Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να παρω μια καφετιερα για να κανω freddo cappuccino. Τι προτεινετε;

(Εαν ειναι απο καψουλομηχανη δεν θελω dolce gusto and tassimo. Budget γυρω στο 100αρι.

Δημοσ.

Θελω να παρω μια καφετιερα για να κανω freddo cappuccino. Τι προτεινετε;

(Εαν ειναι απο καψουλομηχανη δεν θελω dolce gusto and tassimo. Budget γυρω στο 100αρι.

εγω  για  φρεντο  εσπρεσο πηρα πριν λιγες μερες  νεσπρεσο και ειμαι  πολυ ευχαριστημενος.

εδωσα  50  ευρω απο 100 ηταν  σε  προσφορα  απο μιντια μαρκτ.

Δημοσ.

εγω  για  φρεντο  εσπρεσο πηρα πριν λιγες μερες  νεσπρεσο και ειμαι  πολυ ευχαριστημενος.

εδωσα  50  ευρω απο 100 ηταν  σε  προσφορα  απο μιντια μαρκτ.

Για ποια λες;

Edit:

Για φρεσκο καφε τι λετε;

Δημοσ.

Έχω περίπου έναν χρόνο την Krups UMat Red. Αν και δεν έχω άλλη εμπειρία να την συγκρίνω, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχει και μεγάλη ποικιλία η nespresso στις κάψουλες, αν και έχω κολλήσει σε μία συγκεκριμένη.

Επειδή θέλεις freddo cappuccino πουλάνε ξεχωριστά το aeroccino (70€) που κάνει το αφρόγαλα. Εγώ αν θέλω να φτιάξω αφρόγαλα, χτυπάω λίγο γάλα με πάγο με το μίξερ και γίνεται μια χαρά, πολύ πηχτό. Δεν νομίζω να αξίζουν τα 70 ευρώ. Ζεστό cappuccino δεν έχω κάνει για να ξέρω τι παίζει με το ζεστό αφρόγαλα, λογικά χτυπώντας με το μίξερ βραστό γάλα θα κάνει δουλειά.

• Like 1
Δημοσ.

Για αφρογαλα χτυπας εβαπορε (υποψιν,σε καφε μουπαν οτι καλυτερο αφρογαλα γινεται με γαλα μακρας διαρκειας,το δοκιμασα και οντως μονο με αυτο μπορω και πετυχαινω) το χτυπας με παγο θριμματισμενο ή σε παγακια ;

Δημοσ.

για αφρογαλα θες υψηλης παστεριωσης,μαξ 2 βαθμους κελσιου (αν θες τελειοτητα  ρυθμισε το ψυγειο τερμα) και μια φραπιερα johny (ελληνικη εταιρεια) .

Προσοχη δεν αραιωνουμε το γαλα με τιποτα οταν το χτυπαμε στη φραπιερα!

Επισης βαζουμε διπλη δοση espresso ή δυο καπσουλες αν η μηχανη μας λειτουργει με καπσουλες.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

για αφρογαλα θες υψηλης παστεριωσης,μαξ 2 βαθμους κελσιου (αν θες τελειοτητα  ρυθμισε το ψυγειο τερμα) και μια φραπιερα johny (ελληνικη εταιρεια) .

Προσοχη δεν αραιωνουμε το γαλα με τιποτα οταν το χτυπαμε στη φραπιερα!

Επισης βαζουμε διπλη δοση espresso ή δυο καπσουλες αν η μηχανη μας λειτουργει με καπσουλες.

+1 στο παιδί. Το ιδανικό μάλιστα το υψηλής παστερίωσης να είναι 0% ή 1.5%. Για ζεστό αφρόγαλα (από ακροφύσιο μηχανής) μου είπαν να δοκιμάσω υψηλής παστερίωσης μεν, με 3.5% λιπαρά δε.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καμια αλλη πιο φθηνη λυση για αφρογαλα για freddo cappucino γιατι η φραπιερα johny ειναι πολυ ακριβη

κατι φθηνοτερο??

Οποιαδήποτε φραπιέρα κάνει

Δημοσ.

τόσο καλές είναι οι κάψουλες; δηλαδή σε σύγκριση με φρέσκο καφέ;

Εγώ δεν θα τις χαρακτήριζα καλές αλλά εύχρηστες. Απλά πατάς ένα κουμπί και τέλος. Ούτε να καθαρίζεις ούτε τίποτα. Το κόστος όμως ξεφεύγει , ειδικά όταν μιλάμε για nespreso. Αν κάνεις 3 freddo espresso την μέρα πχ μιλάμε για περίπου 2.5€

Δημοσ.

τόσο καλές είναι οι κάψουλες; δηλαδή σε σύγκριση με φρέσκο καφέ;

οχι απλα εχει καφε σχετικα καλο και πολυ γρηγορα και βολικα + μικρο κοστος αγορας για μηχανη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...