nikthegreek91 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 17 ώρες πριν, Mhdenistis είπε Το έχει κάνει σποραδικά και σε μένα, το facebook τα έχει παίξει από καιρό, τώρα αρχίζει και το twitter. Δεν υπάρχει καποια ρύθμιση να το φτιαξω;;;
Mhdenistis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, nikthegreek91 είπε Δεν υπάρχει καποια ρύθμιση να το φτιαξω;;; Δεν νομίζω να υπάρχει ρύθμιση για ειδοποιήσεις.
karapro Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, αυτό που όταν βγάζεις μία φώτο στο messenger και την στέλνεις σε κάποιον, κι από κάτω σου βγάζει επιλογή "προσθήκη στην ιστορία" μπορώ να το σταματήσω να εμφανίζεται; απίστευτα σπαστικό
mindreader Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Εκτος και αν καποιος μπει στη συγκεκριμενη facebook σελιδα, και επιλεξει να δει τα likes σε ενα post, υπαρχει αλλος τροπος, να αναζητησει καποιος, που εχω κανει like; Αν μπορει καποιος να αναζητησει γενικως, τα likes συγκεκριμενου προσωπου/προφιλ, ανεξαρτητως το που και ποτε εγιναν.
mindreader Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Χαθηκαν, απο το seach box, απο καθε browser, καθε υπολογιστη, καθε προφιλ (δηλαδη, τα παντα ολα), χαθηκαν, ολες οι προσφατες αναζητησεις, αλλα οχι μονο αυτο, αλλα και απο πολλα προφιλ που επισκεπτομαι τακτικα, δειχνει απο κατω 'no posts'! Αποκλειεται να ειναι...συννενοημενα δεκαδες προφιλ, να διεγραψαν τα ποστς τους. Υπαρχει καποια δυσλειτουργία;
ASFE Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 3 minutes ago, mindreader said: Χαθηκαν, απο το seach box, απο καθε browser, καθε υπολογιστη, καθε προφιλ (δηλαδη, τα παντα ολα), χαθηκαν, ολες οι προσφατες αναζητησεις, αλλα οχι μονο αυτο, αλλα και απο πολλα προφιλ που επισκεπτομαι τακτικα, δειχνει απο κατω 'no posts'! Αποκλειεται να ειναι...συννενοημενα δεκαδες προφιλ, να διεγραψαν τα ποστς τους. Υπαρχει καποια δυσλειτουργία; https://www.protothema.gr/world/article/1574438/provlimata-se-facebook-instagram-kai-whatsapp-i-anakoinosi-tis-meta/ Προβλήματα σε Facebook, Instagram και WhatsApp - Η ανακοίνωση της Meta 1
mindreader Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Αυτο που βλεπω σημερα, σε πολλες σελιδες fb που παρακολουθω, αφορα εμενα ως χρηστη, ή τους διαχειριστες της καθε σελιδας; Αν αφορα τους διαχειριστες, εγω γιατι να το βλεπω;
infin1tyGR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 55 minutes ago, mindreader said: Αν αφορα τους διαχειριστες, εγω γιατι να το βλεπω; Γιατί ο πρακτικάριος που του το ανέθεσε κλασικά η Meta τα έκανε σκατά για μια ακόμα φορά. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από infin1tyGR 1
mountains1 Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Εχω μπερδευτει. Μπαινω επι χρονια, με εναν συγκεκριμενο browser/εν προκειμενω τον chrome, με ενα συγκεκριμενο υπολογιστη, στο facebook. Ιδια κατασταση, επι πολλα χρονια. Username/password αποθηκευμενα και στον browser. Φυσικα, τα εχω κρατημενα username/password και σε αλλο ξεχωριστο αρχειο, οπως και ολα τα passwords που εχω. Προσφατα, ειχα ενα ζητημα με τον chrome, και εκανα πληρως clear data. Επειτα, δοκιμασα να μπω, με το username και password που ειχα για το facebook στον browser και...δεν τα αναγνωριζε! Και ξανα προσπαθεια και παλι τιποτε. Και επειτα δοκιμασα και με αλλους browsers...τιποτε! Σαν να 'υπαρχω' αλλα και να μην 'υπαρχω'! Εν τελει, η μονη λυση που βρηκα, ηταν να επαναφερω απο backup εξωτερικου δισκου, ολο το πακετο αρχειων/settings του chrome, στον κανονικο δισκο του υπολογιστη. Τοτε και μονο, οπως παλια και οπως παντα, το facebook επαιξε κανονικα, ειχα προσβαση οπως παντα, με το συγκεκριμενο account. Τι γινεται ρε παιδια; Τι κανω λαθος ή τι γινεται λαθος; Καπως, πρεπει να διασφαλισω, οτι αν για οποιονδηποτε λογο γινει log out, ή εν τελει θελω να μπω απο καπου αλλου, οτι οντως θα μπορω; Φυσικα, οτι ειναι να γινει ως ενεργεια, πρεπει να γινει τωρα, απο τον συγκεκριμενο υπολογιστη και στον συγκεκριμενο chrome, που με εχουν ακομη...συνδεδεμενο.
mountains1 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου https://accountscenter.facebook.com/password_and_security Για να αλλαξεις password, θελει οπωσδηποτε αυτο να γινει με χρηση κινητου τηλεφωνου; Απο ποιο σημειο, δηλωνεται; Στο Personal details, εχω μονο ενα email δηλωμενο. Τιποτε αλλο δεν βλεπω. Ομως, οταν παω να αλλαξω password, εμφανιζει καποια στοιχεια καποιου κινητου, που ουτε ξερω ποτε το ειχα δηλωσει και δεν ισχυει πια! Που ειναι καταχωνιασμενη αυτη η καταχωρηση κινητου και δεν την βρισκω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα