Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!Ειμαι κατοχος s4 mini black edition και αντιμετωπιζω προβλημα με τον ηχο κλειστρου οταν βγαζω φωτογραφια.Βαζω το κινητο στην αθορυβη λειτουργια αλλα οταν τραβαω μια φωτογραφια ακουγεται παλι ο ηχος.Μεσα δεν υπαρχει καποια ρυθμιση για να τον απενεργοποιησω.

Υπαρχει καμια ιδεα???

• Moderators
Δημοσ.

Δεν απενεργοποιείται ετσι ευκολα αυτο. Προϋποθέτει root. Αν και καποια firmware υποστηρίζουν την αθόρυβη λειτουργία όταν ειναι στο αθορυβο αλλα εξαρτάται απο την χωρα που προορίζεται η εκάστοτε συσκευη (και εχει και το ανάλογο firmware).

Δημοσ.

Καλα τοσο δυσκολο τους ειναι βαλουν μια επιλογη, με ήχο ή χωρίς; Και ενας φιλος με το s3 το αντιμετωπιζε αυτο το προβλημα. Παντως παλιοτερα ενα samsung που ειχα νομιζω ειχε τετοια επιλογη.

Δημοσ.

Καλα τοσο δυσκολο τους ειναι βαλουν μια επιλογη, με ήχο ή χωρίς; Και ενας φιλος με το s3 το αντιμετωπιζε αυτο το προβλημα. Παντως παλιοτερα ενα samsung που ειχα νομιζω ειχε τετοια επιλογη.

Είναι νομικό το θέμα νομίζω. Σε πολλές χώρες (πχ Japan) απαγορεύεται να μην έχει ήχο η κάμερα.

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβα παιδια ευχαριστω!Γιατι ενας φιλος μου εχει το ιδιο κινητο και σε αυτον επιτρεπεται η αθορυβη λειτουργια.Στο κουτι της συσκευης υπαρχει καποιος κωδικος που μπορω να τον πληκτρολογησω για να δω τι προελευσης ειναι το κινητο μου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...