Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας. Έχω ένα προβληματάκι, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Έχω μια παλιά κάρτα γραφικών ΑΤΙ Radeon HD 3600, που δούλευε μια χαρά με οθόνη LG. Η οποία έφαγε τα ψωμιά της, και πήρα την Samsung S22C300H.

Τι γίνεται: Αυτή η οθόνη έχει optimal resolution 1920x1080. Τα Windows όμως (έχω Windows 7, 64-bit) μου βγάζουν 1600 το πολύ, και το καλύτερο που μπορώ να κάνω με σωστό ratio είναι 1280x720 1360x768. Επίσης, ο firefox μου ανακοινώνει ότι δε βρίσκει Adobe Flash Player (κανονικά εγκατεστημένο), βίντεο δεν παίζουν [στο ίντερνετ δηλαδή, αρχεία στο σκληρό φαίνεται να παίζουν κανονικά],  και σε μερικά σάιτ, πχ yahoo, μου βγάζει το θεϊκό "Internet Explorer is currently out of date. Please update to continue".

Τι έχω κάνει μέχρι τώρα: Αυτό φαίνεται να είναι θέμα κάρτας. (Σωστά; ) Κατέβασα τελευταίους drivers (που μάλλον δε χρειαζόταν), εγκατέστησα catalyst. Εκεί, στις ρυθμίσεις, εμφανίζει επιλογή 1920x1080, αλλά αν το επιλέξεις και κάνεις apply δεν αλλάζει τίποτα. Ούτε τα υπόλοιπα διορθώθηκαν.

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται εδώ πέρα; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

ΥΓ - Δε φαντάζομαι να έχει σημασία, αλλά η κάρτα έχει βύσμα DVI, και η οθόνη D-sub και HDMI. Έβαλα καλώδιο DVI με ανταπτοράκι σε D-sub. Αν χρειάζεστε κάποια άλλη τεχνική πληροφορία, πείτε μου.

Επεξ/σία από guagg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...