moufas999 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Παιδιά θέλω να εισάγω από Αμερική μέσω μίας εταιρείας κάποιες βιταμίνες για προσωπική χρήση αξίας περίπου 50 ευρώ και τις βρίσκω στο 35% τοις αξίας τους σε σχέση με΄τις τιμές εδώ και με συμφέρει και σου τις στέλνουν μέσω DHL η μέσω USPS (UNITED STATES POSTAL SERVICE) και εγώ πήρα τηλέφωνο εδώ στην Ελλάδα στην DHL και μίλησα με μία κοπέλα και με βοήθησε πάρα πολύ γιατί μου είπε ότι δεν με συμφέρει να τις φέρω μέσω της DHL γιατί θα πληρώσω για εκτελωνισμό εκτελωνιστή 87 ευρώ συν Φ.Π.Α. 23% συν τους φόρους του Ελληνικού τελωνείου και με συμφέρει να τις φέρω είτε μέσω του USPS (Tαχυδρομείο) είτε να τους φέρω με προπληρωμένους δασμούς που είναι πολύ λίγοι γιατί τους βάζουν αυτοί εκεί και όχι εδώ το Ελληνικό τελωνείο και όταν έρθουν τα αναλαμβάνει η DHL χωρίς την διαδικασία εκτελωνισμού,τώρα θέλω να μάθω γιατί επειδή δεν έχω πιστωτική κάρτα και θα πληρώσω μέσω Paypal πως γίνεται? γιατί από Wester union γνωρίζω και είναι εύκολη η διαδικασία μέσω στο ταχυδρομείο αλλά δεν γνωρίζω πως γίνεται μέσω Paypal γιατί αγοράζω θα αγοράσω από το εξωτερικό πρώτη φορά πράγματα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παναγιώτης.
makfil Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Όποιο δέμα εισάγεται με courier σταματάει οπωσδήποτε στο τελωνείο και πληρώνεις όπως στα είπε. Εάν ο πωλητής στέλνει με usps και ζητάει προπληρωμή εξόδων εκτελενισμού (που συνήθως αντιστοιχεί στον ΦΠΑ), θα παραλάβεις το δέμα από τα ΕΛΤΑ. Είε έτσι είτε αλλιώς, μπορεί να σου ζητήσουν άδεια από τον ΕΟΦ όταν το δέμα φτάσει στην Ελλάδα.
moufas999 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Όποιο δέμα εισάγεται με courier σταματάει οπωσδήποτε στο τελωνείο και πληρώνεις όπως στα είπε. Εάν ο πωλητής στέλνει με usps και ζητάει προπληρωμή εξόδων εκτελενισμού (που συνήθως αντιστοιχεί στον ΦΠΑ), θα παραλάβεις το δέμα από τα ΕΛΤΑ. Είε έτσι είτε αλλιώς, μπορεί να σου ζητήσουν άδεια από τον ΕΟΦ όταν το δέμα φτάσει στην Ελλάδα. Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά οι βιταμίνες αυτές οι μάρκες πωλούνται στην Ελλάδα και είναι η εταιρεία Solgar και η Natures plus και με την μέθοδο προπληρωμής εκτελωνισμού που το είπαν τηλεφωνικά στην DHL αλλά εγώ δεν γνωρίζω πως γίνεται μέσω Paypal γιατί θα επιλέξω αυτήν την μέθοδο γιατί δεν έχω πιστωτική κάρτα και το σάιτ σου έχει κάποιους τρόπους πληρωμής και μία από αυτή είναι το Paypal γιατί αν ήταν η western union ήταν εύκολη η διαδικασία πληρωμής αλλά με Pay pal δεν γνωρίζω και θέλω αν μάθω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα