Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές ότι ισχύει σε όλη τη Γη, ισχύει και στην Ελλάδα. Η εκάστοτε κοπέλα προτιμάει τον ισχυρό, αυτόν που ξεχωρίζει, αυτόν που έχει να της προσφέρει "ασφάλεια".

Ούτε τουπέ ούτε τίποτε. Όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια λέω εγώ.

Παρεμπιπτόντως, με όσες πανύψηλες και καλλίγραμμες Τσέχες, Ουκρανές και οτι άλλο να φανταστει κανεις και να περάσετε εκπληκτικές βραδιές, τα οπίσθια της Μαριγούλας απο απέναντι θα σας κρατάνε συντροφία στα όνειρα της χουφτας τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Την ιδια στιγμη η Μαριγουλα με την κυτταρίτιδα θα ειναι η γυναίκα που θα σας έχει φτυσει για να κάνει δεσμό με τον τυπάκο απ το σχολείο. Και το χειρότερο ειναι οτι ο τυπάκος αυτός, μπορει να μην έχει πάει με καμία Τσέχα αλλά η Μαριγουλα θα τον καραγουστάρει :-P

• Like 1
Δημοσ.

Eξαρταται για ποια αλλοδαπη μιλαμε. Ειναι δυνατον να συγκρινουμε την ελληνιδα με ολο το κοσμο?

• Like 1
Δημοσ.

Για οικογένεια υποθέτω πως πιο καλή επιλογή είναι η Ελληνίδα καθώς έχει και ένα γονίδιο πατροπαράδοτης οικογένειας ενώ για άλλα πράγματα οι του ανατολικού μπλοκ για΄τι και μ.....αρες είναι και εύκολες.

και για ποιο λόγο να θες να το αναπαράγεις αυτό?

Δημοσ.

Σχέση με αλλοδαπή σοβαρή είχα με Αμερικανίδα και Φιλανδοκαναδή.

Καμιά γκόμενα δεν μου την έσπασε τόσο πολύ όσο η Αμερικανίδα.Είχε μια μανία με την θρησκεία ρε αδερφέ.Ελεος.

Δημοσ.

Σχέση με αλλοδαπή σοβαρή είχα με Αμερικανίδα και Φιλανδοκαναδή.

Καμιά γκόμενα δεν μου την έσπασε τόσο πολύ όσο η Αμερικανίδα.Είχε μια μανία με την θρησκεία ρε αδερφέ.Ελεος.

Ti?? Η προοδευτικοί Αμερικάνοι έχουν τέτοιες τάσεις? :P :P :P :P

Ειναι δυνατον να συγκρινουμε την ελληνιδα με ολο το κοσμο?

Ρε Μαριγουλα γουστάρετε ολοι λέμεεεεεεε :P :P

Δημοσ.

Nicoc επιτέλους το περίμενα καιρό το συγκεκριμένο thread :)

Επειδή το γουστάρω το θέμα ας σου απαντήσω (σοβαρά).

Για 1 night stand αλλοδαπή.

Για σχέση δεν ξέρω θα ήμουν πολύ δύσκολα.Ας τα πάρουμε όμως με μια σειρά.

Ελληνίδες :

Πλην

1)Στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι χειρότερες εμφανισιακά από μια Ουκρανή/Τσέχα/Ρωσίδα/Λατίνα.

2)Υπάρχουν κάποιες που γκρινιάζουν πολύ και απαιτούν πολλά.

3)Πιεστικές μέχρι το κόκκαλο.

4)Οι Ελληνίδες συνήθως βάζουν μπροστά τον εαυτό τους και την καριέρα τους( χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα αρνητικό)ενώ οι αλλοδαπές είναι πιο παραδοσιακές γυναίκες.

Συν

1)Πάντρεύεσαι κάποια με την οποία μοιράζεσαι την ίδια κουλτούρα/ίδιες συνήθειες και μπορείς να συνενοηθείς πολύ πιο εύκολα μαζί της από ότι με μια αλλοδαπή.

2)Ξέρεις ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι σοβαρή κοπέλα που δεν έχει έρθει εδώ απλά και μόνο για την άδεια παραμονής και ανα πάσα στιγμή να σε αφήσει για έναν άλλον.

Ζαλίζομαι γι αυτό και δεν γράφω περισσότερα....

ps

TS commended.

• Like 1
Δημοσ.

Ti?? Η προοδευτικοί Αμερικάνοι έχουν τέτοιες τάσεις? :P :P :P :

Μιλάμε για τρελα που είχε με την θρησκεία η συγκεκριμένη.Να σκεφτεις ότι παντρευτηκε αργότερα έναν ιερέα/επιχειρηματία ευαγγελιστή.

• Like 1
Δημοσ.

Ενα ειναι σιγουρο.Οτι στις αλλοδαπες βγαζεις τρελα γουστα..Δεν ξερουν το οχι.

Γιατι πιστευεις οτι οι Ελληνίδες πχ ειναι διαφορετικές? Ισα ισα που το μεσογειακό ταμπεραμέντο τις κάνει και πιο θερμές.

Δημοσ.

Γιατι πιστευεις οτι οι Ελληνίδες πχ ειναι διαφορετικές? Ισα ισα που το μεσογειακό ταμπεραμέντο τις κάνει και πιο θερμές.

Ισως ετυχε μονο σε μενα τοτε...

Δημοσ.

αυτο το θεμα δεν ειναι καθολου ρατσιστικο

-ποιες εθνικοτητες θελετε να πηδατε?

-ποιες εθνικοτητες κανουν καλες πιπες?

-ποιες εθνικοτητες μαγειρευουν μετα το σεξ?

-ποιες ειναι καλες για οικογενεια?

ελα παρε παρε οτι παρεις 100

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλογα την κοπέλα.

Προσωπικά κόλλησα μόνο με Μεσογειακές τύπισσες μέχρι τούδε.

Μια σημείωση για τις Τσέχες.

Οι Τσέχες στην Τσεχία είναι τελείως διαφορετικές από ότι φαίνονται στον μέσο ΕΛ όταν έρχονται σαν τουρίστριες(γιατί προφανώς δεν την πέφτουν στις άσχημες και νομίζουν ότι είναι όλες όμορφες).

Η μέση Τσέχα είναι ασχημότερη(στο πρόσωπο τουλάχιστον),λιγότερο περιποιημένη και πολύ περισσότερο μεθυσμένη(μέχρι αηδίας πολλές φορές)από την μέση Ελληνίδα(την οποία εκτίμησα ιδιαίτερα όταν ήρθα μετανάστης).

Άσε που μέχρι τις 12 όλες είναι τόσο γκολ που δεν μπορείς όχι κίνηση να κάμεις,αλλά να κάτσεις κάπου δίχως να φοβηθείς να μην σε ξεράσει καμία.

Από την άλλη επειδή είναι σαν λαός φαν των σπόρ έχουν οι περισσότερες γυμνασμένο κορμί(όχι πάντα με την καλή έννοια ή όμορφο).Όπως επίσης λόγω γονιδίων έχουν πάρα πολλές εξαιρετικά όμορφα γαλαζοπράσινα μάτια.

Βέβαια όταν βγαίνει καμία όμορφη από την μάζα της μετριότητας είναι πραγματικά συλλεκτικό κομμάτι και αγγελική μορφή.

Αυτά για Μοραβία-Σιλεσία που έχω μείνει καιρό,Βοημία δεν ξέρω.

Γερμανίδες από ότι είδα μέχρι τούδε είναι λίγο ξενέρωτες και αρκετά κατίνες,με ωραίο όμως στυλάκι και αρκετά όμορφες στο σύνολο(εάν γουστάρεις τις ξανθιές).

Επιφυλάσσομαι για αναθεώρηση στο μέλλον.

Edit:Οι γυναίκες που σε 100% έχω συναντήσει να είναι γυναικάρες και πραγματικά δίμετρες(μια ήταν 1.98 και οι άλλες πάνω από 1.85)είναι οι Λιθουανές.

Κανένας έχει προσωπική εμπειρία από την χώρα να μας ενημερώσει;

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...