Johny Q Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 ποτε οι ιπταμενες κατσαριδες προκαλουν IBTL? Aπό τότε που εμφανίστηκε ο Τζώννυ Κιού. Kαι για τον Τζώννυ τον Κιού, το ΙΒΤL είναι τρόπος ζωής. Καθαρά για προληπτικούς λόγους το έγραψα
pap1980 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Το αρκοδισιο δε φερνει αερα απ' εξω, ανακυκλωση του εσωτερικου αερα κανει. Εννοειται. Το ιδιο ισχυει και για τα αρκοδισια των αυτοκινητων? Ενας ταξιτζης μου ελεγε οτι μαλλον φερνει αερα απ εξω, διοτι περνουσε απο καπου που ειχε πετρελαια και του μυριζαν...
chill Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μην μου πεις οτι την πάτησες με γυμνό πόδι. Μην μου πεις οτι την πάτησες με γυμνό πόδι. Με τα φλιπ φλοπ...μπορει και με τα τσόκαρα γιατί φόραγα τότε. Γυμνός πάντως.....ΟΥΤΕ ΚΑΝ!!!! Τα αυτοκίνητα κάνουν και ανακύκλωση και φέρνουν φρέσκο.....εξαρτάται πως το έχεις ρυθμίσει το a/c
_hopelesscase_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Χειρότερο μέρος που έχω βρει εγώ προσωπικά κατσαρίδα να φωλιάζει: στην οδοντόβουρτσα, μέσα σε κείνη την πλαστική θήκη που βάζεις στις τρίχες. Πήγα να βουρτσίσω κάνα δόντι και πετάχτηκε το μίνι τέρας από κει μέσα. Σταμάτησα να το σκέφτομαι μόνο μετά από μετακόμιση στο εξωτερικό σε χώρα άνευ κατσαρίδων. Τραύμα για μια ζωή λέμε. Άλλα μέρη που έχω βρει /έχω ακούσει να φωλιάζουν: (να μην ξεχνάμε ότι γουστάρουν ηλεκτρικές συσκευές επειδή σκοτεινές και ζεστές) ηλεκτρικός βραστήρας - στη βάση (σε μένα έτυχε αυτό) Πύργος υπολογιστή (σε άλλον) Αιρκοντίσιον (σε άλλους) -το έβαλαν μπρος για πρώτη φορά μετά από μήνες και πετάχτηκαν κατσαρίδες μες το δωμάτιο Μέσα σε ξύλινη φλογέρα, όπου πήγε και γέννησε, και ο τύπος είδε να βγαίνουν από τις τρύπες τα νεογνά, καθώς τίναζε τη φλογέρα να φύγουν τα σάλια που παγιδεύονται μέσα αφού την παίξεις. Μετά από κάτι τέτοιο σιχαίνεσαι τον εαυτό σου τόσο που αυτοκτονείς κιόλας. Δεν ξέρω πώς συνέχισε τη ζωή του το άτομο μετά απ' αυτό.
Lucifer Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Σκέφτομαι να κάνω poll ώστε να δω αν ισχύει πως είμαστε μοιρασμένοι σε αυτούς που σιχαίνονται τις κατσαρίδες όσο ο αποπάνω και σε αυτούς που έχουν φάει στον Κάβουρα πάνω από μία φορά. Ειδική μνεία σε όσους έχουν προλάβει το πρώτο Dada. 2
bnvdarklord Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 και σε αυτούς που έχουν φάει στον Κάβουρα πάνω από μία φορά. Θέλω να ρωτήσω;
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Όποιος πιστεύει ότι η κατσαρίδα είναι σαν αμαξάκι, τότε να την πάρει να πάνε βόλτα. Εμείς οι υπόλοιποι καταθέτουμε blueprints για αυτόματο αντικατσαριδολέιζερ που ενεργοποιήται όταν το dna της κατσαρίδας περάσει τα νοητά όρια του σπιτιου και ονειρευόμαστε ένα σπίτι όπου δεν χάνεις τον ύπνο σου γιατί αποφάσισε το Τέρας να σουλατσάρει στο σοβαντεπί σου ή στο πόδι σου Επεξ/σία 28 Μαΐου 2014 από cthulhucarbide 3
_hopelesscase_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Σκέφτομαι να κάνω poll ώστε να δω αν ισχύει πως είμαστε μοιρασμένοι σε αυτούς που σιχαίνονται τις κατσαρίδες όσο ο αποπάνω και σε αυτούς που έχουν φάει στον Κάβουρα πάνω από μία φορά. Ειδική μνεία σε όσους έχουν προλάβει το πρώτο Dada. ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ το ΠΡΩΤΟ DADA. Αλλα η κατσ. να κοιμαται πανω στην οδοντοβουρτσα, το ξεπερναει. edit: εχω προλάβει και REBOUND 90ς καλοκαίρι με κατσαρίδες να λικνίζονται ανάμεσα στους γότθους 1
Lucifer Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Θέλω να ρωτήσω; Πλατεία Εξαρχείων. Μεγάλη μαφία στα σουβλατζίδικα της περιοχής, βρώμα ασύλληπτη. Αν και από το 2010-11 και μετά το καλαμάκι φέρνει σκέτο κλανίδι χωρίς μεζέ. Γύρο δεν τολμάς. Κτούλου, δε σου λέω ότι τους βγάζω και σερβίτσιο, αλλά τις σκοτώνω διαδικαστικά. Τα κουνούπια ας πούμε είναι μη τα βρω σακαταμένα αλλά ζωντανά, αρχίζω το άουσβιτς. ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ το ΠΡΩΤΟ DADA. Αλλα η κατσ. να κοιμαται πανω στην οδοντοβουρτσα, το ξεπερναει. Ενώ να σου πίνει το τζακ και να σου κλέβει τα φυστίκια ε.
bnvdarklord Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Πλατεία Εξαρχείων. Μεγάλη μαφία στα σουβλατζίδικα της περιοχής, βρώμα ασύλληπτη. Αν και από το 2010-11 και μετά το καλαμάκι φέρνει σκέτο κλανίδι χωρίς μεζέ. Γύρο δεν τολμάς. Η ερώτηση μου είχε άλλο νόημα γιατι εχω φάει γύρο περιπου 3-4 φορες απο κει. Δεν ειχε συνέπειες παντως.
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Το κουνούπι είναι απλώς αυτό. Η μεγαλύτερη ενόχληση που κάνει είναι να σε σηκώσει από το κρεβάτι για να το ξεφορτωθείς. Ενώ το Τέρας της Αποκαλύψεως σου βάζει τον 616 στο μυαλό ότι μόλις την τακτοποιήσεις ανα πάσα στιγμή μπορεί να σου έρθει ο μπατζανάκης της για τα ρέστα. Και έχει πολλούς. Και κάπως έτσι σου βγάζει τον ύπνο. Το κουνούπι άλλωστε προειδοποιεί 1
Lucifer Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δηλαδή μου λες ότι στην κρεββατοκάμαρα προτιμάς να έχεις ένα κουνούπι παρά μια κατσαρίδα; Εγώ παίζει να βαριόμουν και να σηκωθώ να σκοτώσω τη δεύτερη. Είμαι λίγο biased, το ομολογώ, γιατί εδώ που μένω είμαι τίγκα στον κώνωπα αλλά κατσαρίδα 3-4 φορές να 'χω δει σε 10φεύγα χρόνια.
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δηλαδή μου λες ότι στην κρεββατοκάμαρα προτιμάς να έχεις ένα κουνούπι παρά μια κατσαρίδα; Πλάκα κάνεις;; Άμα έβαζες το πολλ, η μία επιλογή θα είχε μόνο την δικιά σου ψήφο και στο επόμενο meeting θα σε βάζανε και σε ξεχωριστό τραπέζικαφέ. Καλύτερα να είχα παράλυτα χέρια με τατουάζ "suck your own foodzzzzz" στα κουνουπίστηκα παρά να έμενα σε δωμάτιο με κατσαρίδα και όταν ξύπναγα να ήμασταν αγκαλιά... Και στο λέω τώρα που είμαι σε σπίτι χωρίς κουκαράτσα εδώ και χρόνια 3
pournaras Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Το κουνούπι είναι απλώς αυτό. Η μεγαλύτερη ενόχληση που κάνει είναι να σε σηκώσει από το κρεβάτι για να το ξεφορτωθείς. Ενώ το Τέρας της Αποκαλύψεως σου βάζει τον 616 στο μυαλό ότι μόλις την τακτοποιήσεις ανα πάσα στιγμή μπορεί να σου έρθει ο μπατζανάκης της για τα ρέστα. Και έχει πολλούς. Και κάπως έτσι σου βγάζει τον ύπνο. Το κουνούπι άλλωστε προειδοποιεί Το κουνουπι ομως ειδικα οταν ειναι μολυσμενο σου τραβαει μια ξεγυρισμενη, ξυπνας το πρωι κι εχεις στο ποδι μια πληγη απ το ξυσιμο λες και αφαιρεσες σφαιρα... Η κατσαριδα δεν προκειται να σε πλησιασει εν γνωση της, αμα πεσει απ, το ταβανι τυχαια οκ, ή αν εχει προβλημα στα πηδαλια κατα την πτηση. Α, και το αθωο κουνουπακι σε προειδοποιει μονο ορισμενες φορες το χρονο, τοτε που κανει παρτυ με το αιμα σου, στελθ γινεται το μαμημενο.
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ε όχι που δεν σε πλησιάζει και εν γνώσει της... Όταν βάζει μπρος τον έλικα, απογειώνεται και σου την μπουμπουνάει πάνω σου τι κάνει; Το περλ χάρμπορ έβλεπε στην τιβι και μοιάζω εγώ με αεροπλανοφόρο; Το ξύσιμο είναι μια σπαστική συνέπεια αλλά αν δεν γίνει αυτό κλάιν. Το άλλο σου βγάζει την ψυχή και με την (συν)υπάρξή του απλώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα