HALF EVIL Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ένα περίεργο πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε τώρα τελευταία. Εκκινώ το Πισι από το power button. (Έχω dual boot) Μου εμφανίζει το logo των Win 8 για λίγο ( όχι την επιλογή από που θα μπουτάρω) και μετά το σύστημα σβήνει. Ξαναπατάω το power button. και πλέον όλα βαίνουν καλώς. Δεν ξέρω αν χρειάζεται να παραθέσω τα parts του Πισι.
giorgosathens Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δεν ξεκινας τσεκαροντας τις μνημες σου με το memtest? Αστο να τρεξει ωρες.
SPANK Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Στο κάνει συχνά αυτο ή στο έκανε μια φορά μονο ; Θα έλεγα βασικά να κοιτάξεις και το τροφοδοτικό να δοκιμάσεις και καποιο αλλο αν εχεις
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δοκιμασε να διαγραψεις το bios Και την επισκευη θα την πληρωσεις εσυ; Βουταμε και λιγο την γλωσσα στο μυαλο πριν μιλησουμε! On topic. Προτεινω να κανεις ενα cmos reset και μετα αν στο ξανακανει βλεπεις τροφοδοτικο και μνημες
rfc Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δοκιμασε να διαγραψεις το bios I love bronze division........
HALF EVIL Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Το κάνει πλέον συνέχεια. Το τροφοδοτικό είναι το Seasonic X-1050 , ενός μηνός και τροφοδοτεί 2 X 780ti sli. Τι διάολο , δεν θα μου έβγαζε κάποιο σοβαρό θέμα , αν είχε πρόβλημα ? Παίζει να υπάρχει κάποια λάθος ρύθμιση στις επιλογές παροχής ενέργειας ? Είναι ρυθμισμένη στην εξισορρόπηση, δεν έχω αλλάξει τίποτα. Επίσης κατά την πρώτη και δεύτερη τελική εκκίνηση δεν ακούγεται το χαρακτηριστικό μπιπ από την μητρική, αλλά όλα λειτουργούν κανονικά. Δείχνει σαν ο υπολογιστής να μην τερματίζει και πατώντας την πρώτη φορά το power να ολοκληρώνει τον τερματισμό. Θα κάνω ένα cmos reset πρώτα και αν το συνεχίσει τα λέμε.
HALF EVIL Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 cmos reset απέτυχε. Το ίδιο κάνει. Θα κάνω και ένα memtest αν και δεν νομίζω ότι έχουν θέμα οι μνήμες ή το τροφοδοτικό.
HALF EVIL Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Από χτές όλα είναι ΟΚ έτσι επειδή γουστάρει. Η "γλύκα" του να έχεις Πισι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα