Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω τι παίζει πλέον, στην εποχή μου τα Μαθηματικά ήταν εντελώς της πλάκας, δηλαδή αν σκαμπάζεις λίγο, πάρε αυτό για έυκολο βαθμό.

Δεν παιζει πλέον, τα μαθηματικα έχουν, εδω και κανα 2 χρονια, δυσκολέψει πολυ. Ειδικα πέρσι επιασαν ταβανι. Πλέον το μάθημα απευθύνεται μόνο σε πραγματικα καλούς και σε αυτους που πάνε 5ο πεδιο.

Δημοσ.

Δεν ξερω ρε παιδια, ειμαι σε δειλημμα!!? Απο την μια λεω φυσικη και απο την αλλη μαθηματικα?! Και στα δυο τσεκουρωνουν, αλλα..

Δημοσ.

Δεν ξερω ρε παιδια, ειμαι σε δειλημμα!!? Απο την μια λεω φυσικη και απο την αλλη μαθηματικα?! Και στα δυο τσεκουρωνουν, αλλα..

Mαθηματικα!

Δημοσ.

Τι large καταστάσεις είναι αυτές; Όλα αυτά τα μαθήματα (Ιστορία/Μαθηματικά-Φυσική Γενικής/Βιολογία) ήταν υποχρεωτικά κάποτε :o

Εσύ πρέπει να έπεσες τις πρώτες χρονιές που άλλαξε το σύστημα από δέσμες σε πανελλήνιες. Μην στεναχωριέσαι καθόλου, τα θέματα τότε ήταν απλά αστεία. Χωρίς υπερβολή είχες τα ευκολότερα θέματα των τελευταίων 25 χρόνων.

Δημοσ.

Εάν σου αρέσει έστω και λίγο η φυσική, επέλεξε φυσική γενικής. Τα θέματα είναι εύκολα, το μάθημα είναι ωραίο και η ύλη μικρή. Δες τις κατανομές βαθμολογιών στα μαθήματα γενικής και θα πειστείς.

mathgp.png

biologiagp.png

fysikigp.png

απλά φυσική γενικής δεν υπάρχουν πολλά φροντιστήρια (... ή ιδιαίτερα) που να κάνουν. και για αυτό και τη σνομπάρουν και προτείνουν στους μαθητές τους άλλα μαθήματα. μην τους ακούσεις και θα πετύχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...