Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα απο τη μια λες οτι ο τυπος ειναι χομο-σαπιενς και δε χαμπαριαζει τιποτε, αλλα απο την αλλη ψαχνεις λυση ανθρωπινη... δε νομιζω να βγαλεις ακρη αν ο αλλος δεν καταλαβαινει. Στο τελος θα ερθετε σε συγκρουση. Με μια (υποθετικη) κινηση σαν αυτη που ανεφερα, θα εχεις ενα χαρτι στα χερια σου (ενοικιαστηριο) ωστε να τον τρεξεις με νομιμα μεσα.

Ψάχνω μήπως υπάρχει κάποια λύση παρόμοια με αυτή που έγραψα στο πρώτο post, το να ρίξω δηλ. "κάτι", πχ φυτοφάρμακο στα φυτά σε εκείνο το σημείο για 2-3 βράδια συνεχόμενα και λίγες ημέρες μετά να μαραθούν και να μην ξαναφυτρώσει τίποτα εκεί για καιρό. Αυτό για παράδειγμα θα ήταν μία "έξυπνη" λύση για να λυθεί το πρόβλημα χωρίς φασαρίες και εντάσεις, αφού αν στο σημείο δεν υπήρχε βλάστηση θα αναγκαζόταν να τα πάει αλλού και ίσως δεν του πήγαινε και καθόλου στο μυαλό ότι αυτό συνέβη από ανθρώπινη παρέμβαση, δική μου ή όχι. Παρ' όλα αυτά αυτή η λύση δεν είναι εφαρμόσιμη γιατί όπως έγραψα και πριν φέρνει μαζί και τροφή και την πετάει εκεί επί τόπου. Έπειτα, αν και το συγκεκριμένο φάρμακο δεν κάνει κακό στα θηλαστικά (τουλάχιστον έτσι λένε...), δεν πάει να είναι φυτοφάρμακο και το ότι ο τόπος θα μετατρεπόταν σε κρανίου τόπος, θα επηρέαζε κι εμένα. Όχι μόνο αισθητικά αλλά και κάθε φορά που θα φύσαγε θα τρώγαμε όλη τη σκόνη, που ήδη έχουμε πρόβλημα εδώ στην Κρήτη. Ψάχνω μήπως υπάρχει κάποια αντίστοιχη λύση που δεν την έχω σκεφτεί...500 μυαλά είναι σίγουρα καλύτερα από 4. Κατσικοαπωθητικό ίσως??? :lol: :lol: :lol:

"Δεν είναι Σεμτέβριος γαμώ το φελέκι μου..." Γιατί τι παίζει τον Σεπτέμβριο???

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ψάχνω μήπως υπάρχει κάποια λύση παρόμοια με αυτή που έγραψα στο πρώτο post, το να ρίξω δηλ. "κάτι", πχ φυτοφάρμακο στα φυτά σε εκείνο το σημείο για 2-3 βράδια συνεχόμενα και λίγες ημέρες μετά να μαραθούν και να μην ξαναφυτρώσει τίποτα εκεί για καιρό. Αυτό για παράδειγμα θα ήταν μία "έξυπνη" λύση για να λυθεί το πρόβλημα χωρίς φασαρίες και εντάσεις, αφού αν στο σημείο δεν υπήρχε βλάστηση θα αναγκαζόταν να τα πάει αλλού και ίσως δεν του πήγαινε και καθόλου στο μυαλό ότι αυτό συνέβη από ανθρώπινη παρέμβαση, δική μου ή όχι. Παρ' όλα αυτά αυτή η λύση δεν είναι εφαρμόσιμη γιατί όπως έγραψα και πριν φέρνει μαζί και τροφή και την πετάει εκεί επί τόπου. Έπειτα, αν και το συγκεκριμένο φάρμακο δεν κάνει κακό στα θηλαστικά (τουλάχιστον έτσι λένε...), δεν πάει να είναι φυτοφάρμακο και το ότι ο τόπος θα μετατρεπόταν σε κρανίου τόπος, θα επηρέαζε κι εμένα. Όχι μόνο αισθητικά αλλά και κάθε φορά που θα φύσαγε θα τρώγαμε όλη τη σκόνη, που ήδη έχουμε πρόβλημα εδώ στην Κρήτη. Ψάχνω μήπως υπάρχει κάποια αντίστοιχη λύση που δεν την έχω σκεφτεί...500 μυαλά είναι σίγουρα καλύτερα από 4. Κατσικοαπωθητικό ίσως??? :lol: :lol: :lol:

"Δεν είναι Σεμτέβριος γαμώ το φελέκι μου..." Γιατί τι παίζει τον Σεπτέμβριο???

Παρα πολλοι τον προφερουν Σεμτεβριο, μεχρι που το ακουσα και απο δημοσιογραφο, κι εκει μου ηρθε να το βαλω :)

Δημοσ.

Παρα πολλοι τον προφερουν Σεμτεβριο, μεχρι που το ακουσα και απο δημοσιογραφο, κι εκει μου ηρθε να το βαλω :)

Α, κατάλαβα, δεν το πρόσεξα το πως το είχες γράψει γι' αυτό ρώτησα. Παρεμπιπτόντως, ωραίος κανόνας αυτός που έχεις από κάτω... το τρίτο ενικό 'αι', και το δεύτερο πληθυντικό 'ε'. Απλός και κατανοητός που ξεκαθαρίζει άμεσα τα "πράγματα"! Αν είχες έναν παρόμοιο να προτείνεις και για τις ανθρώπινες σχέσεις θα ήσουν ο νέος μου ήρωας!!!

Δημοσ.

υπαρχουν διαφορα προιοντα που βγαζουν εναν ηχο ultrasound και μονο τα ζωα μπρουν και το ακουνε και φευγουν μακρυα. Ξερω υπαρχει για αδεσποτους σκυλους και γατες, ισως υπαρχει κατι για τα προβατα.  Ψαξε για κατι παρομοιο για τη δικη σου περιπτωση, η εστο παρε μια σφυριχτρα και δες αν θα τα διωξει πιο περα.  Αν δε βρεις κατι τοτε σκεψου καποια μυρωδια που δεν αρεσει στα προβατα και βαλε κατι να καει στο μπαλκονι, μπορει πχ. η μυρωδια απο καμενο λαστιχο να κανει δουλεια

Καλο ειναι να μιλησεις και σε καποιον συγγενη του, σε κανα γιο αν εχει, και εξηγησε του το προβλημα με ωραιο τροπο.

Δημοσ.

υπαρχουν διαφορα προιοντα που βγαζουν εναν ηχο ultrasound και μονο τα ζωα μπρουν και το ακουνε και φευγουν μακρυα. Ξερω υπαρχει για αδεσποτους σκυλους και γατες, ισως υπαρχει κατι για τα προβατα.  Ψαξε για κατι παρομοιο για τη δικη σου περιπτωση, η εστο παρε μια σφυριχτρα και δες αν θα τα διωξει πιο περα.  Αν δε βρεις κατι τοτε σκεψου καποια μυρωδια που δεν αρεσει στα προβατα και βαλε κατι να καει στο μπαλκονι, μπορει πχ. η μυρωδια απο καμενο λαστιχο να κανει δουλεια

Καλο ειναι να μιλησεις και σε καποιον συγγενη του, σε κανα γιο αν εχει, και εξηγησε του το προβλημα με ωραιο τροπο.

Αυτή είναι καλή σκέψη αλλά το πρόβλημα είναι ότι όλα εκτός από τη μάνα προβατίνα τα έχει λυτά, όπου η μάνα προβατίνα κάνει και τον περισσότερο θόρυβο. Τώρα δεν ξέρω γιατί αυτή την έχει δεμένη ενώ τα άλλα λυτά, ίσως αν είναι κάπου η μάνα δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουν και τα υπόλοιπα, τί να πω. Υπάρχει κανένα φυτό - χόρτο το οποίο δεν κάνει να τρώνε τα πρόβατα - κατσίκια γιατί πχ βγάζουν κακό γάλα? Αν υπήρχε κάτι τέτοιο θα μπορούσα να γεμίσω τον τόπο και να μην τα ξανά φέρει ποτέ.

Δανείσου καναν λύκο και δέστον απέξω

Πως δεν μου πέρασε από το μυαλό!!! Κάτσε να πάρω τηλ. την κοκκινοσκουφίτσα! :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Εγώ στη θέση σου θα γέμιζα 2-3 τσουκάλια με νερό και θα το αραίωνα με λίγο τσίπουρο και θα τα έβαζα εκει κοντά που βοσκάνε τα πρόβατα για να πίνουνε.Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα γκαγκανιάσουν και θα πιούν.Ε και μετά θα τα παίρνει πίσω ζαβλακωμένα και χλωμό να στα ξαναφέρει... :lol:

Πάντως καλό κουράγιο σου εύχομαι.Αρκετά δύσκολη η περίπτωση αυτή όταν η άλλη μεριά δεν είναι συνεργάσιμη.

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά μιλάς με ενοχλημένους γείτονες, και τους εξηγείς ότι θα καλέσεις την αστυνομία και θέλεις όταν έρθουν να είναι και αυτοι εκεί και να σε υποστηρίξουν. Στην συνέχεια, φράζεις το οικόπεδο, (όχι όλο, το σημείο που σε ενοχλέι) με μια υποτυπώδη(ς) περίφραξη και λες στον γείτονα σου ότι το αγόρασες. Αν το πιστέψει λύθηκε το πρόβλημα. Αν δεν το πιστέψει θα ζητήσει να δει χαρτιά. Αρνείσαι να δείξεις τα χαρτιά και του λες ευγενικά να παει να γαμηθεί. Αν δεν πάει να γαμηθεί, είτε θα επικοινωνήσει με αστυνομία, ειτε με ιδιοκτήτη στην Γερμανία. Αν επικοινωνήσει με αστυνομία, όταν έρθει η αστυνομία, καλείς τους γειτόνους, αρνείσαι ότι είπες ότι το οικόπεδο ειναι δικό σου και εξηγείς το πρόβλημα που έχεις παρέα με όλους τους γειτόνους. Αν επικοινωνήσει με ιδιοκτήτη, τότε έκανε την βαρετή δουλειά για σένα του να τον ψάξει, οπότε ζήτα το τηλέφωνο του, για να ''λύσεις'' την παρεξήγηση με το οικόπεδο και εξήγησε του τι συμβαίνει.

Αν ζούσαμε σε ταινία θα έπιανε 100% και απο πίσω για background θα έπαιζε μουσική απο Ocean's eleven. 

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ στη θέση σου θα γέμιζα 2-3 τσουκάλια με νερό και θα το αραίωνα με λίγο τσίπουρο και θα τα έβαζα εκει κοντά που βοσκάνε τα πρόβατα για να πίνουνε.Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα γκαγκανιάσουν και θα πιούν.Ε και μετά θα τα παίρνει πίσω ζαβλακωμένα και χλωμό να στα ξαναφέρει... :lol:

Πάντως καλό κουράγιο σου εύχομαι.Αρκετά δύσκολη η περίπτωση αυτή όταν η άλλη μεριά δεν είναι συνεργάσιμη.

Χαχαχα!!! Θα βαράνε τα πρόβατα 16-άρια (αφού έχουν 4 πόδια!)!!! Πράγματι θα χρειαστώ πολύ κουράγιο με αυτή την ιστορία, να 'σαι καλά! :)

Δημοσ.

Στο χωριό μου, σε ένα χωράφι που έχει πρόβατα ένας, έχει κάτι χόρτα που δεν τα ακουμπάνε. Βλέπεις όλο το οικόπεδο ξυρισμένο και αυτά να έχουν φτιάξει θάμνους.

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα, καλά ξεμπερδέματα. Οι πολλοί που διαβάζουν το νήμα δεν κατανοούν την κατάσταση γιατί δεν ξέρουν τι γίνεται εκεί κάτω. Απλά τέτοιοι τύποι δεν καταλαβαίνουν Χριστό.

Αν βολεύει φέρε ένα τρακτερ να στο οργώσει εκεί γύρω. 

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά μιλάς με ενοχλημένους γείτονες, και τους εξηγείς ότι θα καλέσεις την αστυνομία και θέλεις όταν έρθουν να είναι και αυτοι εκεί και να σε υποστηρίξουν. Στην συνέχεια, φράζεις το οικόπεδο, (όχι όλο, το σημείο που σε ενοχλέι) με μια υποτυπώδη(ς) περίφραξη και λες στον γείτονα σου ότι το αγόρασες. Αν το πιστέψει λύθηκε το πρόβλημα. Αν δεν το πιστέψει θα ζητήσει να δει χαρτιά. Αρνείσαι να δείξεις τα χαρτιά και του λες ευγενικά να παει να γαμηθεί. Αν δεν πάει να γαμηθεί, είτε θα επικοινωνήσει με αστυνομία, ειτε με ιδιοκτήτη στην Γερμανία. Αν επικοινωνήσει με αστυνομία, όταν έρθει η αστυνομία, καλείς τους γειτόνους, αρνείσαι ότι είπες ότι το οικόπεδο ειναι δικό σου και εξηγείς το πρόβλημα που έχεις παρέα με όλους τους γειτόνους. Αν επικοινωνήσει με ιδιοκτήτη, τότε έκανε την βαρετή δουλειά για σένα του να τον ψάξει, οπότε ζήτα το τηλέφωνο του, για να ''λύσεις'' την παρεξήγηση με το οικόπεδο και εξήγησε του τι συμβαίνει.

Αν ζούσαμε σε ταινία θα έπιανε 100% και απο πίσω για background θα έπαιζε μουσική απο Ocean's eleven. 

Αν δεν βρεθεί άλλη λύση κάτι τέτοιο θα αναγκαστώ να κάνω, απλά προσπαθώ ει δυνατόν να το αποφύγω. Καταρχήν εδώ και η ίδια η αστυνομία προσπαθεί και το αποφεύγει. Κάποτε που τους είχα πάρει τηλ. να έρθουν σε ένα περιστατικό, μου είχαν απαντήσει ότι "δεν μπορούμε να έρθουμε γιατί έχουμε πιο σημαντικές υποθέσεις και αδυνατούμε". Δεν ήρθανε καθόλου Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να ήταν περίοδος Ζωνιανά και τα παιδιά είχαν "δουλειές με φούντες"!!! :lol:  :lol:  :lol:  Αλλά γενικά αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι ζυγίζουν την υπόθεση από το τηλέφωνο και αν καταλάβουν ότι έχει φασαρία ή δεν έρχονται καθόλου βρίσκοντας κάποια δικαιολογία ή έρχονται πολύ καθυστερημένα ώστε να έχει κρυώσει ή να έχει λήξει το επεισόδιο Έπειτα και οι γείτονες μη νομίζεις, παρ' ότι βρίζουνε, τους ακούω δηλαδή που φωνάζουν, δεν έχουν δείξει και μεγάλη όρεξη να εμπλακούν (αν εξαιρέσεις τον τύπο που πήγε και το έλυσε προχθές). Είναι ντόπιοι και ξέρουν με ποιόν έχουν να κάνουν. Προτιμάνε να βγάλει άλλος το φίδι από την τρύπα και αυτός ο άλλος είμαι εγώ που τυγχάνει να το δένει ακριβώς έξω από το παράθυρο μου. :(

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα έχεις σκεφτεί να δημιουργήσεις ένα τείχος από υγρό πυρ;

Χαμός μετά τα εντυπωσιασμένα γκομενάκια.

• Like 1
Δημοσ.

Στο χωριό μου, σε ένα χωράφι που έχει πρόβατα ένας, έχει κάτι χόρτα που δεν τα ακουμπάνε. Βλέπεις όλο το οικόπεδο ξυρισμένο και αυτά να έχουν φτιάξει θάμνους.

Δεν ξέρεις όμως το όνομα ε???

Χαχα, καλά ξεμπερδέματα. Οι πολλοί που διαβάζουν το νήμα δεν κατανοούν την κατάσταση γιατί δεν ξέρουν τι γίνεται εκεί κάτω. Απλά τέτοιοι τύποι δεν καταλαβαίνουν Χριστό.

Αν βολεύει φέρε ένα τρακτερ να στο οργώσει εκεί γύρω. 

Όπως το είπες φίλε, δεν του καίγεται καρφί...

Πλάκα πλάκα έχεις σκεφτεί να δημιουργήσεις ένα τείχος από υγρό πυρ;

Μήπως σου βρίσκεται η συνταγή να τα λαμπαδιάσω όλα? Γιατί αν δεν κάνω λάθος οι επιστήμονες δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε ασφαλή συμπεράσματα για την σύσταση του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...