Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελληνίδες VS Αλλοδαπές ποιες προτιμάτε για οικογένεια , ποιες για σχέση και ποιες για one night stand και γιατί.

Τώρα το καλοκαίρι θα έρθουν αλλοδαπές οπότε το θέμα ειναι και επικαιρο. Σε τι πιστευεται οτι υστερούν οι Ελληνίδες σε σχέση με τις αλλοδαπές και το ανάποδο ?

θέλω να γράψετε κατα κάποιο τρόπο reviews και σχέση τιμής/απόδοσης αφου ειναι βέβαιο εκτός απο ορισμένες περιπτώσεις πως το χέρι θα μπει στην τσέπη μέχρι να φτάσεις στο κυρίως πιάτο, αλλιώς δεν έχει γλυκό.

τι πιστευετε οτι θα πρέπει να αλλάξουν οι Ελληνίδες στην εμφάνιση/συμπεριφορά τους που σας χαλάει ?

[τα παραπάνω ισχύουν κ για τους άντρες , απευθύνομαι σε όλους και όλες αλλα ήθελα να βγει μικρό το κείμενο]

creepygirl.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πολλες Ελλεηνιδες εκει εξω , αλλα στον μεσο ορο μπορω να πω πως εμφανησιακα σαν τις Ελληνιδες δεν εχει .

• Like 1
Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές.Οι Ελληνίδες είναι υπερβολικά ζηλιάρες,θέλουν τον άντρα τους πιόνι τους και κάτω από τον έλεγχό τους το πιο βασικό.

Να είναι όμορφος με γεμάτο πορτοφόλι αν γίνεται για να κάθονται όλη μέρα στον καναπέ και να κουτσομπολεύουν.Ο άντρας πρέπει να δουλεύει σκληρά,να φέρνει λεφτά κι αυτές να το ξύνουν όλη μέρα στο φου-μπου.

Άλλά έχουν μεγάλη θυληκότητα.Κοστίζει πολύ όμως

• Like 1
Δημοσ.

εμένα μου αρέσουν οι Ρωσίδες γιατι αμα πετύχεις καμια τουρίστρια το βράδυ σου λέει "αγγουράκι θα μη κυράσεις ενα πουτάκι ? α?"
κ ουσιαστικά σου ζητάει αγγουράκι με αντάλαγμα ενα ποτάκι. Η Ελληνίδα δεν θέλει ενα ποτάκι , θέλει να κλαψομουνιάζει στο τηλέφωνο οποτε έχει περίοδο , να σου λέει τα 1st world problems να πληρώσεις ποτό , καφέ , φαί , να την πας και βόλτες και να πάνω στο μηχανάκι η κωλάρα της να αρμενίζει και πάμε βόλτα με το αμάξι

-μα δεν έχω αμάξι καρδιά μου
ε και τι με λεωφορείο θα πάμε? τι με πέρασες?

και πάει λέγοντας
sorry που έγραψα το ποστ βιαστικά , ελπίζω να καταλαβαίνετε τι λέω , πρέπει να πάω για υπνο γιατι αυριο ξυπνάω 6:22

please μην αρχίσουν τίποτα περίεργα ποστ κ χαλάστε το θέμα , με ενδιαφέρει να το συζητήσουμε λιγο B)

• Like 2
Δημοσ.

εμένα μου αρέσουν οι Ρωσίδες γιατι αμα πετύχεις καμια τουρίστρια το βράδυ σου λέει "αγγουράκι θα μη κυράσεις ενα πουτάκι ? α?"

κ ουσιαστικά σου ζητάει αγγουράκι με αντάλαγμα ενα ποτάκι. Η Ελληνίδα δεν θέλει ενα ποτάκι , θέλει να κλαψομουνιάζει στο τηλέφωνο οποτε έχει περίοδο , να σου λέει τα 1st world problems να πληρώσεις ποτό , καφέ , φαί , να την πας και βόλτες και να πάνω στο μηχανάκι η κωλάρα της να αρμενίζει και πάμε βόλτα με το αμάξι

-μα δεν έχω αμάξι καρδιά μου

ε και τι με λεωφορείο θα πάμε? τι με πέρασες?

και πάει λέγοντας

Ποτε σου συμβαινουν ολα αυτα ρε νικοτς, εγω σε βλεπω 24/7 στο ινσομνια εδω και πολυ καιρο

• Like 1
Δημοσ.

θέλω να γράψετε κατα κάποιο τρόπο reviews και σχέση τιμής/απόδοσης 

Λάθος σάιτ τύπε μου.

Δημοσ.

Ποτε σου συμβαινουν ολα αυτα ρε νικοτς, εγω σε βλεπω 24/7 στο ινσομνια εδω και πολυ καιρο

το pc ειναι ανοιχτό 24/7 κ τις περισότερες φορές κ το insomnia, νομίζω πάντα αφήνω ανοιχτό το insomnia , ρώτα κανα mod να σου πει που βλέπουν ποσες ώρες ειμαστε login :3

απάντα κ στο topic τώρα γιατι οι πονηροί θα πουν οτι σπαμάρεις B)

Λάθος σάιτ τύπε μου.

www.insomnia.gr

Και 22 ακριβώς;

ναι ειναι σημαντικό

Τεράστιο θέμα!!!!

ε πες μας τη γνώμη σου

και κάνε κ κανα review σχέση τιμής/απόδοσης

thanks B)

Δημοσ.

Και 22 ακριβώς;

Με τον νίκοτς μιλάς. Ξέρεις πόσο οργανωμένος είναι η μάλλον ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να ξέρεις..

Δημοσ.

Για οικογένεια υποθέτω πως πιο καλή επιλογή είναι η Ελληνίδα καθώς έχει και ένα γονίδιο πατροπαράδοτης οικογένειας ενώ για άλλα πράγματα οι του ανατολικού μπλοκ για΄τι και μ.....αρες είναι και εύκολες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...