sifi Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Eγω ειμαι απο Κρητη αλλα μενω Αθήνα. Ειχα και γω εφάμιλλα προβληματα με προβατα του γειτονα πολλες φορες με του ιδιου μου του θείου... Αλλα δεν τα χα στο παραθυρο μου... Απλα αμα πεσεις σε κρητικο που δεν καταλαβαινει τον χριστο του ειναι δυσκολα τα πραγματα... Άστα να πάνε αδερφέ, εγώ ορισμένες φορές ντρέπομαι που κατάγομαι κατά το ήμισυ από την Κρήτη. Αυτά όλα περί φιλότιμου, λεβεντιάς, ντομπροσύνης και τα λοιπά είναι στις περισσότερες των περιπτώσεων μύθος για να μην πω κουραφέξαλα. Από τότε που ήρθα μόνιμα Κρήτη (πριν 6-7 χρόνια) έχασα πάσα ιδέα. Οι περισσότεροι ντόπιοι είναι κολλημένοι, δηλοί, πισώπλατοι και παρτάκηδες, δυστυχώς. Και δεν το λέω αναφερόμενος στο συγκεκριμένο περιστατικό μόνο. Στα χρόνια που τους συναναστρέφομαι δεν έτυχε κάποιος να τηρήσει τον λόγο του. 4
mathsrule Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Πάντως οι εικόνες στα βίντεο είναι όλα τα λεφτά! 2
sifi Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Πάντως οι εικόνες στα βίντεο είναι όλα τα λεφτά! Η ζωή μου είναι φιλαράκι...πιστόλια, ξυράφια, θυλιές…χαίρομαι πάντως που σου αρέσει!
bluesattack Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Γιατι πια τοσο μενος για τις προβατινες ? (καλα το video τα σπαει )
sifi Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Γιατι πια τοσο μενος για τις προβατινες ? (καλα το video τα σπαει ) Και "Μαρία Κάλλας" να ακούς 12 ώρες την ημέρα Bluesattack κάποια στιγμή θα τη σιχαθείς, όχι προβατίνες! lol
HALF EVIL Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Το Πάσχα δε, που της έσφαξε τα μικρά της έγινε το έλα να δεις με την προβατίνα να δίνει ρεσιτάλ. Εδώ πέθανα. :lol: Σοβαρά τώρα, κάνε άλλη μια προσπάθεια με διπλωματία, κέρνα τον και καμιά τσικουδιά , ρίξτον στο φιλότιμο και πες του ότι στο σπίτι υπάρχει παιδί που διαβάζει . Άλλη λύση που να μην περιέχει κόντρα, τσακωμό δεν βλέπω. Και απ' όσα είπες δεν είναι και ότι καλύτερο για σένα στον τόπο που ζείς. Άντε και μήπως ανοίξεις καμιά βεντέτα. 2
sifi Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Το Πάσχα δε, που της έσφαξε τα μικρά της έγινε το έλα να δεις με την προβατίνα να δίνει ρεσιτάλ. Εδώ πέθανα. :lol: Σοβαρά τώρα, κάνε άλλη μια προσπάθεια με διπλωματία, κέρνα τον και καμιά τσικουδιά , ρίξτον στο φιλότιμο και πες του ότι στο σπίτι υπάρχει παιδί που διαβάζει . Άλλη λύση που να μην περιέχει κόντρα, τσακωμό δεν βλέπω. Και απ' όσα είπες δεν είναι και ότι καλύτερο για σένα στον τόπο που ζείς. Άντε και μήπως ανοίξεις καμιά βεντέτα. Ναι, πριν από λίγο μίλαγα με έναν φίλο και μου λέει...κάνε κανένα τραπέζι και φώναξε όλη τη γειτονιά, φώναξε κι αυτόν και ψήσε. Όταν ξεκινήσει να τρώει και σου πει..."τι ωραίο που είναι το ψητό σου" πες του, το δικό σου είναι!!! :lol: !!! Τόσος κόσμος που θα 'ναι μπροστά θα ντραπεί να κάνει φασαρία!!! :lol: 1
Muchacho Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Ναί στην Κρήτη είμαι φίλε. Κι εσύ Κρήτη είσαι? Μηπως εισαι και απο Μεσσαρα μερια...? 1
sifi Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μηπως εισαι και απο Μεσσαρα μερια...? Ναι, Μεσσαρά είμαι κι εσυ εδώ???
sifi Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Οχι,αλλα το φανταστικα Ε, ο επόμενος όπως πάει είναι πολύ πιθανό να φανταστεί και τη διεύθυνση του σπιτιού μου!
Muchacho Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δυστυχως δεν εισαι ο μονος που ειχε ή εχει τα ιδια προβληματα και πολλες φορες ειχαν ασχημη καταληξη. ΥΓ.Να φανταστω το μερος που εισαι ξεκιναει απο Β ή Κ ή Τ?
pournaras Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Τραβα υποθηκοφυλακιο με κανα φιλο δικηγορο, και βρες το ονομα του ιδιοκτητη του οικοπεδου. Στειλε του γραμμα, οτι θες να το νοικιασεις για κανα δυο χρονια. Το νοικιαζεις και δεν ξανααφηνεις το μλκ να φερει τα προβατα μεσα. Περναει ο χρονος των ενα δυο ετων, εσυ δεν το ξανανοικιαζεις, αλλα αυτος πλεον ουτε θα το ξερει, αλλα θα εχει συνηθισει πια να τα πηγαινει αλλου.
sifi Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δυστυχως δεν εισαι ο μονος που ειχε ή εχει τα ιδια προβληματα και πολλες φορες ειχαν ασχημη καταληξη. ΥΓ.Να φανταστω το μερος που εισαι ξεκιναει απο Β ή Κ ή Τ? Όχι ρε, τρελός είμαι να πάω εκεί πάνω??? Αν επρόκειτο για αυτά τα μέρη δε το συζήταγα καθόλου!!! Η κατάληξη μίας τέτοιας υπόθεσης στα μέρη που λες είναι βέβαιη και τη γνωρίζουμε και οι δύο... Τραβα υποθηκοφυλακιο με κανα φιλο δικηγορο, και βρες το ονομα του ιδιοκτητη του οικοπεδου. Στειλε του γραμμα, οτι θες να το νοικιασεις για κανα δυο χρονια. Το νοικιαζεις και δεν ξανααφηνεις το μλκ να φερει τα προβατα μεσα. Περναει ο χρονος των ενα δυο ετων, εσυ δεν το ξανανοικιαζεις, αλλα αυτος πλεον ουτε θα το ξερει, αλλα θα εχει συνηθισει πια να τα πηγαινει αλλου. Sorry αδερφέ, έχω απορρίψει όλες τις συμβουλές αλλά πρέπει να είναι κάποια λύση εφαρμόσιμη και αποτελεσματική. Το οικόπεδο αυτό είναι ανοιχτό, που σημαίνει πως και να κάνω αυτό που προτείνεις δεν τον εμποδίζει τίποτα να συνεχίσει να φέρνει τα ζώα. Πάλι θα πρέπει να έρθω σε σύγκρουση μαζί του για να τον πείσω να τα πηγαίνει αλλού. Εδώ όπως έγραψα και πριν, πολλές φορές μπαίνουνε μέσα στην περιφραγμένη αυλή τρώνε τα πάντα και είτε του το πεις, είτε όχι, το ίδιο και το αυτό. Ο "άνθρωπος" είναι "βοσκός" όπως λένε εδώ, κοινός "hillbilly"...κάτι ανάμεσα σε αυτό... Και αυτό... Αλλά σε λιγότερο χαμογελαστό! :lol:
pournaras Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Όχι ρε, τρελός είμαι να πάω εκεί πάνω??? Αν επρόκειτο για αυτά τα μέρη δε το συζήταγα καθόλου!!! Η κατάληξη μίας τέτοιας υπόθεσης στα μέρη που λες είναι βέβαιη και τη γνωρίζουμε και οι δύο... Sorry αδερφέ, έχω απορρίψει όλες τις συμβουλές αλλά πρέπει να είναι κάποια λύση εφαρμόσιμη και αποτελεσματική. Το οικόπεδο αυτό είναι ανοιχτό, που σημαίνει πως και να κάνω αυτό που προτείνεις δεν τον εμποδίζει τίποτα να συνεχίσει να φέρνει τα ζώα. Πάλι θα πρέπει να έρθω σε σύγκρουση μαζί του για να τον πείσω να τα πηγαίνει αλλού. Εδώ όπως έγραψα και πριν, πολλές φορές μπαίνουνε μέσα στην περιφραγμένη αυλή τρώνε τα πάντα και είτε του το πεις, είτε όχι, το ίδιο και το αυτό. Ο "άνθρωπος" είναι "βοσκός" όπως λένε εδώ, κοινός "hillbilly"...κάτι ανάμεσα σε αυτό... Κοιτα απο τη μια λες οτι ο τυπος ειναι χομο-σαπιενς και δε χαμπαριαζει τιποτε, αλλα απο την αλλη ψαχνεις λυση ανθρωπινη... δε νομιζω να βγαλεις ακρη αν ο αλλος δεν καταλαβαινει. Στο τελος θα ερθετε σε συγκρουση. Με μια (υποθετικη) κινηση σαν αυτη που ανεφερα, θα εχεις ενα χαρτι στα χερια σου (ενοικιαστηριο) ωστε να τον τρεξεις με νομιμα μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα