panis21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 γεια σας παιδια.. επειδη τα μαγαζια στην τριπολη τα εχουν 150 ευρω και δεν υπαρχουν τοσα λεφτα.. θα ηθελα να αγορασω καποια συγκεκριμενα απο το ιντερνετ!! το ειχα ξανακανει απο το ricardo αλλα τωρα πλεον εχει κλεισει!! θα ηθελα την βοηθεια σας!! εχω βρει ενα συγκεκριμενο παππουτσι που θελω και το εχω βρει σε 2 σιτε φθηνα!! θα ηθελα αν καποιος εχει αγορασει απο αυτα τα σιτε η απο εμπιρια να μου πει αν ειναι εμπιστα!! το 1ο ειναι http://www.nikeairmax90.com/2014-authentic-cheap-nike-air-max-lunar90-men-024-p-32297.html και το 2ο http://www.top1shoes.com/nike-air-max-mens/air-max-90-mens-shoes/air-max-lunar-90/nike-air-max-lunar-90-mens-shoes-2014-new-releases-white-moon-red.html#.U4ehNd52dN8 επισης θα ηθελα αν καποιος αλλος ξερει που μπορω να βρω εμπιστο σιτε η φθηνο να μου το προτεινει!! ευχαριστω πολυ
Peleus17 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Φθηνό και AirMax δεν πάνε μαζί. Ή παίρνεις με 150 αληθινά airmax με ότι συνεπάγεται αυτό, η πας σε κανένα μαύρο και τα παίρνεις με 15-20. ευρώ. Συνήθως τα μαγαζιά που τα πουλάνε σε φάση 40-50 -60 ευρώ είναι μουφια σκέτη. Οπότε ζυγίζεις και παίρνεις 2
panis21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 φιλε δεκτη η αποψη σου αλλα εγω θυμα δεν θελω να γινομαι!! τα 150ευρα που σκανε εδω περα μερικοι νομιζεις οτι ειναι αυθεντικα?? που το ξερω εγω?? συν οτι εχω παρει παλι απο αλλο σιτε απλα το ειχε δοκιμασει φιλος μου πρωτα και αξιζαν πιστευω περισσοτερο απο οτι πουλανε εδω!!
itsgosu Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 μην αγωράζεις τότε ρε φίλε αφου δεν είσαι θύμα, αγώρασε ενα σοβαρό παπούτσι με λιγότερα χρήαμτα.α ξέχασα είσαι είδη θύμα της εφήμερης καγκουρίστικης μόδας. 5
Johny Q Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ THREAD, ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το ότι εσύ δεν έχεις ή δε θες να δώσεις τα 150 (μαγκιά σου χωρίς καμια ειρωνεία), πως ακριβώς κάνει αυτομάτως θύματα όλους τους υπόλοιπους που τα δίνουν; 3
Usurper Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δύσκολο παπούτσι Το έχω πάρει από παζάρι 20 ευρώ το έχω πάρει από τον Foot Locker στο The Mall 140 ευρώ και το έχω πάρει από το Factory Outlet στην Πειραιώς 110 ευρώ πριν κλίσει η Nike Το πρώτο που πήρα ήταν αυτό με τα 110 ευρώ το όπιο το χάρηκα 4 χρονιά του άλαξα τα φωτά μέχρι να αρχίσει να διαλύετε Μετά από παζάρι ακυροοοοοοοο δεν αξίζει Το έψαχνα σε λευκό το βρήκα στον κλεφτή γνήσιο λέω 10 πάνω 10 κάτω ας το πάρω Κλεωωωωωω ακόμα τα 140 ευρα που εδοσααααααααααα Fuck You Foot Locker Πάρε γνήσιο φίλε αξίζει θα σε βγάλει πολλά χρονιά από εκεί που θα δίνεις 20 ευρα κάθε τρίμηνο σε μαϊμούδες πλιρωσετω μια φορά καλά αλλά προσοχή !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα