nicoc89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 αυτο το θεμα δεν ειναι καθολου ρατσιστικο -ποιες εθνικοτητες θελετε να πηδατε? -ποιες εθνικοτητες κανουν καλες πιπες? -ποιες εθνικοτητες μαγειρευουν μετα το σεξ? -ποιες ειναι καλες για οικογενεια? ελα παρε παρε οτι παρεις 100 ρατσιστικό προς ποιον ? αφορά και τα δύο φύλα κ όλες τις εθνικότητες . Ρατσιστικό ειναι οταν έχει στόχο κάποια συγκεκριμένη ομάδα ατόμων.
HALF EVIL Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Νίκο μου , άντε για νάνι και άσε τις γυναίκες. Αύριο έχει δουλειά πρωί πρωί. 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 αν και δεν βλέπω ιδιαίτερες διαφορές ανάμεσα στις κοπέλες των πολιτισμένων κρατών, πέραν απο τις Ελληνίδες και τις Ισραηλινές τις οποίες ξεχωρίζω κυρίως επειδή τις έχω ζήσει περισσότερο, θα προτιμούσα Ισραηλινή γυναίκα, λόγο οικειότητας και έλλειψης κυτταρίτιδας.
HALF EVIL Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ε και αυτές μάλλον δεν θα γουστάρουν καράφλα και μπάκα αντίστοιχα. 1
damian1977 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Με βαση τις δικες μου εμπειριες.... Ιταλιδες και Ελληνιδες ειναι ανω του μεσου Ευρωπαικου ορου ομορφες!!!! Οκ....εχω μια ταση προς την μεσογειακη ομορφια....αλλα περα απο αυτη παιζει ρολο και ο τροπος ντυσιματος,το στυλ,ο αερας που βγαζει μια γυναικα!! Οι Σκανδιναβες πχ μπορει να ειναι ομορφες γυναικες και αυτες αλλα με καπως 'χοντροκομενους' τροπους! Το Ανατολικο Μπλοκ (μαζι με τις Κεντροευρωπαιες) ειναι υπερεκτιμημενο κατα την αποψη μου!!Μονο το υψος εχουν και την ελευθεριοτητα των ηθων-χαρακτηριστικο καταλοιπο την απελευθερωσης απο τα κομμουνιστικα καθεστωτα!! Οι Τουρκαλες (παντα για τα παραλια μιλαμε) ειναι πανεμορφες γυναικες αλλα συνεσταλμενες. Οι Γαλλιδες ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ!!Ψιλομυτες οσο δεν παιρνει!! Οι Ισπανιδες πλησιαζουν πολυ στο δικο μας προτυπο!! Οι Αγγλιδες (και αυτο το λεει ενας που ειχε 4 χρονια σχεση με αγγλιδα) ειναι υπερβαρες και πινουν σαν ανδρες!!! Οι Ιταλιδες ειναι ΠΑΝΤΑ προσεγμενες στα ρουχα που φορανε,το μακιγιαζ τους,το αρωμα....βγαζουν περισσοτερη θυληκοτητα αλλα δεν μιλανε καμια αλλη γλωσσα,ειναι αρκετα τοπικιστριες!!! Οποτε νομιζω πως μια χαρα ειναι και οι Ελληνιδες!Το μονο που τους κοβει βαθμους ειναι πραγματι ο δυστροπος χαρακτηρας που εχουν,και η στοχοπροσηλωση σε ανδρες που ειναι 'φορτωμενοι'. Μπορει να γουσταρουν και να θελουν καποιον αλλα για να του το δειξουν ο αλλος πρεπει να αντεξει την αδιαφορια και το υφακι τους!! Αυτο δυσκολα το κανει μια αλλοδαπη!! Πιστεψτε με......οπως ειπε και ενας φιλος πριν......εαν βγειτε στην υπολοιπη ευρωπη θα νοσταλγισετε συντομα την θυληκη πλευρα της Ελλαδας!! Tip.ΔΕΝ υπαρχει καλυτερο 'θεμα' απο Ελληνιδα που να ειναι για σπουδες ή δουλεια στο εξωτερικο!!!Η ανεση της ανωνυμιας και η αναγκη να συμβιβαστει στα ηθη και εθιμα της υπολοιπης ευρωπης ....την χαλαρωνουν και την κανουν ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ! Εμπειρια απο Λατινκη Αμερικη δεν εχω.
g_alkis Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Πρόσωπο άνευ σοβατίσματος είναι στα ίδια μέσες άκρες. Με σοβάτισμα υπερτερούν οι ελληνίδες (κι αυτό γιατί δεν σοβατίζονται οι αλλοδαπές, αν σοβατιστούν είναι πάλι στα ίδια). Σώμα υπερτερούν ελαφρά οι αλλοδαπές λόγω ύψους. Ρουχισμός, στυλ υπερτερούν οι δικές μας. Οι αλλοδαπές είναι ή τελείως παρτάλια ή καρναβάλια. Σεξ χωρίς ύπαρξη σχέσης υπερτερούν οι αλλοδαπές που το βλέπουν σαν διασκέδαση/φυσική ανάγκη. Οι δικές μας είναι για μπουνιές σεξ χωρίς ύπαρξη σχέσης είναι αδιανόητο για αυτές. Σεξ εντός σχέσης δεν υπάρχει διαφορά, ίσως βγάλεις πιο πολλά απωθημένα με τις αλλοδαπές που τη λέξη όχι την λένε δυσκολότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις