liopyr Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=768h3Tz4Qik&feature=kp
Flexeril Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Τζιζ, συνέχισε να πιστεύεις οτι δεν έχεις δουλειά λόγω των μεταναστών. Μπηδεγουεη, είμαι μετανάστης, Έλληνας, και τα βλέπω και από τις δυο πλευρές. Μα δεν ψάχνω για δουλειά,έχω δικιά μου. ΔΕΝ είσαι μετανάστης,προσκλήθηκες και νόμιμα δουλεύεις στην ΕΟΚ. Γαμηθήκατε πιά με τους λαθρέποικους,ξεκολήστε,ιδίως εσείς οι γενίτσαροι. 1
tzizzz Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 pantelwof το ξεριζωμενο παιδι.. καλα ρε ποιον δουλευεις? χαχαχα
palawiaris Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 1.Σαν τις περιπτώσεις της Άννας τα ίδια υπάρχουν παντού.Πάντα οι ξένοι δεν θα έχουν πλήρη δικαιώματα όπως οι πολίτες της χώρας.Πολύ περισσότερο που αυτές τις μέρες οι μουσουλμάνοι έχουν κάποια περισσότερα δικαιώματα σε σχέση με τους χριστιανούς.Γιατί;Και μιλάω για την Γερμανία και αγγλία που γνωρίζω. 2.Όταν ξεκινάς να μάθεις ένα επάγγελμα πρώτα ενδιαφέρεσαι αν θα μπορείς να το εξασκήσεις,αν θα έχει μέλλον στην χώρα που μένεις.Πολύ περισσότερο για άτομο σπουδαγμένο. 3.Το ξαναλέω,η σελίδα που αναφέρει είναι υπέρ της προπαγάνδας. 3
mathsrule Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Σοβαρά τώρα; Δεν έχετε καταλάβει ακόμα την διαφορά μεταξύ της ιθαγένειας και της υπηκοότητας; Η εν λόγω κοπέλα, ενώ μπορεί να πάρει ελληνική υπηκοότητα, δεν μπορεί να πάρει την ελληνική ιθαγένεια! Τώρα, εάν όταν είχε έρθει είχε κάνει όλα όσα προβλέπονταν από τα αντίστοιχα νομοσχέδια, θα είχε ήδη την υπηκοότητα και θα μπορούσε να διδάξει κανονικά. Προφανώς, δεν τα είχε κάνει για λόγους που δεν γνωρίζω με αποτέλεσμα να συμβαίνει αυτό τώρα (το οποίο αμφιβάλλω εάν αληθεύει αλλά τέλος πάντων). Όσον αφορά μια άποψη που διάβασα που έλεγε ότι θα έπρεπε να υπηρετούν στον Στρατό, το θεωρώ απαράδεκτο σαν Έλληνας να υπηρετούν μετανάστες στον Ελληνικό Στρατό. Όχι, δεν είμαι ρατσιστής ή κάτι τέτοιο, απλά υπάρχει λόγος που λέγεται Ελληνικός Στρατός και όχι Λεγεώνα των Ξένων (google it). Αντίστοιχα, όμως, θα έπρεπε να προσφέρουν κοινωνικό έργο αυτούς τους 9 μήνες σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες. Όταν έχεις δικαιώματα, έχεις και υποχρεώσεις. My 2 cents. 1
Pantelwolf Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 παππού,α) το σχολιο έλεγε "τζιζ", προς τον άλλο δηλαδή, β) δεν προσκλήθηκα, ήρθα και έψαξα από το 0. τζιζ, ασ'το ρε παιδί, δεν το έχεις. Ακόμη και μέσα στην ΕΕ αν είσαι μετανάστης , που είσαι και νόμιμος, θα ακούσεις τα ρατσιστικά παραληρήματα από ούνους σαν και του λόγου σου. Κάνε μια βόλτα αυστρία να σου φύγει το κλαπέτο με τους "βρωμιάρηδες τους έλληνες". 2
Flexeril Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 δεν προσκλήθηκα, ήρθα και έψαξα από το 0. Ακόμη και μέσα στην ΕΕ αν είσαι μετανάστης , που είσαι και νόμιμος, θα ακούσεις τα ρατσιστικά παραληρήματα από ούνους σαν και του λόγου σου. Κάνε μια βόλτα αυστρία να σου φύγει το κλαπέτο με τους "βρωμιάρηδες τους έλληνες". Μπήκες νύχτα,τοίχο-τοίχο; Κι εδώ έχω "ούνους",δεν είναι μόνο προνόμιο της φυλής να είσαι φασίστας ή ρατσιστής,τι δεν καταλαβαίνεις; Πήγα Αυστρία,δεν μου άρεσε,μένω Ελλάδα. Δεν έχω επιτρέψει σε κάποιον να με αποκαλέσει βρωμοΈλληνα,όχι αλώβητα τουλάχιστον γι αυτόν. Άλλο μάθημα;
Pantelwolf Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 εντάξει δεν έχει νόημα, το μόνο που θα πώ είναι οτι μόλις συμπληρώσω 5 χρόνια θα κάνω αίτηση για 2η υπηκοότητα εδώ, γιατί έτσι το βλέπουν οι κουτόφραγκοι, οτι αν δουλεύεις και δεν είσαι εγκληματίας, προσφέρεις στη χώρα, δημιουργείς πλούτο, δεν κλέβεις δουλειές. /flamethread off 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις