωτικό να πας να ψησισεις μου φαίνεται πολύ υποπτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις