Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου γινεις root, με

apt-get install ταδε
Οπου "ταδε" το ονομα του torrent client που θες, πχ bittorrent-gui, deluge, transmission, qbittorrent κλπ
Δημοσ.

Για ανέβασε εδώ ακριβώς τι σου βγάζει. Πρόγραμμα που κάνει αυτή την δουλειά δεν έχει αυτή η διανομή δλδ ένα app center για να κάνεις γενικά εγκατάσταση προγραμμάτων.

Δημοσ.

Μηπως σου βγαζει αυτο

$ apt-get install ktorrent
E: Could not open lock file /var/lib/dpkg/lock - open (13: Permission denied)
E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), are you root?
Αν ναι, ειναι επειδη δεν εισαι root.
Δημοσ.

Μου βγάζει E: Unable to locate package qbittorrent

ενα t.

βασικα για να ψαξεις ενα οποιοδηποτε πακετο πως λεγεται χτυπας ενα

apt-cache search onoma_paketou

αφου βρεις πως λεγεται τοτε σκας

sudo apt-get install onoma_paketou
Δημοσ.

Μπήκα στην επίσημη σελίδα του torrent κατέβηκε το εξής αρχείο utserver.tar.gz το έκανα αποσυμπίεση και μόλις πληκτρολογώ την εντολή ls μου εμφανίζει το ένα αρχείο utorrent-server-alpha-v3_3 αυτό δεν πρέπει να το κάνω εγκατάσταση; Πληκτρολόγησα και αυτή την εντολή apt-cache search qbittorrent αλλά δεν μου εμφανίζει τίποτα, τι κάνω λάθος;

Δημοσ.

Το utorrent για λινουξ ειναι server based client, δηλαδη το ξεκινας με διπλο κλικ, το αφηνεις να τρεχει απο πισω, ανογεις εναν web browser, πας στη σελιδα http://localhost:8080/gui/και το χειριζεσαι απο εκει. Imho, δεν αξιζει καν η φασαρια.

Πριν εγκαταστησεις οτιδηποτε με το apt, πρεπει να ειναι ενημερωμενο και το apt, δηλαδη να εχεις τρεξει πιο πριν

apt-get update
και καλο εινια και το συστημα

apt-get upgrade
apt-get dist-upgrade
Δημοσ.

Όταν δίνω τις εντολές που μου είπες δειχνεί τα εξής που έχω στο Screenshot και το link που μου έδωσες δεν μπαίνει.

πως βάζω ένα screenshot εδω;

Δημοσ.

@maou

θα στο πω φιλικα...βαλτο να δουλεψει και μην παιρνεις πρωτοβουλιες που δεν πρεπει.σου πε κανεις να πας σε κανα σαιτ?

σκασε το παρακατω

apt-cache search torrent

θα σου βγαλει ο,τι σχετιζεται με torrent.

Οι πιο διαδεδομενοι clients ειναι οι deluge/transmission.

Αν θες συγκεκριμενα τον bittorrent client απο οτι βλεπω τα πακετα που υπαρχουν ειναι

qbittorrent , bittorrent-gui 

Δημοσ.

Πηγαινει και κατεβασε το tixati. Εχει binary και για linux. Δε χρειαζεται εγκατασταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...