Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δεί αυτή σε πολύ καλή τιμή w00t.gif . Ξέρει κανένας για την συγκεκριμένη mobo;
ASRock Super Alloy Microsite  .Η νεα σειρα 9 της Asrock.
ASRock > Fatal1ty Z97X Killer . Specs

Η CPU είναι  i5 4670k και κυρίως θα χρησιμoποιηθεί για gaming (battlefield 4).

Γνώμες παρακαλώ.

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.

Πολύ καλη μητρική φαίνεται και πληρέσταστη οσο αφορά τα specs + οτι εχει και το killer 22000 και σε αυτα τα χρήματα ειναι καλή επιλογή

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα, ειδα και εγω την συγκεκριμενη προσφορα και η αληθεια ειναι οτι συμφερει πολυ.

Το θεμα ειναι ομως οτι διαβαζω πολλα αρνητικα σχολια για το συγκεκριμενο site..

Δημοσ.

Καλησπερα, ειδα και εγω την συγκεκριμενη προσφορα και η αληθεια ειναι οτι συμφερει πολυ.

Μόλις την παραλάβω με το καλό θα σε ειδοποιήσω για την πιστότητα του site..... ;) .Τουλάχιστον να την πατήσει μόνο ένας.

Δημοσ.

Μια χαρά ειναι το συγκεκριμένο site εχω αγοράσει και εγω απο εκει δεν ειχα πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.

τελικα την εκανες την παραγγελεια? 

Ναι την έκανα. Οι μεγάλοι χρόνοι παράδοσης οφείλονται στο ότι τα περισσότερα προϊόντα γίνονται παραγγελία κατ΄ ευθείαν  από το εξωτερικό και δεν βρίσκονται σε στόκ. Γι αυτό άλλωστε και οι πιό χαμηλές τιμές του site . Πάντως αν ενδιαφέρεσαι θα σε ενημερώσω για την εξέλιξη της παραγγελίας .Έχει βλέπεις χρόνο παράδοσης 5-9 εργάσιμες ημέρες ,γιατί είναι νεο προϊόν.

Δημοσ.

Γενικά δεν είναι και το καλύτερο.Προσοχή και με τις εγγυήσεις,refurbished κλπ.

Δημοσ.

Το κατάστημα αποδείχθηκε πολύ αξιόπιστο .Την παρέλαβα χθές και την εγκατέστησα.Τρέχω τώρα το bf4 σε 64άρι χάρτη με ultra settings me 100+ fps !!!  Το σύστημά μου .

Operating System Windows 8.1 Pro 64-bit Cpu Intel Core i5-4670k Ram 2X4GB+2X2GB(12GB)Kingston KHX DDR3 1333 MHz CL 9-9-9-24 Motherboard Asrock Fatal1ty Z97X Killer Graphics Gigabyte GeForce GTX760 2GB WindForce 3X OC (Rev 2.0) Storage 120GB OCZ-Agility3 (SSD) & Crucial M500 M.2 SSD 240 GB & 1TB Seagate ST31000528AS (SATA) Optical Drives Optiarc BD RW BD-5300S Psu Τt Toughpower XT 750W Case Hiper Osiris Cooling Corsair H80iKeyboard CMSTORM Trigger Mouse Steelseries Sensei Mousepad Razer Sphex

• Like 1
Δημοσ.

100fps??

Ναι έπαιζα metro 64 full και είχα απο 98 ως 118 fps :D  με ultra settings δεν δοκίμασα βέβαια τα huge maps caspian,paracel κλπ . Εκεί προφανως θα έχει λιγότερα fps με full slots και εκρήξεις......

Δημοσ.

Σε τι ανάλυση;

Σωστο και αυτο. :P

Εγω παντως με OC'ed 760 και τον 4670k στα 4,4 δε παω πανω απο 50fps avg στο BF4...Κουβεντα να γινεται... :)

Δημοσ.

Το κατάστημα αποδείχθηκε πολύ αξιόπιστο .Την παρέλαβα χθές και την εγκατέστησα.Τρέχω τώρα το bf4 σε 64άρι χάρτη με ultra settings me 100+ fps !!!  

Από τι αποδείχθηκε πολύ αξιόπιστο;  :)

Δημοσ.

@Zaknafein 1920x1080

@Millennium 1) Για τον χρόνο παράδοσης που ανέφερε (5-9 εργάσιμες και η παράδοση έγινε μέσα σε αυτό το χρονικό όριο) 2) Την καθημερινή ενημέρωσή μου με mail καί sms για την πορεία της παραγγελίας μου 3)  την καλύτερη τιμή γιά τα συγκεκριμένα προϊόντα από όλα τα Ελληνικά online stores . Στη τιμή που βρήκα την mobo (135 euro) έβρισκα το πιό απλό μοντέλο Link.png Site: Ζ97 killer και όχι την Link.png Site: Z97X killer και για να πώ την αλήθεια είχα ένα ενδοιασμό για ποιά τελικά θα μου έστελναν,αλλα ήταν όλα οκ και 4) Η συσκευασία που μου τα έστειλαν ήταν ΑΨΟΓΗ (αν την έριχνες από την ταράτσα πολυκατοικίας δεν θα πάθεναν τα προϊόντα τίποτα) και η καλύτερη από όλες όσες έχω παραλάβει στο παρελθόν,και έχω ψωνίσει πολλά πράγματα απο online stores.Από το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν η πρώτη φορά .

@ 65 - 85 FPS έπιανα με την 760 και τον phenom ii x6 1100t και πιο πριν 45-65 με την 6950 και 1100t

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...