rus Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 το 94, ημουν στη Ροδο και εβλεπα μουντιαλ η το μεξικο η το καμερουν, βραδυ, δε φορουσα παντοφλες, σηκωνομαι να παω κουζινα να βαλω νερο και κλαααααααατς. Το Μεξικο ηταν ή το Καμερουν? Μόνο το σκατό, το υπόλοιπο είναι κρέμα. Α θα ετρωγες μονο το σκατο, μαλιστα Απ' όλη την περιγραφή, αυτό που με ...μάγεψε περισσότερο, ήταν τα στοιχεία που είχες, ο συγκεκριμένος συλλογισμός και το συμπέρασμα που έβγαλες!... 1) νύχτα 2) καλοκαίρι 3) εξοχή 4) κήπος σε απόσταση αναπνοής 5) ανοιχτά πορτοπαράθυρα και η λογική σκέψη ήταν... «σιγά, τι να μπει;»... ...αφού δε μπούκαρε κανένα ανακόντα, πάλι καλά να λες! Θα μπορουσε να υπηρχε και 6) κατσαριδοφωλια εκει κοντα Εγω παντως κλειδαμπαρωνομαι, σιτες παντου και τη νυχτα δεν ανοιγω ποτε πορτες.
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Εγω παντως κλειδαμπαρωνομαι, σιτες παντου και τη νυχτα δεν ανοιγω ποτε πορτες. Σου χτυπάνε οι κατσαρίδες την πόρτα; 2
rus Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Τις ελάχιστες (ευτυχώς) φορές που έχει μπει κάτι ιπτάμενο στο σπίτι, μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι γάτες που απλώς κόβουν το σπίτι στη μέση για να το πιάσουν, παρά το ίδιο το έντομο. Δε βαριεσαι, τα ιδια και με τα σπρευ. Βλεπεις κατσαριδα και ψεκαζεις παντου για να τη ξεπαστρεψεις. Στα κρεβατια, στη κουζινα, τα πιατα, τις πολυθρονες κλπ. Εχει μπει κατσαριδα στο a/c . Μολις το αναψα..... Ναι εφτασε η στιγμη να τα αναψουμε. Χτυπαει 33ο απο μεθαυριο. Off topic ερωτημα αλλα ας το κανω με την ευκαιρια, ισχυει οτι στην αρχη της σεζον αφηνουμε το ερκοντισιον 3 ωρες να δουλευει στο φουλ για να "ξελαμπικαρει"? Σου χτυπάνε οι κατσαρίδες την πόρτα; Οχι αλλα αν τη βρουν κλειστη δε μπορουν να περασουν. Θυμασαι εκεινη τη διαφημιση που χτυπουσαν κατσαριδες τη πορτα και σου ελεγε "καρπουζακι?..." Θα σε βοηθήσω να το ξεπεράσεις. Πρόσεξε μια συγκλονιστική ιδέα που κατέβασα: Σουβλάκι με γαρίδες! Σουβλακι με κατσαριδα? (ζωντανη) Χαχαχα απλα λεω σιγα τι να μπει για να ησηχασω τον εαυτο μου οτι ολα καλα θα ειναι σιγα τι μπορει να μπει. 1 οροφο ημουν!!! Αλλα ειδα οτι δεν μασανε με υψος κ αποσταση απο τοτε παντα a/c και κλειστα ολα.μπας και ελαχιστοποιησω τον κινδυνο. a/c τι εννοεις, ερκοντισιον? Μη μου πεις οτι το ερκοντισιον προκαλει κατσαριδες.
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Τα παντα προκαλουν τις κατσαριδες να βρουν κ να φτιαξουν μια ωραια φωλιτσα για τα γεννητουρια που θα σας ξαμολαρουν μες το σπιτι.απο την πολυθρονα που αραζεις μεχρι το αγαπημενο σου αρκουδακι που σου πηρε η νονα σου και απο το ντουλαπι με τις σκουπες μεχρι το συρταρι που φυλας τα πουλοβερ για τον χειμωνα.ποτε δεν πεθαινουν και παντου θα υπαρχουν κ παντα θα εμφανιζονται οταν εισαι χαλαρος κ τελειως ανοργανωτος στο σπιτι ουτε 1 παντοφλα ουτε μισο ψεκασμα να ριξεις δεν θα εχεις απο κατι.
SOADNICK Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 η κατσαριδα κανει ψυχολογικο πολεμο βασικα. εκει που την εχεις λιωσει και πας να την πεταξεις εξω...το κανεις απο τα 2 μετρα μακρυα γιατι ξερεις οτι ακομα και λιωμενη ειναι ικανη να σηκωθει να σου ξαναπρηξει τα παπαρια και αφου την πεταξεις εξω και κατσεις να συνεχισεις να κανεις ο,τι εκανες πριν..αρχιζουν οι παραισθησεις..ακους απο παντου τριξιματα..νομιζεις οτι κατι σε ακουμπαει συνεχως στο ποδι..νομιζεις οτι βλεπεις με την ακρη του ματιου σου να κινειται κατι στην γωνια. αυτο ηταν . life fucked. για μενα κατσαριδα=πουστριλικια και ουρλιαχτα. enuf said Iron Maiden much? Sometimes when you're scared to take a look At the corner of the room You've sensed that something's watching youFear of the dark, fear of the darkI have a constant fear that something's always near Λέτε οι ΙΜ να εμπνεύστηκαν το FOTD εξαιτίας ...μιας κατσαρίδας? Επίσης: A cockroach can live for a week without its head. Due to their open circulatory system, and the fact that they breathe through little holes in each of their body segments, they are not dependent on the mouth or head to breathe. The roach only dies because without a mouth, it can’t drink water and dies of thirst. A cockroach can hold its breath for 40 minutes, and can even survive being submerged under water for half an hour. They hold their breath often to help regulate their loss of water. Cockroaches can run up to three miles in an hour, which means they can spread germs and bacteria throughout a home very quickly. Newborn German cockroaches become adults in as little as 36 days. The German cockroach is the most common of the cockroaches and has been implicated in outbreaks of illness and allergic reactions in many people. A one-day-old baby cockroach, which is about the size of a speck of dust, can run almost as fast as its parents. The American cockroach has shown a marked attraction to alcoholic beverages, especially beer. They are most likely attracted by the alcohol mixed with hops and sugar. The world’s largest roach (which lives in South America) is six inches* long with a one-foot** wingspan. Average cockroaches can vary in size from ½”– 2” long. Cockroaches are believed to have originated more than 280 million years ago, in the Carboniferous era. There are more than 4,000 species of cockroaches worldwide, including the most common species, the German cockroach, as well as brownbanded cockroaches and American cockroaches. Because they are cold-blooded insects, cockroaches can live without food for one month, but will only survive a week without water. *6" = 15.24cm **one-foot (άνοιγμα φτερών) = 30.48cm Site: Πηγή 2
rus Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Τα παντα προκαλουν τις κατσαριδες....... Το ερκοντισιον οταν δουλευει δε προκαλει, αλλα απωθει τις κατσαριδες. Το ιδιο και τα κουνουπια. Ενιγουει, εχω μια απορια: Γιατι οταν πεθαινουν γυρνουν ανασκελα σαν κουταβακι που θελει χαδια, τιλταρει το γυροσκοπιο τους ;; Για τον ιδιο λογο που αν κι εσενα σε πυροβολησουν θα πεσεις κατω και θα σφαδαζεις. 1
mphxths Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 με τις μαλακιες σας , παλι θα κουκουλωθω και σημερα... 1
rus Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 με τις μαλακιες σας , παλι θα κουκουλωθω και σημερα... Και νομιζεις οτι αυτο θα σε σωσει? Ολο και καποια σχισμη θα βρει για να περασει μεσα το εντομο και να κατευθυνθει στο στομα σου. Ροχαλίζεις?
mphxths Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Και νομιζεις οτι αυτο θα σε σωσει? Ολο και καποια σχισμη θα βρει για να περασει μεσα το εντομο και να κατευθυνθει στο στομα σου. Ροχαλίζεις? ενταξει γαμηθηκες θυμαμαι μια φορα που μπηκε κατσαριδα... πηγε και σταθηκε αναμεσα σε μενα και το αροξολ. Σκεφτομουν πως να πλησιασω στο αροξολ χωρις να την ανησυχησω και αρχισει να πεταει δεξια και αριστερα και γινει η υποθεση επικο δραμα. Αρχισα να να δενω κατι κονταρια απο swiffer μεταξυ τους..απο κατι σκουπες..να φτασω απο μακρυα το αροξολ... ε μολις το επιασα αρχισε να πεταει...εγω να χοροπηδαω και να ριχνω αροξολ πανω μου...τελειως μαλακια φαση
Orpheas1992 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Επίσης: A cockroach can live for a week without its head. Due to their open circulatory system, and the fact that they breathe through little holes in each of their body segments, they are not dependent on the mouth or head to breathe. The roach only dies because without a mouth, it can’t drink water and dies of thirst. A cockroach can hold its breath for 40 minutes, and can even survive being submerged under water for half an hour. They hold their breath often to help regulate their loss of water. Cockroaches can run up to three miles in an hour, which means they can spread germs and bacteria throughout a home very quickly. Newborn German cockroaches become adults in as little as 36 days. The German cockroach is the most common of the cockroaches and has been implicated in outbreaks of illness and allergic reactions in many people. A one-day-old baby cockroach, which is about the size of a speck of dust, can run almost as fast as its parents. The American cockroach has shown a marked attraction to alcoholic beverages, especially beer. They are most likely attracted by the alcohol mixed with hops and sugar. The world’s largest roach (which lives in South America) is six inches* long with a one-foot** wingspan. Average cockroaches can vary in size from ½”– 2” long. Cockroaches are believed to have originated more than 280 million years ago, in the Carboniferous era. There are more than 4,000 species of cockroaches worldwide, including the most common species, the German cockroach, as well as brownbanded cockroaches and American cockroaches. Because they are cold-blooded insects, cockroaches can live without food for one month, but will only survive a week without water. *6" = 15.24cm **one-foot (άνοιγμα φτερών) = 30.48cm Σεβασμος και υποκλιση σε αυτο το προϊστορικο ΤΕΡΑΣ προσαρμοστικοτητας και εξελιξης. Μεχρι και σε διαστημικο δορυφορο εχουν τρυπωσει και επιβιωνουν ανετοτατα.
8elwADSL Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Νταξ μια φορά μικρός 12-13 θα ήμουν ξύπνησα κατα την διάρκεια της νύχτας δε θυμάμαι γιατί και μία πέταγε στο δωμάτιο απλά φρίκη! Επίσης άλλη μια φορά πήγα να ξαπλώσω στο κρεβάτι και ευτυχώς που την είδε η μανα δίπλα από το μαξιλάρι Τώρα όμως πρέπει να είμαι πολύ τυχερός εδώ και 8 χρόνια που έχω μετακομίσει σε πολυκατοικία στον 1ο όροφο δεν έχω δει ποτέ!!! 8 χρόνια cockroach free
Sog96Ch Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Νταξ μια φορά μικρός 12-13 θα ήμουν ξύπνησα κατα την διάρκεια της νύχτας δε θυμάμαι γιατί και μία πέταγε στο δωμάτιο απλά φρίκη! Επίσης άλλη μια φορά πήγα να ξαπλώσω στο κρεβάτι και ευτυχώς που την είδε η μανα δίπλα από το μαξιλάρι Τώρα όμως πρέπει να είμαι πολύ τυχερός εδώ και 8 χρόνια που έχω μετακομίσει σε πολυκατοικία στον 1ο όροφο δεν έχω δει ποτέ!!! 8 χρόνια cockroach free Επειδή δεν τις βλέπεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Μπορεί να έχουν κάνει και φωλιά και να μην έχεις καταλάβει τίποτα
skipperas Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Βράδυ πέμπτης. Καλοκαίρι. Παράθυρα ανοιχτά. Ώρα 3 τα ξημερώματα. Είχα πέσει πτώμα από τις 10 και ξυπνάω από τα ουρλιαχτά της αδερφής μου. Έρχεται και με ξυπνάει σα τρελή φωνάζοντας ΣΚΟΤΩΣΤΗ ΣΚΟΤΩΣΤΗ.Και άντε τώρα με το μάτι κλειστό να κυνηγάς με μια παντόφλα τον ταρζάν μεταμορφωμένο σε κατσαρίδα. Ε μετά από κανα μιςαωράκι ξεμπερδέψαμε με το θεριό. Και το χειρότερο; Κάποιος γείτονας άκουσε τα ουρλιαχτά και φώναξε την αστυνομία νομίζοντας ότι μπήκαν κλέφτες. Έπικ γουίν η βραδιά. 1
8elwADSL Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Επειδή δεν τις βλέπεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Μπορεί να έχουν κάνει και φωλιά και να μην έχεις καταλάβει τίποτα Εδώ και 8 χρόνια θα είχα δει κάτι αν όχι εγώ σίγουρα κάποιος από τα υπόλοιπα 3 άτομα που ζουν στο ίδιο σπίτι μαζί μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα