epipolaios Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 ξερετε καφε/αναγνωστηρια στη Θεσσαλονικη ή καφε που το περιβαλλον τους επιτρεπει να πας να διαβασεις ενα βιβλιο?
epipolaios Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Starbucks το χω υπ οψιν αλλα ψαχνω και γι αλλα μαγαζια
Adon1s Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Αναγνωστηριο κεντρικης βιβλιοθηκης ΑΠΘ . Βεβαια καλυτερα τν καφε σε θερμος γιατι δεν αφηνουν απο κυλικειο ξερωγω (τα εχυναν αυτοι π επιναν καφε και σαν κωλοζωα εφευγαν κ τα αφηναν,οποτε εχει φυλακα και σ κανει την επθσημανση) Αλλοιως νομιζω το iHeart προσφερεται γ κατι τετοιο
The_Judas Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Το ΑΠΘ δεν θα το έλεγες και ήσυχο μέρος. Πιο πολύ νυφοπάζαρο μου θύμιζε. Συγκεντρώνει πολύ κόσμο και κάθε μισό λεπτό κάποιος πιάνει κουβέντα με τον φίλο/η του ή σηκώνεται για διάλειμμα. Η βιβλιοθήκη του παν/μιου μακεδονίας είναι λίγο πιο ήσυχο μέρος
epipolaios Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 μια επισυμανση (μπορει να ναι και ακυρη, γιατι δεν ξερω τι παιζει με βιβλιοθηκη απθ/παμακ) να διαβασω ενα ασχετο βιβλιο θελω οχι για σχολη
epipolaios Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Εγώ θα πήγαινα σε πάρκο. ειναι γαματο αλλα προτιμω να διαβαζω βραδυ,ετσι υπαρχει θεμα με το φως εκτος αν στεκομαι σαν τον ανθρακορυχο
Adon1s Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 μια επισυμανση (μπορει να ναι και ακυρη, γιατι δεν ξερω τι παιζει με βιβλιοθηκη απθ/παμακ) να διαβασω ενα ασχετο βιβλιο θελω οχι για σχολη Δεν έχει σημασια το τι θες να διαβασεις , ο καθένας πάει οτι θέλει εκεί , ο άλλος πάει και διαβάζει κομικς ( κυριως σε μη-εξεταστικη περιοδο) , βιβλία , τα μαθήματα του , εχω δει καθηγητή να διορθώνει γραπτά , κλπ Μη νομίζεις πως κάποιος θα έρθει να σου πει " ωπ!εδω μονο για μαθηματα" .. Ελευθερη εισοδο εχει εδιτ : Εχω δει και παπά 1
Cossutius. Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Booktalks. Ειναι στο Φάληρο. Κάνε την ψαχτική σου στο νετ και θα το βρεις. Μου θυμίζει πολύ το "Βιβλιοπότι" στο Χαλάνδρι το οποιο δυστηχως έχει κλείσει εδω και πολλά χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα