Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Τα τρία απαραίτητα για εμένα είναι ηλιακός, αυτονομία φυσικού αερίου και σωστή θερμομόνωση. Με αυτά τα τρία και μόνο μπορείς να ανεβάσεις το μπάτζετ για το ενοίκιο κανά κατοστάρικο, ίσως και παραπάνω.

Θα ξεφύγω λίγο από τους προηγούμενους και θα αναφέρω ότι θα κοίταζα το επόμενο σπίτι μου να είχε απαραίτητα δυνατότητα για vdsl και να μην έχει πολύ χοντρούς τοίχους/περίεργη διαρρύθμιση έτσι ώστε να μην εμποδίζεται το wifi. Αλλά οκ για αυτά τα δύο, it's just me, πιθανόν κάποιος άλλος να μην ενδιαφέρεται εξίσου και να τα θεωρεί γελοίες προϋποθέσεις αναζήτησης σπιτιού. Αλλά από την άλλη εγώ δεν ενδιαφέρομαι π.χ. να είναι κοντά σε συγκοινωνίες, αφού χρησιμοποιώ αυτοκίνητο κατά κόρον, οπότε ρίχνω από τη μία τα ζητούμενα και τα αυξάνω από την άλλη. :)

4. ιδιοκτήτης που μπαινοβγαίνει με το κλειδί στο σπίτι...

Τι ψυχεδέλεια είναι αυτή; Γιατί δεν έχεις αλλάξει κλειδαριά; Το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι αυτό, όταν πάμε σε καινούριο σπίτι.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

4. ιδιοκτήτης που μπαινοβγαίνει με το κλειδί στο σπίτι...

Μηπως ελπιζει να σε παρει ματι ? Μηπως μυριζει τα εσωρουχα σου οταν λειπεις ?  :-D

Ενταξει παιζει να ειναι απλα και γκτουπας .Η να βαραει σκοπιες  .Για ριξε μερικες γοπες στο πατωμα .Θα τις μαζεψει αραγε ?  :-D

Δημοσ.

μπαινοβγαινει με κλειδι στο σπιτι σου???? ποιος ξερει τι σκοτεινα πραγματα κανει οσο λειπεις..... μπορω να φανταστω 10000 πραγματα και να σε κανω να φρικαρεις... απο πολυ απλα οτι μπαινει τσεκαρει αν ολα ειναι οκ και φευγει μεχρι μπαινει κλεβει εσωρουχα σου να τρωει τα φαγητα σου να κρυβει ναρκωτικα σπιτι σου...να φερνει ρωσιδες και να κανει παρτυ με ουζα η να ερχονται μαφιοζοι και να κανονιζουν τις επομενες δουλειες τους... :P περα απ την πλακα αλλαξε κλειδαρια ανεπιτρεπτο αυτο..οταν νοικιαζεις ενα σπιτι ειναι πλεον παρανομο να μπαινοβγαινεις μεσα σε αυτο γιατι δεν ειναι ''δικο σου'' και εχει ο αλλος τα πραγματα του και την περιουσια του μεσα.

Δημοσ.

μπαινοβγαινει με κλειδι στο σπιτι σου???? ποιος ξερει τι σκοτεινα πραγματα κανει οσο λειπεις..... μπορω να φανταστω 10000 πραγματα και να σε κανω να φρικαρεις... απο πολυ απλα οτι μπαινει τσεκαρει αν ολα ειναι οκ και φευγει μεχρι μπαινει κλεβει εσωρουχα σου να τρωει τα φαγητα σου να κρυβει ναρκωτικα σπιτι σου...να φερνει ρωσιδες και να κανει παρτυ με ουζα η να ερχονται μαφιοζοι και να κανονιζουν τις επομενες δουλειες τους... :P

Πολυ σωστος ο Στελιος.Να προσθεσω οτι μπορει και να εχει εγκαταστησει συστημα παρακολουθησης και να φαπαρει ανελεητα  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει, όπου έχω παει να δώ σπίτι κανέναν δεν βρήκα να μην αναφέρει ότι θα κρατήσει ένα κλειδί "για περίπτωση που λείπω και πάρει φωτιά" κτλ...

Αλλά νομίζω ότι τελικά είναι στο χέρι σου, πάντα ξεκαθάριζα ότι αν δεν έχω όλα τα κλειδιά, απλά δεν νοικιάζω το σπίτι, στο κατω κατω, αν μπει κανένας μέσα και βουτηξει, είσαι ο πρώτος ύποπτος ρε ανόητε!

Επίσης πάντα, επειδή δεν είναι να εμπιστεύεσαι ότι πραγματικά στα έδωσαν όλα, άλλαζα αμέσως κλειδαριά.

Στο πρώτο μου σπίτι, αφού είχε προηγηθεί η παραπάνω συζήτηση και υποτίθεται ότι είχα όλα τα κλειδιά, έπεφτε γέλιο για μήνες που προσπαθούσε η σπιτονοικοκυρά να μου ανοίξει συζήτηση για την κλειδαριά κι εγώ άλλαζα αμέσως θέμα. Είχε κρατήσει κλειδί η μαντάμ αλλά δε μπορόυσε να μπει. LOL.

Και τι να μου πει; Ξέρεις, σου είπα ψέματα, κράτησα ενα κλειδι αλλά δεν ανοίγει...;

Ontopic, πέραν όσων έχουν αναφέρει ήδη οι περισσότεροι, εγω θα επιμείνω στο θέμα του σπιτονοικοκύρη. Ειδικά αν ο ενοικιαστής είναι άνθρωπος χωρίς υπομονή και διπλωματία, πολλή προσοχή.

Δημοσ.

δεν ήξερα ότι μπορούσα να αλλάξω κλειδαριά,θα ντρεπόμουν να το κάνω,κι αν μου έλεγε τίποτα;

τη μία μπήκε επειδή είχε πέσει από το μπαλκόνι κάτι που άπλωσα και μπήκε και το άφησε σπίτι ενώ έλειπα

τη δεύτερη να αλλάξει το καζανάκι(με έπαιρνε τηλ να μου το πει πριν αλλά δεν το είχα σηκώσει)τ

την τρίτη για να δείξει το σπίτι σε υποψήφιους νοικιαστές(με πήρε τηλ να μου το πει και του λέω έρχομαι σε 10 λεπτά στο σπίτι και δε μπορούσε να περιμένει)

Δημοσ.

δεν ήξερα ότι μπορούσα να αλλάξω κλειδαριά

τη μία μπήκε επειδή είχε πέσει από το μπαλκόνι κάτι που άπλωσα και μπήκε και το άφησε σπίτι ενώ έλειπα

τη δεύτερη να αλλάξει το καζανάκι(με έπαιρνε τηλ να μου το πει πριν αλλά δεν το είχα σηκώσει)τ

την τρίτη για να δείξει το σπίτι σε υποψήφιους νοικιαστές(με πήρε τηλ να μου το πει και του λέω έρχομαι σε 10 λεπτά στο σπίτι και δε μπορούσε να περιμένει)

καλα πες του αντε γεια και αλλαξε κλειδαρια.και βεβαια μπορεις απλα οταν φυγεις αφηνεις τα νεα κλειδια και τελος το θεμα.δεν μπορει να μπαινει στο σπιτι σου γιατι τωρα που εχει ενοικιαστει το σπιτι ειναι ουσιαστηκα ''δικο σου'' να μπαινοβγαινει οποτε γουσταρει.μονο αν θες εσυ μπορει να μπει.

Δημοσ.

Που υπάρχουν γαμωτητρελλαμουμεσαγαμω τέτοιοι ενοικιαστές;

δεν ήξερα ότι μπορούσα να αλλάξω κλειδαριά,θα ντρεπόμουν να το κάνω,κι αν μου έλεγε τίποτα;

Εκτός αν είναι troll,τότε πάω πάσο.
Δημοσ.

Και ομως υπαρχουν αρκετοι,το ξερω απο προσωπικη εμπειρια

Εγω πιστευω οτι ενα μικρο ποσοστο αλλαζει κλειδαρια, εδω κανω υποθεση ετσι.

Δημοσ.

Και ομως υπαρχουν αρκετοι,το ξερω απο προσωπικη εμπειρια

αφηστε τα ξενοικιαστα τα σπιτακια τους τοτε να δουμε αν θα ξανακανουν τετοια ναζακια...αν ειστε σωστοι και πληρωνεται στην ωρα σας και δεν κανετε γενικως μαλακιες εχετε ολο το δικιο μαζι σας.και παντα να ζητατε αποδειξη γιατι θα σας χρειαστει αν γινει καμια μαλακια...και στις ενοικιασεις γινονται παραααα πολλες...

Δημοσ.

Μα δεν μιλαω για τσαμπουκαδες ιδιοκτητες .Ξερω 2,3 περιπτωσεις που ντρεποντουσαν να ''κανουν ολοκληρη συζητηση'' , να ''χαλασουν την ξενη πορτα'' ,και στο κατω κατω ''κατι μπορει να χρειαστει'' .Τι αθωα παιδια  :(

Στην επαρχια τα παραδειγματα..

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

στο κατω κατω ''κατι μπορει να χρειαστει''

Γιατί το κοροϊδεύεις ρε; Μπορεί να χρειαστεί να πηδήξει ο ιδιοκτήτης, να μην έχει ένα σπιτάκι εύκαιρο;

• Like 4
Δημοσ.

σιγα μια πορτα ειμαστε...δεν μπορω σπιτι μου να φερω την γκομενιτσα να εχω την ησυχια μου  παω στο δικο σου που εχεις και καινουργιες πετσετες και διπλο κρεββατι.τι να το κανεις το διπλο εσυ?? μονη σου εισαι.μην φοβασαι θα το στρωσω μετα...:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...