Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε πολλες ταινιες βλεπεις τους προταγωνιστες για λιγο liquor μονους τους στο μπαρ(ναι ξερω ταινιεςειναι)

νταξ φαινονται σα σκηνες με "στυλ" αραζεις κ ετσι , τα βρισκεις με τη παρτη σ θες χρονο μονος κτλ.το θεμα ειναι θα

πηγαινατε/ετε (ποτε) μονοι για ενα ποτο κ αν ναι σε τι φαση μαγαζι ?

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στα 23 μου ξεμπλοκαρα και αρχισα να βγαίνω και μόνος, άλλη διάσταση το ποτό. γνωρίζεις κόσμο και κάνεις και ωραίες κουβέντες με ανθρώπους που βγηκαν και αυτοί μόνοι.

βρες ένα ωραίο μπαράκι με μουσικη που σαρεσει (λιγο σκοτεινό είναι ότι πρέπει)
βρες το σποτ που θα αραξεις και θα γουστάρεις
όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.

π.σ μόνο πρόβλημα γνωστοί/φίλοι που αν σε δούνε μόνο αρχίζουν τις ψιλοπερίεργες ερωτήσεις ;)
π.σ2 δεν θα πας σε κανα γαμώ κλαμπο ουτε κανα ελληνάδικο, θα πας σε ένα μαγαζί όμορφο, ψιλοφαμιλια μεσα, ουτε μεγάλο ουτε τρύπα. ούτε χαμός ούτε νέκρα.

• Like 5
Δημοσ.

τις προάλλες είχε Live σε ένα bar αλλά ήταν και οι εκλογές και η παρέα ήταν εκτός...
στο παρατσάκ ήμουν να πάω, κώλωσα ... 

• Like 1
Δημοσ.

τις προάλλες είχε Live σε ένα bar αλλά ήταν και οι εκλογές και η παρέα ήταν εκτός...

στο παρατσάκ ήμουν να πάω, κώλωσα ... 

είναι λίγο δύσκολο για αρχή αλλα πρέπει να μάθεις ένα πράγμα για τη νύχτα, όλοι σε γράφουν εκει που δεν πιάνει μελάνι.

τα κλασσικά της αρχής νέο παιδι τι κάνω μονος και άλλα τέτοια ωραία, αλλά το καραγουστάρω να "δηκαιολογούμε" στα κορίτσια που δουλευουν μοαυχαχαχα.

ένα μαγαζί που άρχισα να βγαινω μονος, πλέον δεν μπορώ, όλοι γνωστοί έχουμε γίνει εκεί μέσα.

επίσης και αγγλία προσπαθώ να το εφαρμόζω αλλά δεν έχει και κανά μπαρ της προκοπής... (είμαι στο Γιορκ, ψιλοχωριό.)

πλέον περισσότερο μασάω να πάω σινεμά μόνος παρά σε μπαρ να κάνω το χαβά μου, να τα λύσω με τον εαυτό μου κλπ :)

Δημοσ.

κατα καιρους βρέθηκα να με πλακωνει το σπιτι και να θέλω να βγω να πιω ενα ποτακι αλλα κώλωσα και εγω βασικά μη πετυχω κανα γνωστό. Και την επόμενη μέρα θα σκέφτομαι πωπω μα κοιτα που πήγα και επεσα. Ειναι βέβαια και πιο κλειστή κοινωνια το ηρακλειο γιατι τα μαγαζια για  τετοια φαση ειναι μετρημενα στο ενα χερι.

Οταν ημουν φοιτητης βέβαια που δουλευαν 2-3 φιλαρακια σε καποια μαγαζια, το εκανα χωρις προβλημα αφου ηξερα οτι θα παω, θα πω και μια κουβεντα και γενικα ημουνα πιο χαλαρος θεωρω.

Αληθεια, για καφε σε κοσμοπολιτικη καφετερια πατε μονοι σας? Να πιασετε τραπεζακι οχι στο μπαρ παρεα με το μπουφετζη στο σταντ

Δημοσ.

Ανάλογα και την κουλτούρα. 

Εδώ πλέον το εφαρμόζω. Χτυπάω 1-2 Pint και κάνα βρώμικο (wings etc) σε καμιά γειτονική παμπ για να χαλαρώσω πριν πάω σπίτι

• Like 2
Δημοσ.

κατα καιρους βρέθηκα να με πλακωνει το σπιτι και να θέλω να βγω να πιω ενα ποτακι αλλα κώλωσα και εγω βασικά μη πετυχω κανα γνωστό. Και την επόμενη μέρα θα σκέφτομαι πωπω μα κοιτα που πήγα και επεσα. Ειναι βέβαια και πιο κλειστή κοινωνια το ηρακλειο γιατι τα μαγαζια για  τετοια φαση ειναι μετρημενα στο ενα χερι.

Οταν ημουν φοιτητης βέβαια που δουλευαν 2-3 φιλαρακια σε καποια μαγαζια, το εκανα χωρις προβλημα αφου ηξερα οτι θα παω, θα πω και μια κουβεντα και γενικα ημουνα πιο χαλαρος θεωρω.

Αληθεια, για καφε σε κοσμοπολιτικη καφετερια πατε μονοι σας? Να πιασετε τραπεζακι οχι στο μπαρ παρεα με το μπουφετζη στο σταντ

εγω πιστεβω μπαρ ειναι το must

δυο φορες που το κανα, μια πηγα στους samsara blues που ουτε καν καταλαβα οτι χα παει μονος(κ δεν επαιζε να μην πηγαινα επειδη δν ψηνονταν αλλοι)

και τη δευτερη σε μπαρ(μπυραρια στυλ καπως) αλλα ειχε δυνατο φωτισμο κ αρχισα να πινω για να μην νιωθω αμηχανα ετσι κατεληξα ψιλοζαντα νταξ ειπαμε καμια κουβεντα αλλα δν το μπορω το φως σε τετοιες φασεις 

Αλλα τωρα τελευταια το σκεφτομαι πολυ συχνα οταν σχολαω απ τη δουλεια και παω  σπιτι να κανω μια σταση για να ποτο οταν δουλεβα σε μπαρ το κανα (ισως γιατι ημουν ηδη μες το μπαρ) τωρα ομως σκαλωνω 

Δημοσ.

WTF "μη πετύχω γνωστό"?

Fuck that και εφόσον δεν ενοχλείς κανέναν, δε δίνεις και λογαριασμό σε κανέναν. Πόσο κάλο πρέπει να έχεις στον εγκέφαλο για να θεωρείς ότι αυτός που κάθεται σπίτι μόνος είναι ΟΚ ενώ αυτός που βγαίνει μόνος έχει θέματα; Κι αν όντως έχεις κάλο στον εγκέφαλο, να σου συστήσω απο δω τρεις φίλους μου: τα διδυμάκια και τον ψηλό.

• Like 16
Δημοσ.

Στην Ελλάδα αν πας μονος για καφε/ποτο αυτόματα γίνεσαι δακτυκοδεικτουμενος

Κανεις λαθος. Πρεπει να εισαι παρα πολυ αντικοινωνικος για να γινεις δακτυλοδεικτουμενος (ουτε καν, απαρατιρητος θα ελεγα).

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχει τύχει να παω για μπυροποτο μονος μου, αλλα.δεν εχω καποιο θεμα να το κανω αν μου τη βαρεσει. Για καφε αντίθετα πηγαινω καθε πρωι πριν τη δουλειά σε κεντρική καφετέρια της Αθήνας. Επισης επειδη καποιες μερες εχω μαθημα κανα δυωρο μετα τη δουλεια, αραζω επίσης για καφε κεντρικα.

Γενικα εχει τύχει αρκετές φορες να παω για καφε μονος μου και στο ασχετο οταν η παρεα δεν μπορούσε ή ήθελα να απομονωθω λιγο, να παρατηρησω κοσμο, να γραψω κ.ο.κ. Γενικώς μην κολλατε σε κατι τέτοια, απο το να μεινεις κλεισμένος σπίτι και να τρωγεσαι με τα ρουχα σου καλυτερα να βγεις εξω και να χαζεψεις.

Μy 2 cents.

• Like 8
Δημοσ.

Το βράδυ δεν έτυχε να βγω μόνος,αλλά σε καφετέρια το κάνω εδώ συχνά.

Όταν μου την βαρέσει απλά κάθομαι,δεν είμαι φυσικά μόνος,ένα 20-30% των νοματαίων κάθονται μόνοι τους.

Από εκεί και πέρα όπως την βρίσκει κανείς,σιγά μην δώσω και λογαριασμό επειδή θα βγω να δω κόσμο.

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα μετράει και το μέρος που είμαστε (έστω κι αν δεν το παραδεχόμαστε). Αλλιώς είναι αν είσαι σε ένα μέρος που δε σε ξέρει κανένας, πιο άνετα θα βγεις για ποτό μόνος σου κι αλλιώς κάπου που θα δεις 10 γνωστούς (δε λέω αν είναι σωστό ή όχι αλλά κάπως έτσι λειτουργεί). Προσωπικά, αν βγω μόνος μου θα προτιμήσω να πάω κάπου που δουλεύει κάποιος γνωστός μου. Αν είμαι σε ξένη πόλη μου αρέσει να πηγαίνω για καφέ μόνος μου :-)

Δημοσ.

Ουτε που μοιαζει  τι θα σκεφτονταν οι αλλοι απλα ειναι  βαρετο .Με εφημεριδα περιοδικο στην καφετερια χαλαρα.Σε κανα live φυσικα.Και το μπαρ θα το προτιμουσα οχι γιατι θεωρειται περισσοτερο ''μοναχικη'' περιοχη απο τα τραπεζακια αλλα γιατι θα ειχα ομορφοτερη οπτικη.Δηλαδη κανα κ@ακι μπαργουμαν/σερβιτορα. :-D

Αν υπαρχει ενα μειονεκτημα στο τραπεζι αυτο ειναι η μικρη πιθανοτητα να πεσεις σε κανα γκτουπα υπαλληλο που με ''ευγενικο'' αλλα επιμονο τροπο θα σου θυμιζει οτι ειναι υπερβολη για ενα ατομο να πιανει τραπεζι πολλων ατομων η θα προσπαθει να εξαργυρωσει την προκλητικη αυτη επιλογη σου κανοντας σε ..μεθυσο.

Δημοσ.

Λίγες φορες έτυχε βραδυ, αν είσαι κοντα σε γκομενοπαρέα (2-3 κατα προτίμηση), έχεις καλες πιθανότητες για σαξες στόρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...