InfernoN Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δεν πρόκειται για hardware, αλλά το θέμα είναι αρκετά σοβαρό Έχω ένα γομάρι σπίτι που τον αποκαλώ αδερφό και έσπασε την καρέκλα του desktop, αυτό που θέλω είναι ιδέες για μια καρέκλα φθηνή, να αντέχει ξύλο μάχιμη και προφανώς για πολύωρη χρήση, βολική κυρίως. Αν πηγαίνει αλλού το θέμα move it αλλά πιστεύω ταιριάζει εδώ. thanks
MaxPayne Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 θα μπορουσες να το γραψεις ως στατους,γιατι δεν κολλαει με τη καμια εδω φιλε..καποιος αρμοδιος να το @move
Millennium Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Πάτα αναφορά στο μήνυμα σου και ζήτα να το μεταφέρουν αν δε τρολλάρεις.Δε θα πάρεις και τη κατάλληλη βοήθεια εδώ.
InfernoN Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 προφανώς δεν trollarw, μιας και πρόκειται για desktop και πολύωρη χρήση του υπολογιστή για gaming+ οι τιμές εδώ είναι για κλάμματα http://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/epipla/karekla.htm ρώτησα αν ξέρει κάποιος κάτι πάνω στο θέμα, δεν ζητάω πολυθρόνα σαλονιού. Έκανα αναφορά ας το μεταφέρουν όπου θέλουν, δεν βρήκα πιο κατάλληλο section πάντως.
xifiassamsung Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 φιλε αν μιλαμε για γομαρι,φτηνο κ ανθεκτικο δεν υπαρχει δυστηχως.εχω γνωστο παρομοια φαση,που καρεκλα του πλαισιου την εστειλε στα σκουπιδια σε ενα μηνα.οι φτηνες καρεκλες ειναι rated στα νορμαλ κιλα ~80 μαξ 90,αποκει κ επειτα αν μιλαμε για μποθρονιασμα 120 κιλα+ και να αντεχει κακοποιηση ωρων με ξαπλες κλπ,πρεπει να πεσει φραγκακι.η τραγικο ψαξιμο. τα τυχον προβληματα που προκαλουν στη μεση οι φτηνες λογω τζογου στη μπουκαλα κ τη συναρμογη,δε τα αναφερω. πιο ευκολο κ πιο επικερδες απο καθε αποψη ειναι μια διαιτα-διατροφη.χωρις πλακα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα