Προς το περιεχόμενο

[Ρολόι] Seiko Gents Kinetic Watch SKA553P1 @amazon.co.uk = 118€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω επειδή το πρότεινα σε φίλο και δεν ήξερα να του απαντήσω στην ερώτηση...

Γιατί έχει 2 κορώνες? Απ'ότι έχω καταλάβει δεν είναι χρονογράφος, σωστά?

Πανω δεξια ειναι κουμπι που το πατας και σου δειχνει την φορτιση (μετακινηται ο δεικτης των δευτερολεπτων απο 5-30 δευτερολεπτα)

Δημοσ.

Καλησπέρα κι από εμένα!!

πραγματικά πολύ δυνατό κομμάτι για τα λεφτά του! Έχω εδώ και 10 χρόνια ένα Camel Active το οποίο δεν ήθελα να το αντικαταστήσω τόσα χρόνια γιατί είναι δώρο από πολύ αγαπητό πρόσωπο! Αλλά το Seiko το χάζεψα μόλις το είδα εδώ! Thnx Themos3 για την πρόταση!

Κ.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια και εγω πηρα το συγκεκριμενο από την προσφορα και ειναι το πρωτο μου ρολοι. Ακριβως επειδη ειναι και το πρωτο δεν γνωριζω και πολλα απο ρολογια αλλα ομολογω να πω πως αξιζε τα χρηματα του και με το παραπανω. Ειναι πολυ ποιοτικό σαν κατασκευή.

Απο τα λεγομενα ολων εδω μεσα εχω ακουσει τα καλυτερα και ελπιζω ο χρονος να το αποδειξει!

Δημοσ.

http://www.amazon.com/Invicta-0620-Collection-Stainless-Steel/dp/B004QJZ4JI/ref=sr_1_1?s=watches&ie=UTF8&qid=1403902772&sr=1-1&keywords=invicta+ii+collection+watch+0620

αυτο λεει τιποτα?βγαινει 92 ευρω μαζι με μεταφορικα.κοιταξα την αρχικη τιμη και την ε κπτωση που κανει και καλα γιαυτο ρωταω.την μαρκα δεν την γνωριζω.

Δημοσ.

http://www.amazon.com/Invicta-0620-Collection-Stainless-Steel/dp/B004QJZ4JI/ref=sr_1_1?s=watches&ie=UTF8&qid=1403902772&sr=1-1&keywords=invicta+ii+collection+watch+0620

αυτο λεει τιποτα?βγαινει 92 ευρω μαζι με μεταφορικα.κοιταξα την αρχικη τιμη και την ε κπτωση που κανει και καλα γιαυτο ρωταω.την μαρκα δεν την γνωριζω.

Την αρχικη μη την κοιτας .... αυτη ειναι η τιμη του εδω και παρα πολυ καιρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...