Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γεια σας,

Σχετικά με τις εξετάσεις εισαγωγής στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου, προτείνετε κάποιο βιβλίο για διάβασμα των θεωρητικών; Δώστε όποια άλλη συμβουλή κρίνετε απαραίτητη!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε που έδωσα εγώ, είναι το τρίτο στάδιο τα θεωρητικά. Άρα θα πρέπει να έχεις περάσει τις δύο πρώτες ακροάσεις. 

Γενικές γνώσεις θεάτρου θέλει. Πάρε ένα τηλ. να ρωτήσεις ή πήγαινε σε κάποια άλλη σχολή να ζητήσεις να αγοράσεις τις σημειώσεις. Καλή επιτυχία! 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε που έδωσα εγώ, είναι το τρίτο στάδιο τα θεωρητικά. Άρα θα πρέπει να έχεις περάσει τις δύο πρώτες ακροάσεις. 

Γενικές γνώσεις θεάτρου θέλει. Πάρε ένα τηλ. να ρωτήσεις ή πήγαινε σε κάποια άλλη σχολή να ζητήσεις να αγοράσεις τις σημειώσεις. Καλή επιτυχία!

Ευχαριστώ!!!!

Οι ερωτήσεις ειναι ανάπτυξης, πολλαπλής, και δώσε πχ ενα παράδειγμα να δω πού κυμαίνονται!

Δημοσ.

Δεν ξέρω. Δεν είχα δώσει γιατί δεν είχα περάσει. Θυμάμαι όμως από γνωστούς που δώσανε, ότι είχαν δώσει κάποια έκθεση πάνω σε ένα έργο. Πέρασαν 7 χρόνια από τότε. Αν ρωτήσεις στο εθνικό, θα σου πουν. Είναι ευγενικοί. :) 

Δημοσ.

Φίλε χωρίς κονέ και χωρίς σωστή προετοιμασία  (δλδ να σε αναλάβει κάπιος του χώρου και να χει και αυτός τις άκρες του) δύσκολα να περάσεις εώς απίθανο =)) έχω κολλητούς στο χώρο και στο λέω.

Δημοσ.

Καλά αυτό με τα κονέ δεν είναι τόσο απόλυτο

Σίγουρα κάποιοι περνάν έτσι, αλλά όχι ότι δεν έχει καμία ελπίδα κάποιος χωρίς βύζμα

Δημοσ.

οκ ρε ψηλέ θα περάσει ο 1/20 που πραγματικά το έχει.

αλλα πιστεύεις ακόμα και αυτός που πραγματικά είναι ταλέντο, δεν έχει καμία σχέση με όλους αυτοτους που είναι μέσα στο Εθνικό;
είσαι γελασμένος, μιλάμε για μεγάλες κλίκες. (ακόμα και τα βύσματα έχουν ταλέντο μην νομιζετε, απλώς κάνουν τη θέση τους στάνταρ).

Δημοσ.

Δεν είναι ακριβώς "βύσμα"... έχουν να γεμίσουν 12 θέσεις. Οι δύο (1 άντρας, 1 γυναίκα) είναι από Κύπρο. 
Οι άλλοι 10 (5 άντρες, 5 γυναίκες) είναι από Ελλάδα. Αυτοί όλοι λοιπόν, πρέπει να έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Χαρακτηριστικά για να παίξεις τραγωδία... Γυναίκες ίδιο ύψος, μακριά καστανά μαλλιά. Άντρες ψηλοί, γεροδεμένοι με μέτρια μαλλιά. 

Σίγουρα παίζει βύσμα. Αλλά δεν είναι απαραίτητο. Απλά.. αν είσαι 1.56 όπως εγώ, μην κάνεις τον κόπο... 

Αν έχεις τα χρήματα να σπουδάσεις σε ιδιωτική δραματική σχολή, πήγαινε δώσε εξετάσεις και στο Υπουργείο. Μην ακούσεις τα χαζά που θα σου πουν "δεν πειράζει και να μην περάσεις" γιατί, από τη στιγμή που θα τελειώσεις σε 3 χρόνια, και δεν θα έχεις δουλειά ως ηθοποιός, θα πρέπει να έχεις "κάτι παραπάνω" για να προχωρήσεις (είτε για μεταπτυχιακό είτε για να πιάσεις δουλειά πχ σε ένα σχολείο ως ηθοποιός). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...