babis100nx Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 kαλησπέρα αγορασα για τον deskptop μου αυτον τον ssd http://www.you.gr/proionta/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/solid-state-drives-(ssd)/ssd-samsung-840evo-2-5-sata3-120gb-basiτο σύστημα μου ειναι: cpu i5 650 3.2ghz ram 8gb dd3 (dual channel) motherboard socket 1156LGA Η55Μ-S2V gigabite Radeon R9 200 series γραφικών με τον που τον έβαλα τον αναγωρησε στο bios αλλα μετα που του έκανα επανακίνηση του υπολογιστη δεν έπερνε μπροστα καθολου δεν έδινε ρεύμα καν. εβγαλα τον ssd και μετα απο κανα 10λεπτο πηρε ξανα ο υπολογιστης.αφου τον ξανα έβαλα πάλι δεν άνοιγε. τον δοκίμασα και σε αλλον υπολογιστη και στον αλλον μετα ουτε καν τον αναγνωριζε.... ίσως ήταν προβληματικός ή καικε? είναι συμβατος με την motherboard μου?αν δεν ειναι θέμα συμβατότητας τι μπορει να φταίει? η εγγύηση το καλύπτει?ευχαριστω πολυ.
giorgosathens Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δηλαδή εννοείς ότι όταν βάζεις τον ssd πάνω στο pc δεν ανοίγει το pc? Και όταν τον αποσυνδέεις bootάρει κανονικά?
Πέτρος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Βραχυκύκλωμα μυρίζει η υπόθεση. Αν και πλακέ ρευματοδότη παίρνει, δες μήπως υπάρχει τπτ στις επαφές της υποδοχής τροφοδοσίας του δίσκου. Σε κάθε περίπτωση, στο κουτί του, στο μαγαζί του κλπ...
babis100nx Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Eυχαριστω πολυ πετρο υπαρχει περιπτωση να καικε ο δισκος, γιατι στον αλλον υπολογιστη δεν μου τον αναγνωριζει πουθενα...κατι αλλο ασχετο με την ολη υποθεση ο δισκοσ ssd δεν έπρεπε να έχει στο κουτι του και το καλωδιο που παει στο motherboard(οχι τον ρευματοδοτη το αλλο)?γιατι δεν είχε δικο του και αναγκαστηκα να βαλω ενα δικο μου...Το προβλημμα συμβατοτητας το αποκλειουμε ετσι?
Πέτρος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Έτσι όπως το περιγράφεις, ναι, κάψιμο φαίνεται. Ο λόγος, άγνωστος. Φαντάζομαι, τους τελευταίους οδηγούς για τη μητρική σου τους είχες περασμένους (αν και στο BIOS θα έπρεπε να φαίνεται σε κάθε περίπτωση, κι ας μη λειτουργεί στα windows). Καλώδιο data, όχι, δεν είναι υποχρεωτικό να περιέχει η συσκευασία. Συνήθως οι μητρικές έχουν κάποια, όχι οι δίσκοι. Ασυμβατότητα, τί να σου πω. Είσαι σίγουρος για το μοντέλο της μητρικής σου? Ψάχνω στη Gigabyte και δεν το βρίσκω.
babis100nx Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3601#ovαυτο εδω ειναι.
Πέτρος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αν καταλαβαίνω σωστά, SATA2 υποστηρίζει η μητρική, κανένα πρόβλημα δε θα πρέπει να έχεις (δεν εκμεταλλεύεσαι όλη την ταχύτητα, αλλά αδιάφορο σε σχέση με το θέμα σου). Για τον οποιοδήποτε λόγο κι αν δεν λειτουργεί, επιστροφή-εγγύηση-αντικατάσταση.
babis100nx Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ευχαριστω πολυ πετρο για την πραγματικα πολυ χρησημη βοηθεια σου!!αυριο μολις σχολασω θα τον επιστρεψω και θα δουμε!!!Περασε απο το μιαλο μου για τροφοδοτικο αλλα νομιζο τα 650w με υπερκαλυπτουν αλλα ακομα και αν ηταν απο τροφοδοτικο δεν θα ανοιγε γενικα το pc.
Πέτρος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Παρακαλώ, ότι μπορεί ο καθένας. Να ξεμπερδεύεις, εύχομαι. Θέμα τροφοδοτικού, δεν υπάρχει. Όσο ένας ανεμιστήρας "καίει" ο SSD. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα