Evilsmile Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ο πατέρας μου ενδιαφέρεται για την αγορά κάποιου smartphone στο παραπάνω budget. Του έχει κολλήσει η ιδέα να πάρει απομίμηση s5 . Θέλω να μου προτείνετε τα πιο value for money smartphones με οθόνη 5 ίντσες η μεγαλύτερη. Δεκτά παντώς τύπου τηλέφωνα (κινέζικα ή απομιμήσεις) , αρκεί να υπάρχει κάποιο θετικό feedback ή να έχει δοκιμαστεί απο εσάς.
arc Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Πες του πατέρα σου να μη κοιτά τις απομιμήσεις. Αν βρει κάτι να μοιάζει δεν θα έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και επειδή θα ειναι κλώνος θα το ακριβοπληρώσει για αυτό που θα πάρει. Πες του να μαζέψει τα λεφτα και να πάρει ένα κανονικό s5 ή ν κοιτάξει άλλα κινητά με ίδια κινητά, εντός και εκτός ευρώπης. Είναι κρίμα να πετάξει τα λεφτα, όσα κι είναι αυτα
Evilsmile Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 ευχαριστώ για την απάντηση σου απο την οποία κρατάω το βροντερό "όχι στις απομιμήσεις" αλλά Πες του να μαζέψει τα λεφτα και να πάρει ένα κανονικό s5 νομίζω ήμουν σαφής όταν έγραψα 100-150 ευρώ budget και το συγκεκριμένο σχόλιο εκτός από άστοχο είναι και ηλίθιο με το μπαρδόν
arc Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μάλλον ηλίθιο και άστοχο είναι που από ολο το κείμενο διάβασες και κράτησες μόνο ένα κομμάτι μιας πρότασης. Μπαίνεις ζητάς βοήθεια, ενδιαφέρομαι να σε βοηθήσω, σου απαντώ οτι οι μόνες αξιόπιστες λύσεις ειναι είτε κανονικό s5 ή άλλο κινητό και εσύ απαντας στο μισό μιας μόνο πρότασης αγνοώντας το κείμενο μετά το διαζευκτικό ήττα. Να στο πω διαφορετικά και αποχωρώ από τη συζήτηση γιατί δεν ξέρω αν αξίζει ο χρόνος μου : «Με 100-150 ευρω θα πάρεις ένα κλώνο που σε 1 μήνα θα το πετάξεις γιατί θα ειναι πιο αργό από replay ή δεν θα λειτουργεί» Με το «μπαρδόν». Edit: Καλό διάβασμα http://grudgets.com/cheapest-samsung-galaxy-s5-clones-reviewed/ Edit 2 : Ορίστε και fake με λογότυπο της sammy. Ρώτα το google και θα βρεις κι αλλα
eddie1996 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μπορεί να πάρει ένα αξιόπιστο κινέζικο τηλέφωνο όπως για πχ lenovo zte etc Ενδεκτικά προτείνω αυτό όπου είναι στα 120 ευρώ. http://www.minideal.net/lenovo-a850-white-smartphone-mtk6592-octa-core-dual-sim-3g-gps-with-5-5-inch-ips-screen.html και πάλι ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΛΩΝΟΥΣ-ΑΠΟΤΙΤΙΜΗΣΕΙΣ!! 1
Evilsmile Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 ευχαριστω @eddie, μου φαινεται καλη επιλογη και διαβασα και αρκετα καλα σχολια για το συγκεκριμενο. @arc διαβασα με προσοχη την απαντηση σου και σε ευχαριστησα δεν ειρωνευομουν σε καμια περιπτωση 1
kataramenos32 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Όπως είπε και ο eddie χτυπά ένα επώνυμο κινέζικο και θα είσαι κομπλέ. Από Ελλάδα δεν αξίζει κάτι σε αυτά τα χρήματα
stamatinho Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ηonor 3c φιλε μου με 130κατι ευρω.Αυτο με τα 2gb ram. Kαι με τα ρεστα χτυπα και μια θηκη μη του πεσει κατω
Evilsmile Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ηonor 3c φιλε μου με 130κατι ευρω.Αυτο με τα 2gb ram. Kαι με τα ρεστα χτυπα και μια θηκη μη του πεσει κατω ειμαι αναμεσα σε αυτο και το xiaomi red rice. μπορεις να μου πεις που το βρηκες 130 ευρω;
Prospector8 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Παιδες ποσο καιρο κανει περιπου να ερθει ενα κιν απο Minideals?? Ψηθηκα εγω για το Honor 3c,παρα πολυ καλο φαινεται για τα λεφτα του.
eddie1996 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Παιδες ποσο καιρο κανει περιπου να ερθει ενα κιν απο Minideals?? Ψηθηκα εγω για το Honor 3c,παρα πολυ καλο φαινεται για τα λεφτα του. Γύρω τις 15 ημέρες. σου δίνουν και αριθμό αποστολής που μπορείς να το παρακουλουθήσεις και να βλέπεις την πορεία του. 1
stamatinho Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αν εισαι τυχερος μπορει να κανει και μια βδομαδα,μου εχει τυχει με ενα lenovo p780 παλιοτερα. Να εχεις στο μυαλο σου γυρω στις 17-18 μερες για να μην απογοητευτεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα