skipperas Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Το ´χω πάθει αυτό με αράχνη. Γιαυτό τώρα, πριν φορέσω οποιοδήποτε παππούτσι, το κουνάω πάνω-κάτω για αποφυγή εκπλήξεων!
Silverage Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 παιδιά τα ποντίκια οι κατσαρίδες δε θέλουν πολύ βρωμιά για να έρθουν σπίτι εγώ πριν κάτι χρόνια το καλοκαίρι ΚΑΘΕ βράδυ έβλεπα κατσαρίδα κ σπάνια κανα ποντίκι , κάτι θα έμπαινε απ την ανοιχτή μπαλκονόπορτα , λες και κάτι τα τραβούσε . Το δωμάτιο μου πεντακάθαρο τότε , Τελικά μετά απο καιρό κατάλαβα οτι ειχα ξεχάσει ενα κουτί απο σουβλάκια στην ντουλάπα μου και ειχε μέσα ενα σουβλάκι που δεν είχα φάει γιατι με είχε πιάσει διάρροια εκείνο το βράδυ κ ειπα να το φυλάξω για την επόμενη μέρα. Δε θυμάμαι ομως να το βάζω στην ντουλάπα , πως βρέθηκε εκεί άγνωστο. Το σουβλάκι ειχε βγάλει γούνα και μάλλον γιαυτό σταμάτησαν να έρχονται, γιατι σταμάτησε να μυρίζει και το κρέας . Εντομεταξύ εμένα δεν μου μύριζε τίποτα , οι κατσαρίδες κ ο ποντικός μια χαρά το καταλάβαιναν . Εχουν άλλη όσφηση. Καλά τότε ήταν οι χρυσές εποχές της φούντας. Δικαιολογημένα λοιπόν.
rus Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 και φυσικά έχουν μιωθεί οι κατσαρίζες Εχουν μιωθει οι κατσαρες ριζες? Και τι θα πει, ειπαμε, "μιωθει"? Εγώ παιδιά, ζω στο ισόγιο μιας μονοκατοικίας δίπλα στο πεζοδρόμιο κιόλας......................... κάθε βράδυ πετάνε στην οθόνη μικρά κουνουπάκια επομένος εγώ τα λιώνω με δαχτυλά μου ή στην επιφάνεια του γραφείου μου όπως φωτίζει η οθόνη περνάει απο κέντρο η γερμανική κατσαρίδα επομένως και αυτήν την λιώνω με την γροθιά μου και μετα σκουπίζομαι με το κωλόχαρτο που έχω δίπλα μου Epic λογοτεχνια, εχω μεινει καραφλος. παιδιά τα ποντίκια οι κατσαρίδες δε θέλουν πολύ βρωμιά για να έρθουν σπίτι εγώ πριν κάτι χρόνια το καλοκαίρι ΚΑΘΕ βράδυ έβλεπα κατσαρίδα κ σπάνια κανα ποντίκι , κάτι θα έμπαινε απ την ανοιχτή μπαλκονόπορτα , λες και κάτι τα τραβούσε . Το δωμάτιο μου πεντακάθαρο τότε , Τελικά μετά απο καιρό κατάλαβα οτι ειχα ξεχάσει ενα κουτί απο σουβλάκια στην ντουλάπα μου και ειχε μέσα ενα σουβλάκι που δεν είχα φάει γιατι με είχε πιάσει διάρροια εκείνο το βράδυ κ ειπα να το φυλάξω για την επόμενη μέρα. Συνεπως την επομενη φορα μη βαζεις το σουβλακι στη ντουλαπα, βαλε τη διαρροια :oneup:
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 έβαλα δηλητήριο http://www.insomnia.gr/topic/528520-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B4%CE%B1/page-2 φόρεσα το σταράκι μου το πρωί (χωρίς κάλτσες), πριν να δω αν έχει κάτι μέσα. Κλααατς. Παίζει να μην φορέσω παπούτσι ποτέ ποτέ μα ποτέ ξανά. Μιλάμε είχε τρεις μέσα στο παπούτσι και δεν πήρα χαμπάρι. Χειρότερο και από το χειρότερο πράγμα που έχω δει ποτέ σε νοσοκομείο (και έχω δει πολλά). Έλιωσα όπως οι άτυχες οι κατσαρίδες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα