Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια προσφατα εφτιαξα ενα καινουργιο υπολογιστη και εχω το εξης προβλημα.οταν μπαινω σε ενα light benchmark η light παιχνιδι απο αποψη γραφικων η καρτα μου παιζει με το που το γυρναω στα ultra κλεινει η οθονη και μενει μαυρη αλλα το pc ακουγεται να δουλευει ...η θερμοκρασια ειναι κομπλε αλλαξα drivers .bios mobo.bios gpu αλλα τπτ...το εχουν δει 2 τεχνικοι ο ενας εφτασε τηgpu μεχρι 80% και νομιζε οτι ηταν κομπλε αλλα μολισ πηρα το pc πισω ηταν ακομα ελλατωματικο ο αλλος εβαλε πανω μια πιο φτηνη καρτα gpu gtx 760 και ολα πηγαν ρολοι....πηρα την asus και μ ειπαν να τη στειλω στ μαγαζι που την αγορασα για να την δουν και οτι 99% ειναι χαλασμενη... το προβλημα μ ειναι τ εξης...ο τεχνικος που εβαλε το light τεστ και τα περασε δουλευει σε μαγαζι που συνεργαζεται με τ μαγαζι που την πηρα και μ ειπε θα της κανουν τ ιδιο τεστ με μενα και θα σ πουν οτι ειναι κομπλε και οτι ειναι ασυμβατοτητα προιοντων στο συνολο....φοβαμαι οτι δν θα μου κανουν αντικατασταση και θα μ μεινει καρτα γραφικων 350 ευρω στα χερια....το pc m einai cpu:i7 4820k

Mobo:asus p9x79

Gpu:asus gtx 770 du2 oc

Ram:kingston hyperx 1866 mhz 8gb

Psu:thermaltake toughpower 80+ gold 750w

Κανενας εχει κατι να προτεινει??αν καποιος το διαβαζει και ειναι απο αγρινιο και εχει καποιο καλο τροφοδοτικο η καρτα gtx 770 και ανωτερη θα με βοηθουσε αν απαντουσε και βρισκομασταν....ευχαριστω ολους εκ των προτερων..

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειδικα αν μπορεις να αναπαραγαγεις το προβλημα, δεν υπαρχουν περιθωρια. Τους λες πώς και πού, το κανουν και τελειωνει η υποθεση. 

Αν, παρ' ολ' αυτα, σου αναφερουν την λεξη "ασυμβατοτητα" θα χαιρομουν ιδιαιτερως να ακουσω τις αποψεις τους. Γιατι, πολυ απλα, ασυμβατοτητα μνημων-επεξεργαστη-μητρικης ειναι αρκετα απιθανη, εφοσον το συστημα λειτουργει ορθα με την 760 και με την 770 δεν freez-αρει ουτε δινει blue-screen ουτε κανει restart αλλα συμπεριφερεται ακριβως σαν να εχει προβλημα η καρτα γραφικων, και ασυμβατοτητα καρτας γραφικων-μητρικης ειναι απλα αδυνατη.

Δημοσ.

Χαιρομαι που ακουω τετοια λογια γιατι ειμαι φοιτητης εκανα οικονομιες και εφτιαξα ενα pc 1500 eyro και 1.5 μηνα το εχω σε τεχνικους και ο καθενας λεει την ιστορια του....λες να ειναι και θεμα τροφοδοσιας?

Δημοσ.

Χαιρομαι που ακουω τετοια λογια γιατι ειμαι φοιτητης εκανα οικονομιες και εφτιαξα ενα pc 1500 eyro και 1.5 μηνα το εχω σε τεχνικους και ο καθενας λεει την ιστορια του....λες να ειναι και θεμα τροφοδοσιας?

Δεν αποκλιεται, αν και πιστευω θα ειχες αλλα συμπτωματα.

Δημοσ.

Και εγω αυτο πιστευω παντως ελπιζω η oktabit να μου την αντικαταστησει

Καποια αλλη αποψη παιδια??

Δημοσ.

Για δες τις εξοδους τις καρτα. Μηπως σου αλλαζει εξοδο;

Αποστολή από το Blade με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

To δοκιμασα σε ενα pc με 600ρι βεβαια τροφοδοτικο επειδη δεν μπορουσα να βρω αλλο και εκει που πατας στα. Windows ενημερωση υπολογιστη για να σου βγαλει το συνολικο σκορ ξερω γω του pc εκλεισε...αλλα μηπως ηταν τροφοδοσια κ εκει??

Δημοσ.

Αν μπορείς δοκίμασε με μεγαλύτερο τροφοδοτικό γιατί ενδέχεται να μην αντέχει το 600άρι ειδικά αν είναι no-name. Πάντως, το windows assessment, απ' όσο θυμάμαι, δε στρεσάρει τόσο πολύ την κάρτα γραφικών οπότε μάλλον η 770 έχει θέμα.

To δοκιμασα σε ενα pc με 600ρι βεβαια τροφοδοτικο επειδη δεν μπορουσα να βρω αλλο και εκει που πατας στα. Windows ενημερωση υπολογιστη για να σου βγαλει το συνολικο σκορ ξερω γω του pc εκλεισε...αλλα μηπως ηταν τροφοδοσια κ εκει??

Δημοσ.

Απο οτι φαίνεται η κάρτα εχει θέμα αλλα θα έλεγα στο αλλο pc που την δοκίμασες να βάλεις και καποιο παιχνίδι να δεις

Δημοσ.

Μακαρι παιδια να ειναι αυτο για να μην δωσω αλλα λεφτα σε αλλαγες...δν μπορω να βρω pc με μεγαλυτερο τροφοδοτικο....εστειλα την καρτα στ μαγαζι που την πηρα για να την στειλει στην οκταμπιτ που την ειχε παραγγειλει απο εκει...ελπιζω να μου πουν οτι εχει θεμα να αντικατασταθει και να δουλευει μετα...επειδη διαβασα παλικαρια που τους κανανε αλλαγη και ειχαν παλι black screen

Δημοσ.

επειδη αυτο το μαυρο στην  οθονη το εχω ζησει και γω μερικες φορες. Και πιστευω ότι είναι ειναι οι μνημες  της gpu (deffected module) που σιγα σιγα τα φτυνουν για αυτο και στο gpu test δεν σου βγαζει τίποτα. Εγω το αντιμετωπιζα κλεινοντας το pc, βγαζοντας και το καλωδιο τροφοδοσίας και πατωντας το power μερικες φορες. Μετα ολα καλα. Για δοκιμασε να κάνεις underclock την μνημη μονο, η τα shader mono, η και τα δύο σε ότι σου σταθεροποιηθεί.

Δημοσ.

Η καρτα δεν δουλεψε ποτε απο τη πρωτη μερα μου το κανα και ειχα δοκιμασει kai underclock και ta 7000 mhz να κατεβασω αλλα τιποτα...μαλλον μου ειχε ερθει χαλασμενη και ο τεχνικος απο κατω με δουλευε τι να πω....το τροφοδοτικο μου το εχει κανεις κανει δουλεια?

Δημοσ.

Η καρτα δεν δουλεψε ποτε απο τη πρωτη μερα μου το κανα και ειχα δοκιμασει kai underclock και ta 7000 mhz να κατεβασω αλλα τιποτα...μαλλον μου ειχε ερθει χαλασμενη και ο τεχνικος απο κατω με δουλευε τι να πω....το τροφοδοτικο μου το εχει κανεις κανει δουλεια?

Δεν φαινεται για τροφοδοτικο της πλακας... Επισης τροφοδοτουσε την 760, τι νομιζετε, οτι η 770 τραβαει τα διπλα? Και με 500αρι ποιοτικο μπορεις να τρεξεις μια 770.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...