12mats Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) ψάχνοντας για δουλείες στο εξωτερικό έπεσα σε μια αγγελία που ζητάει ελληνα για τον τομέα μου στο ΒουκουρέστιΗ εταιρεία είναι αυτηhttp://www.mgirecruitment.com/jobsmore/greek-speakers-general-ledger-bucharest-romania Έχει κανείς ιδέα τι παίζει με αυτή την εταιρεία; έστειλα mail και μου έστειλε πίσω ένα job description και κάτι άλλα στοιχεία και μου ζήτησε το βιογραφικό μου και λέει θα με καλέσει να μιλήσουμε Επεξ/σία 27 Μαΐου 2014 από 12mats
LiquidTroll Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Φαινεται πολύ καλό , εγώ θα έστελνα άμεσα... Το Βουκουρέστι είναι 2 ώρες απο Αθήνα με το αεροπλάνο.
Chrisxxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Πολλες εταιριες μεταφέρουν τα λογιστηρια τους σστη Ρουμανια, ηταν ενας φιλος προς τα εκει. Καλα λεφτα για εκει (κανα 800αρι επαιρνε), καθολου προσωπικες σχεσεις εντος εταιρίας, 9ωρο σχεδον με τα διαλείμματα. Και εγω στη θεση σου θα εστελνα, δεν χανεις τιποτα. Ζητα συνεντευξη να μαθεις οτι θελεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα