Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έχω βαρεθεί να βλέπω ποστ με intel vs amd και επειδή δεν τελειώνει ποτέ αυτή η ιστορία... λοιπόν

καταρχήν η gpu παίζει το μεγαλύτερο ρόλο σε θέμα "gaming" οπότε και ένας fx 6300 θα φτάσει και θα χάσεις πολύ λίγα fps σε σύγκριση με τον i5 , πες παίζεις στα ultra το bf4 sta 40-50 fps με τον i5, ωραία με τον fx 6300 θα το παίζεις 35-45... άντε 30 να πέσει μια φορά, αξίζει να δώσεις 120 ευρώ για τέτοια "χαζή" και μικρή διαφορά; πάρε τα λεφτά και πάρε μια gpu τούμπανο και άσε τους επεξεργαστές, και σταματίστε να δίνετε συνεχώς τόσο μεγάλο βάρος στους επεξεργαστές...

επίσης αφήστε τα "έχω δει" benchmarks... ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ... πάντα θα υπάρχει διαφορά στα συστήματα, ακόμα και το ίδια ακριβώς κομμάτια να έχουν θα υπάρχει έστω μια minor διαφορά μεταξύ τους, παίζει το airflow ρόλο, η ποιότητα του επεξεργαστή(υλικού) όταν μιλάμε για o.c, η μάρκα, όλα! 

Τέλος ήθελα απλά να πω, πάντα θα πήγαινα σε amd για τον απλούστατο λόγο ότι είναι μισή τιμή και δεν αλλάζει τίποτα στο gaming...

Εκτως και αν μιλαμε για online gaming οπου ο επεξεργαστης κανει ολη τη διαφορα.

• Like 1
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή έχω βαρεθεί να βλέπω ποστ με intel vs amd και επειδή δεν τελειώνει ποτέ αυτή η ιστορία... λοιπόν

καταρχήν η gpu παίζει το μεγαλύτερο ρόλο σε θέμα "gaming" οπότε και ένας fx 6300 θα φτάσει και θα χάσεις πολύ λίγα fps σε σύγκριση με τον i5 , πες παίζεις στα ultra το bf4 sta 40-50 fps με τον i5, ωραία με τον fx 6300 θα το παίζεις 35-45... άντε 30 να πέσει μια φορά, αξίζει να δώσεις 120 ευρώ για τέτοια "χαζή" και μικρή διαφορά; πάρε τα λεφτά και πάρε μια gpu τούμπανο και άσε τους επεξεργαστές, και σταματίστε να δίνετε συνεχώς τόσο μεγάλο βάρος στους επεξεργαστές...

επίσης αφήστε τα "έχω δει" benchmarks... ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ... πάντα θα υπάρχει διαφορά στα συστήματα, ακόμα και το ίδια ακριβώς κομμάτια να έχουν θα υπάρχει έστω μια minor διαφορά μεταξύ τους, παίζει το airflow ρόλο, η ποιότητα του επεξεργαστή(υλικού) όταν μιλάμε για o.c, η μάρκα, όλα! 

Τέλος ήθελα απλά να πω, πάντα θα πήγαινα σε amd για τον απλούστατο λόγο ότι είναι μισή τιμή και δεν αλλάζει τίποτα στο gaming...

Εκτως και αν μιλαμε για online gaming οπου ο επεξεργαστης κανει ολη τη διαφορα.

Ένα ποστ πριν εξηγώ κάποια πράγματα και αφορούν online gaming.

@fallen4angel Είναι γνωστό αυτό για το streaming.

Ωραία εφόσον είναι γνωστό μπορεί κάποιος να μου πει γιατί διαβάζω τέτοια ποστ εδώ; Το παλικάρι ζήτησε μια βοήθεια όχι να βγάλει ο καθένας τα αποθημένα του, 50% δύναμη λέει ο άλλος αλλά τελικά δεν έχει καν την δύναμη για streaming ταυτόχρονα!!! Τα 50€ παραπάνω + το mb θα δώσει κάποιος απο αυτούς την διαφορά;;;;; Λυπάμε πολύ αλλά εγώ παραδέχτηκα το λάθος μου το πλήρωσα αλλά στην τελική αλλάζω και parts σχετικά εύκολα, θα σταματήσει ποτέ η νοοτροπία "το δικό μου είναι καλύτερο "; Όπως είπα η σύγκριση αφορά 8350 που είχα και 4670K με τον 4770K δεν έχω κάνει τίποτα ακόμη, εάν τα καταφέρνει που το εύχομε θα το αναφέρω στον επόμενο υποψήφιο. Τέλος να μην ξεχνάμε οτι τα games δεν κάνουν σωστή χρήση των multi cores κάτι το οποίο απο μόνο του δεν βγάζει χειρότερο ένα κομμάτι hardware αλλά επίσης οτι η AMD μπορούσε να κάνει ένα σωστό multicore και ας ήταν +50€. Δυστηχώς το marketing κάνει κακό στον καταναλωτή πλέον αλλά ο φανατισμός funμποισμός ίσως μεγαλύτερο.
Δημοσ.

Ένα ποστ πριν εξηγώ κάποια πράγματα και αφορούν online gaming. Ωραία εφόσον είναι γνωστό μπορεί κάποιος να μου πει γιατί διαβάζω τέτοια ποστ εδώ; Το παλικάρι ζήτησε μια βοήθεια όχι να βγάλει ο καθένας τα αποθημένα του, 50% δύναμη λέει ο άλλος αλλά τελικά δεν έχει καν την δύναμη για streaming ταυτόχρονα!!! Τα 50€ παραπάνω + το mb θα δώσει κάποιος απο αυτούς την διαφορά;;;;; Λυπάμε πολύ αλλά εγώ παραδέχτηκα το λάθος μου το πλήρωσα αλλά στην τελική αλλάζω και parts σχετικά εύκολα, θα σταματήσει ποτέ η νοοτροπία "το δικό μου είναι καλύτερο "; Όπως είπα η σύγκριση αφορά 8350 που είχα και 4670K με τον 4770K δεν έχω κάνει τίποτα ακόμη, εάν τα καταφέρνει που το εύχομε θα το αναφέρω στον επόμενο υποψήφιο. Τέλος να μην ξεχνάμε οτι τα games δεν κάνουν σωστή χρήση των multi cores κάτι το οποίο απο μόνο του δεν βγάζει χειρότερο ένα κομμάτι hardware αλλά επίσης οτι η AMD μπορούσε να κάνει ένα σωστό multicore και ας ήταν +50€. Δυστηχώς το marketing κάνει κακό στον καταναλωτή πλέον αλλά ο φανατισμός funμποισμός ίσως μεγαλύτερο.

Ωπα ωπα, get your facts straight, δεν λεει 50% παραπανω δυναμη ο αλλος, 100% παραπανω λεει. (αναφερεσαι στον i5 στα bold και ο αλλος μιλησε για μιση ταχυτητα πυρηνα ωστε στον ωραιοποιημενο αναλογικο κοσμο του ενας 8350 ειναι ισαξιος με εναν 4670 λογω μισης δυναμης πυρηνα..)

Εγω το εγραψα λιγο παραπισω, οτι αν στογγυλοποιησεις αντρικα θα καταληξεις τοσο off που αρχιζεις να "χρωματιζεσαι". Και υστερα απο αυτο εγινα επισημος διαφημιστης της AMD. (βεβαια, γιατι οταν φανερωνεις εναν φανατισμενο αυτοματα ανηκεις στο αλλο στρατοπεδο)

Μην ψαχνετε να βρειτε ακρη, εγω θα συνιστουσα να μας μαρκαρετε εμας τα fanboys και να φιλτραρετε αντιστοιχα τα οσα γραφουμε.

Και αν εχει κανεις ανησυχιες μπορει να κανει ακριβως αυτο που εκανες εσυ, να ανταλλαξει το hardware του και να βγαλει τα συμπερασματα του. 

Ο TRILOBYTER εννοει MMO σαν το WoW, Aion, WoT online παιχνιδια που τεχνολογικα στοχευουν στο να ειναι playable για το ευρυ κοινο. Δηλαδη χαμηλων σχετικα απαιτησεων και γραμμενα σε μηχανες γραφικων που βασιζονται κυριως στον επεξεργαστη και εκει οντως εμφανιζονται οι μεγαλυτερες διαφορες των συγκεκριμενων επεξεργαστων. Και το BF4 online θεωρειται, αλλα δεν συγκρινεται τεχνολογικα με τα παραπανω.

Τελος, κανενας δεν πιεζει οσους ζητανε βοηθεια να αγορασουν κατι συγκεκριμενο. Αμα ο αλλος ειναι βλαμμενος και θελει να βαλει φωτια στα 50€ γιατι θα επρεπε να αγχωνεσαι εσυ και οχι ο ιδιος?

• Like 1
Δημοσ.

Μην τρελαίνεστε.. ένας προσωπικός υπολογιστής δεν είναι ποτέ και μόνο παιχνιδομηχανη.

Ούτε θα υπογράψεις συμβόλαιο χρήσης όταν τον αγοράζεις.σήμερα, μπορεί ο αγοραστής να είναι 15 χρονών και σε 3 χρόνια 18 φαντάζομαι ότι τα ενδιαφέροντα του θα είναι διαφορετικά καθώς και η χρήση.

Τα 50 ευρώ παραπάνω λοιπόν για επεξεργαστή του 2014 αν τα έχεις τα δίνεις άνετα γιατί όποια και να είναι η σημερινή σου ανάγκη,αλλά αν ακόμα και αυτό αλλάξει δραστικά στο μέλλον πολύ απλά θα έχεις τον καλύτερο επεξεργαστή στην κατηγορία του.

Π.χ πόσοι με AMD μπαίνουν ξαφνικά στο νήμα Hackint0sh και λένε "θέλω και εγώ" να βάλω osX γιατί να έχεις αφαιρέσει μόνος σου την δυνατότητα να έχεις ένα σωστό μηχάνημα dual boot ?

Πέρα από αυτό το έχουμε εξηγήσει πολλάκις τα υποτιθέμενα 50 ευρώ διαφορά είναι Ταμειακή δεν είναι πραγματική γιατί και μόνο με την αξία μεταπώλησης που παραμένει σε υψηλά επίπεδα ακόμα και μετά από 5 χρόνια ή ακόμα και αν έχει αποσυρθεί το socket (βλεπε Quadcore) χαρακτηρίζεται επένδυση και όχι πέταμα χρημάτων.

Φυσικά όμως δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να έχει αυτό το παραπάνω ποσόν,και φυσικά αν είναι οριακά και το σημερινό ζητούμενο του είναι αποκλειστικά το παιχνίδι καλύτερα να τα δώσει σε κάρτα γραφικών αν έχει εκεί έλλειψη.

Από εκει και πέρα ειναι θέμα επιλογής και προοπτικής π.χ εγω θέλω να είμαι στην αιχμή της τεχνολογίας κ σίγουρα αν ήταν να πάω σε επεξεργαστή δεν θα πήγαινα σε καινούριο με τεχνολογία 4ετιας-5ετιας θα προτιμούσα να τον πάρω μεταχειρισμένο που έτσι η οικονομία θα ήταν πραγματική και όχι πρόσκαιρα πλασματική.

Προχτές μιλούσα με ένα παλικαράκι που είχε 1155 socket με i3 και Z77 chipset ξαφνικά λοιπόν το ζητούμενο του άλλαξε αρχίζει να βλέπει πιο επαγγελματικά την ζωή και θέλει να μπει στο videoediting και στο sound editing κ η ιδέα του Hackint0sh δεν τον αφήνει καθόλου αδιάφορο,αντιθέτως ξέρει την διαφορετικότητα των λειτουργικών και κυρίως την διαφορά τους στην διαχείριση πόρων.

Έτσι η απόφαση του και ο σχεδιασμός του είναι να βγάλει τον i3 από πάνω και να τον πουλήσει και να βρει έναν αντίστοιχο ι5/ι7 ξεκλείδωτο ν'αναβαθμισει,και να δοκιμάσει και το osX με ένα μικρο σχετικά λοιπόν κόστος αλλάζει όλο τον χαρακτήρα προοπτική του μηχανήματος του σύμφωνα με το καινούριο δεδομένο του.

Άρα βλέπουμε ότι η πραγματική διαφορά δεν είναι ποτέ η επεξεργαστική ή η ταμειακή διαφορά,κυρίως είναι στον τρόπο σκέψης που κατά την ταπεινή μου άποψη όταν στήνεις ένα Pc πρέπει να είναι ευρυγωνια,και όχι στενόμυαλη η οπαδικη,

πρέπει να δίνεις πάντα τα 5-10 ευρώ παραπάνω και ν'αγοραζεις Hardware (συνολικά όχι μόνο Cpu) δοκιμασμένο κ απροβλημάτιστο και το forum να έχει τον ρόλο διεύρυνσης των γνώσεων σου και όχι επίλυσης των προβλημάτων σου.

Συγχωρέστε με για το μακροσκελές και την αναφορά μου στο Hackint0sh αλλά αυτη είναι κυρίως η δική μου ματιά και το αντικείμενο μου,χωρίς να σημαίνει ότι όταν βγαίνει και κανένα καλό παιχνιδάκι δεν το σκίζω .. :D

• Like 1
Δημοσ.

εγω ξερω στα vs βγαινει τελικο συμπερασμα/νικητης

αποτι βλεπω ομως παρολο τα απειρα thread που ανοιγει ο καθενας για vs συμπερασμα δεν βγαινει :)

Δημοσ.

αποτι βλεπω ομως παρολο τα απειρα thread που ανοιγει ο καθενας για vs συμπερασμα δεν βγαινει :)

Ναι γιατί ουσιαστικά και με τους δυο κάνεις την δουλειά σου και όπως έγραψα παραπάνω η ουσία κυρίως βρίσκεται στο τρόπο σκέψης του καθενός.

Τώρα αν μιλάς για απόλυτα τεχνολογικά μετρήσιμο Vs η επιστήμη έχει δώσει την απάντηση Link.png Site: από τον καιρό του 2500κ   όποιος την ψάχνει σήμερα η είναι αδιάβαστος,η μόλις άρχισε να ασχολείται με το αντικείμενο,η μάταια προσπαθεί να μας πει ότι έξω τώρα είναι νύχτα..

• Like 4
Δημοσ.

ξεκηνησαμε με vs και φτασαμε στο Hackint0sh. ο καθενας με τον πόνο του λεμε.

ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 2
Δημοσ.

Ναι γιατί ουσιαστικά και με τους δυο κάνεις την δουλειά σου και όπως έγραψα παραπάνω η ουσία κυρίως βρίσκεται στο τρόπο σκέψης του καθενός.

Τώρα αν μιλάς για απόλυτα τεχνολογικά μετρήσιμο Vs η επιστήμη έχει δώσει την απάντηση Link.png Site: από τον καιρό του 2500κ   όποιος την ψάχνει σήμερα η είναι αδιάβαστος,η μόλις άρχισε να ασχολείται με το αντικείμενο,η μάταια προσπαθεί να μας πει ότι έξω τώρα είναι νύχτα..

Απ'οπου και αν "περνάμε" καλό είναι να διαβάζουμε όλο το ποστ,και όχι μια λέξη που ίσως θα δικαιολογεί την δική μας επιλογή η απάντηση.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ψάχνεις να βρεις κ'εσύ άκρη τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως κοτουλες, ειμαι Συνταγμα εδω και 3 μερες και δεν εχει φανει κανεις σας........... κοοοοοοοκοκοκοκοκο!

• Like 3
Δημοσ.

Μην τρελαίνεστε.. ένας προσωπικός υπολογιστής δεν είναι ποτέ και μόνο παιχνιδομηχανη.

Ούτε θα υπογράψεις συμβόλαιο χρήσης όταν τον αγοράζεις.σήμερα, μπορεί ο αγοραστής να είναι 15 χρονών και σε 3 χρόνια 18 φαντάζομαι ότι τα ενδιαφέροντα του θα είναι διαφορετικά καθώς και η χρήση.

Τα 50 ευρώ παραπάνω λοιπόν για επεξεργαστή του 2014 αν τα έχεις τα δίνεις άνετα γιατί όποια και να είναι η σημερινή σου ανάγκη,αλλά αν ακόμα και αυτό αλλάξει δραστικά στο μέλλον πολύ απλά θα έχεις τον καλύτερο επεξεργαστή στην κατηγορία του.

Π.χ πόσοι με AMD μπαίνουν ξαφνικά στο νήμα Hackint0sh και λένε "θέλω και εγώ" να βάλω osX γιατί να έχεις αφαιρέσει μόνος σου την δυνατότητα να έχεις ένα σωστό μηχάνημα dual boot ?

Πέρα από αυτό το έχουμε εξηγήσει πολλάκις τα υποτιθέμενα 50 ευρώ διαφορά είναι Ταμειακή δεν είναι πραγματική γιατί και μόνο με την αξία μεταπώλησης που παραμένει σε υψηλά επίπεδα ακόμα και μετά από 5 χρόνια ή ακόμα και αν έχει αποσυρθεί το socket (βλεπε Quadcore) χαρακτηρίζεται επένδυση και όχι πέταμα χρημάτων.

Φυσικά όμως δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να έχει αυτό το παραπάνω ποσόν,και φυσικά αν είναι οριακά και το σημερινό ζητούμενο του είναι αποκλειστικά το παιχνίδι καλύτερα να τα δώσει σε κάρτα γραφικών αν έχει εκεί έλλειψη.

Από εκει και πέρα ειναι θέμα επιλογής και προοπτικής π.χ εγω θέλω να είμαι στην αιχμή της τεχνολογίας κ σίγουρα αν ήταν να πάω σε επεξεργαστή δεν θα πήγαινα σε καινούριο με τεχνολογία 4ετιας-5ετιας θα προτιμούσα να τον πάρω μεταχειρισμένο που έτσι η οικονομία θα ήταν πραγματική και όχι πρόσκαιρα πλασματική.

Προχτές μιλούσα με ένα παλικαράκι που είχε 1155 socket με i3 και Z77 chipset ξαφνικά λοιπόν το ζητούμενο του άλλαξε αρχίζει να βλέπει πιο επαγγελματικά την ζωή και θέλει να μπει στο videoediting και στο sound editing κ η ιδέα του Hackint0sh δεν τον αφήνει καθόλου αδιάφορο,αντιθέτως ξέρει την διαφορετικότητα των λειτουργικών και κυρίως την διαφορά τους στην διαχείριση πόρων.

Έτσι η απόφαση του και ο σχεδιασμός του είναι να βγάλει τον i3 από πάνω και να τον πουλήσει και να βρει έναν αντίστοιχο ι5/ι7 ξεκλείδωτο ν'αναβαθμισει,και να δοκιμάσει και το osX με ένα μικρο σχετικά λοιπόν κόστος αλλάζει όλο τον χαρακτήρα προοπτική του μηχανήματος του σύμφωνα με το καινούριο δεδομένο του.

Άρα βλέπουμε ότι η πραγματική διαφορά δεν είναι ποτέ η επεξεργαστική ή η ταμειακή διαφορά,κυρίως είναι στον τρόπο σκέψης που κατά την ταπεινή μου άποψη όταν στήνεις ένα Pc πρέπει να είναι ευρυγωνια,και όχι στενόμυαλη η οπαδικη,

πρέπει να δίνεις πάντα τα 5-10 ευρώ παραπάνω και ν'αγοραζεις Hardware (συνολικά όχι μόνο Cpu) δοκιμασμένο κ απροβλημάτιστο και το forum να έχει τον ρόλο διεύρυνσης των γνώσεων σου και όχι επίλυσης των προβλημάτων σου.

Συγχωρέστε με για το μακροσκελές και την αναφορά μου στο Hackint0sh αλλά αυτη είναι κυρίως η δική μου ματιά και το αντικείμενο μου,χωρίς να σημαίνει ότι όταν βγαίνει και κανένα καλό παιχνιδάκι δεν το σκίζω .. :D

Αρχικα θα σου πω οτι τα ορια τα βαζει ο υποψηφιος αγοραστης και οχι εμεις εδω. Αν ο ιδιος δεν ξερει τι θελει ή αλλαξουν οι αναγκες του, οπως γραφεις, ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα το πληρωσει (κυριολεκτικα, οπως το φιλαρακι σου με τον i3 - δεν πιστευω να του χαρισαν 3770k). 

Θα σου προτεινα να μην αναφερεσαι στα μελλουμενα με τοση σιγουρια παντως. Μια κλωστη ειναι που αν κοπει μπορει να αναποδογυρισει αυτο που τωρα βλεπουμε. Προφανως μπορει να μην το αναποδογυρισει και ποτε, αλλα γιαυτο προτεινω να υπαρχει επιφυλακτικοτητα.

Οσον αφορα τα Hackintosh, οκ εχεις ενα point. Μην ξεχναμε ομως τους συσχετισμους, και τα αρνητικα του... Και για να γινω κατανοητος, θα θεσω και εγω ενα παραδειγμα: Ποσοι χρηστες γραφουν "θελω και εγω CF/SLI"? Με την ιδια λογικη λοιπον θα επρεπε να σκανε αλλο ενα 50€+ για να αποκτησουν την δυνατοτητα και εσυ εισαι υπερ αυτης της λογικης (το λες και πιο κατω: "συνολικά όχι μόνο Cpu")... 

Επιτρεψε μου να διαφωνησω λοιπον για το ποσο αξιζουν τετοιες δυνατοτητες, χωρις να θελω να τις μηδενισω. Απλα θα τις αφησω σε μια παρενθεση (ωστε να ειναι απλα ορατες) και τιποτα περισσοτερο.

Επι της ουσιας λοιπον, με δεδομενη την 280Χ του συγκεκριμενου θεματος, και για γενικη χρηση και gaming ποιον απο τους δυο προτεινεις? Ξεκαθαρα, ξαστερα και ομορφα (σε αντιθεση με τις πληροφοριες που μας εδωσε ο TS ωστε να προτεινουμε)

(Προφανως ειναι ρητορικη η ερωτηση, γιατι εχεις ηδη απαντησει. Το προβλημα ειναι οτι η απαντηση δεν ειναι μοναδικη και δεν συμπιπτει με την απαντηση στην ερωτηση "ποιος ειναι καλυτερος", αυτο που αρκετοι δυσκολευονται δηλαδη να διακρινουν...)

Οταν η απαντηση βασιζεται σε εξωτερικους παραγοντες μπορεις να μαντεψεις γιατι δεν προκειται να βγει συμπερασμα οσο οι παραγοντες αυτοι μεταβαλλονται...

Εγω και εσυ καταλαβαινομαστε, αυτο ακριβως εννοω απο πανω, παρ ολο που οι τελικες μας επιλογες ειναι αντιδιαμετρικες. :D

Παντως απο το anand που παραθετεις εγω δεν βλεπω κατι ξεκαθαρο συνολικα. Αν ανεβασουμε τον πηχη μεχρι 3570k/4670k κατι γινεται.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί το παιδεύετε το ζήτημα τόσο πολύ πια. Η κάθε επιλογή έχει τα δικά της υπέρ/κατά (είτε σε απόλυτα νούμερα είτε σε σχέση τιμής/απόδοσης) και οι όποιες συμβουλές μπορούμε να δώσουμε θα έχουν νόημα μόνο όταν δίδεται σαφής ορισμός της προοριζόμενης χρήσης (το "gaming" είναι αρκετά σαφής ως ενασχόληση αλλά ως συγκεκριμένη χρήση δεν είναι, άλλο θα προτείνουμε αν κάποιος θέλει να παίξει BF4 multi, άλλο αν θέλει SC2 ή World of Tanks και άλλο αν θέλει FlightSimX πχ).

Θα συμφωνήσω με αυτά που είπε ο mr. Hackintosh με εξαίρεση τη χρήση του όρου "επένδυσης" σε hardware που προορίζεται για οικιακή χρήση-διασκέδαση.

Και φυσικά δεν υπάρχει "μοναδική" απάντηση, αφού ακόμα και στο ολιγοπώλιο των επεξεργαστών υπάρχουν αρκετές επιλογές αναλόγως του προϋπολογισμού του καθενός όταν στήνει ένα σύστημα.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...