Sog96Ch Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Θελω να παρω μια καφετιερα για να κανω freddo cappuccino. Τι προτεινετε; (Εαν ειναι απο καψουλομηχανη δεν θελω dolce gusto and tassimo. Budget γυρω στο 100αρι.
Anorymous Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Θελω να παρω μια καφετιερα για να κανω freddo cappuccino. Τι προτεινετε; (Εαν ειναι απο καψουλομηχανη δεν θελω dolce gusto and tassimo. Budget γυρω στο 100αρι. εγω για φρεντο εσπρεσο πηρα πριν λιγες μερες νεσπρεσο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. εδωσα 50 ευρω απο 100 ηταν σε προσφορα απο μιντια μαρκτ.
Sog96Ch Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 εγω για φρεντο εσπρεσο πηρα πριν λιγες μερες νεσπρεσο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. εδωσα 50 ευρω απο 100 ηταν σε προσφορα απο μιντια μαρκτ. Για ποια λες; Edit: Για φρεσκο καφε τι λετε;
Anorymous Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Για ποια λες; Edit: Για φρεσκο καφε τι λετε; http://www.skroutz.gr/s/4653975/Delonghi-Nespresso-Inissia-EN80-B.html παλια ειχα κανονικη εσπρεσιερα και δεν βολευε καθολου.
Par1s* Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Έχω περίπου έναν χρόνο την Krups UMat Red. Αν και δεν έχω άλλη εμπειρία να την συγκρίνω, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχει και μεγάλη ποικιλία η nespresso στις κάψουλες, αν και έχω κολλήσει σε μία συγκεκριμένη.Επειδή θέλεις freddo cappuccino πουλάνε ξεχωριστά το aeroccino (70€) που κάνει το αφρόγαλα. Εγώ αν θέλω να φτιάξω αφρόγαλα, χτυπάω λίγο γάλα με πάγο με το μίξερ και γίνεται μια χαρά, πολύ πηχτό. Δεν νομίζω να αξίζουν τα 70 ευρώ. Ζεστό cappuccino δεν έχω κάνει για να ξέρω τι παίζει με το ζεστό αφρόγαλα, λογικά χτυπώντας με το μίξερ βραστό γάλα θα κάνει δουλειά. 1
Adon1s Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Για αφρογαλα χτυπας εβαπορε (υποψιν,σε καφε μουπαν οτι καλυτερο αφρογαλα γινεται με γαλα μακρας διαρκειας,το δοκιμασα και οντως μονο με αυτο μπορω και πετυχαινω) το χτυπας με παγο θριμματισμενο ή σε παγακια ;
3DJIN Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 για αφρογαλα θες υψηλης παστεριωσης,μαξ 2 βαθμους κελσιου (αν θες τελειοτητα ρυθμισε το ψυγειο τερμα) και μια φραπιερα johny (ελληνικη εταιρεια) . Προσοχη δεν αραιωνουμε το γαλα με τιποτα οταν το χτυπαμε στη φραπιερα! Επισης βαζουμε διπλη δοση espresso ή δυο καπσουλες αν η μηχανη μας λειτουργει με καπσουλες. 1
Sog96Ch Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 μου ειπε ενας φιλος μου για αυτο http://www.amazon.co.uk/Bialetti-BA008100-Tuttocrema-Frother/dp/B0001IXA4Y/ref=zg_bs_3544840031_4 Τι λετε;
ntTriantafillos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 για αφρογαλα θες υψηλης παστεριωσης,μαξ 2 βαθμους κελσιου (αν θες τελειοτητα ρυθμισε το ψυγειο τερμα) και μια φραπιερα johny (ελληνικη εταιρεια) . Προσοχη δεν αραιωνουμε το γαλα με τιποτα οταν το χτυπαμε στη φραπιερα! Επισης βαζουμε διπλη δοση espresso ή δυο καπσουλες αν η μηχανη μας λειτουργει με καπσουλες. +1 στο παιδί. Το ιδανικό μάλιστα το υψηλής παστερίωσης να είναι 0% ή 1.5%. Για ζεστό αφρόγαλα (από ακροφύσιο μηχανής) μου είπαν να δοκιμάσω υψηλής παστερίωσης μεν, με 3.5% λιπαρά δε.
freelove Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 καμια αλλη πιο φθηνη λυση για αφρογαλα για freddo cappucino γιατι η φραπιερα johny ειναι πολυ ακριβη κατι φθηνοτερο??
zio10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 καμια αλλη πιο φθηνη λυση για αφρογαλα για freddo cappucino γιατι η φραπιερα johny ειναι πολυ ακριβη κατι φθηνοτερο?? Οποιαδήποτε φραπιέρα κάνει
xristos97 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 τόσο καλές είναι οι κάψουλες; δηλαδή σε σύγκριση με φρέσκο καφέ;
ntTriantafillos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 τόσο καλές είναι οι κάψουλες; δηλαδή σε σύγκριση με φρέσκο καφέ; Εγώ δεν θα τις χαρακτήριζα καλές αλλά εύχρηστες. Απλά πατάς ένα κουμπί και τέλος. Ούτε να καθαρίζεις ούτε τίποτα. Το κόστος όμως ξεφεύγει , ειδικά όταν μιλάμε για nespreso. Αν κάνεις 3 freddo espresso την μέρα πχ μιλάμε για περίπου 2.5€
Anorymous Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 τόσο καλές είναι οι κάψουλες; δηλαδή σε σύγκριση με φρέσκο καφέ; οχι απλα εχει καφε σχετικα καλο και πολυ γρηγορα και βολικα + μικρο κοστος αγορας για μηχανη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα