Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν καμια δεκαετια σιγουρα θα μασουσα αλλα απο τοτε και μεχρι σημερα ουτε καν με ενδιαφερει τι θα πει "ο κοσμος" αν με δει να ειμαι μονος μου σε ενα μπαρ/καφε. Ετσι γουσταρα και βγηκα μονος ρε αδερφε, λογαριασμο θα δωσω? Ισα ισα που μονος εχεις και περισσοτερες πιθανοτητες για ντιλια με πολυ κοσμο που θα γνωρισεις θελοντας και μη. Αν δεν χωνεσαι εσυ καπου και απλα κοβεις κινηση ολο και καποιος θα χωθει σε εσενα. 

Σε κλειστη κοινωνια απο την αλλη ειναι απιθανο να μεινεις μονος ακομα και μονος να βγεις. Ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα πετυχεις μπολικους γνωστους και μπορεις να "επιλεξεις" που θα κατσεις. Προσωπικα οσες φορες και αν βγηκα μονος ποτε δεν ημουν μονος. 

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νόμίζω είναι από τα πράγματα που πρεπει να δοκιμάσει κανείς στη ζωή του. Ειδικά όσοι έχουν θέμα με το " τι θα πούν οι άλλοι", βοηθάει να ξεμπλοκάρεις από αυτό και να αισθάνεσαι άνετα στο ίδιο σου το δέρμα. Είσαι και πιο ελέυθερος, δε βγαίνεις με fixed παρέα, πας όπου θές και μιλάς με όποιον θες.

Δημοσ.

Σε μπαράκι βράδυ δεν το έχω δοκιμάσει, όχι για κανένα λόγο, απλά όπως είπε και ο SpirtouLiSs εδώ κάτω στο Ηράκλειο τα καλά (ροκ) μαγαζιά είναι μετρημένα στα δάχτυλα.

Σινεμά ειδικά θερινό το ξεκίνησα πέρισυ και το γούσταρα αρκετά! Ειδικά σε κάτι παρακμιακά που δε ψήνεται κανείς να πάει είναι ό,τι πρέπει!

Για καφέ το έκανα πριν καμιά δεκαετία σαν φαντάρος και το καραγούσταρα! Κυριακή πρωί, εφημερίδα, και ένα βαρύ ελληνικό! Απόλαυση! Αν είχα καμιά κοντινή στο σπίτι καφετέρια, ενδεχομένως να το έκανα ακόμη.

Και btw, κανείς δε δίνει δεκάρα για το τι κάνετε!

Δημοσ.

Σε μπαράκι βράδυ δεν το έχω δοκιμάσει, όχι για κανένα λόγο, απλά όπως είπε και ο SpirtouLiSs εδώ κάτω στο Ηράκλειο τα καλά (ροκ) μαγαζιά είναι μετρημένα στα δάχτυλα.

Σινεμά ειδικά θερινό το ξεκίνησα πέρισυ και το γούσταρα αρκετά! Ειδικά σε κάτι παρακμιακά που δε ψήνεται κανείς να πάει είναι ό,τι πρέπει!

Για καφέ το έκανα πριν καμιά δεκαετία σαν φαντάρος και το καραγούσταρα! Κυριακή πρωί, εφημερίδα, και ένα βαρύ ελληνικό! Απόλαυση! Αν είχα καμιά κοντινή στο σπίτι καφετέρια, ενδεχομένως να το έκανα ακόμη.

Και btw, κανείς δε δίνει δεκάρα για το τι κάνετε!

offtopic

Ποια ειναι τα καλα ροκ μαγαζια στο Ηρακλειο (ενδιαφερομαι να μαθω)

Δημοσ.

offtopic

Ποια ειναι τα καλα ροκ μαγαζια στο Ηρακλειο (ενδιαφερομαι να μαθω)

Rolling Stone, Route 66, Πολυτεχνείο, Blowup, Guernica και άντε και καμιά Ενοδία για τα πολύ ελαφριά :P

• Like 1
Δημοσ.

Σε πολλες ταινιες βλεπεις τους προταγωνιστες για λιγο liquor μονους τους στο μπαρ(ναι ξερω ταινιεςειναι)

νταξ φαινονται σα σκηνες με "στυλ" αραζεις κ ετσι , τα βρισκεις με τη παρτη σ θες χρονο μονος κτλ.το θεμα ειναι θα

πηγαινατε/ετε (ποτε) μονοι για ενα ποτο κ αν ναι σε τι φαση μαγαζι ?

Γλυκος,σκοτεινός..!

Duckface - το μυστικό μου όπλο

Όσο δύσκολη και αν είσαι,

με αυτό θα σε φορτώσω

• Like 1
Δημοσ.

καμία φορά το επιδιώκω κιόλας σε μαγαζιά που είναι σχετικά ήσυχα απο την άποψη μουσικής και πάντα μπαρ ειδικά αν υπάρχει μπάρμαν αλλά να υπάρχει και λίγος κόσμος στο μαγαζί για να μην έχουμε παρατράγουδα του τύπου σερβιτόρα σε σπαστά ελληνικά σου λέει "τελω παρει κατι ρουκα ωραία" ενώ παλεύεις με την κατάσταση του έχω κάνει κεφάλι? που πάρκαρα? 

Δημοσ.

Συγνώμη για το party poo, αλλά όταν βλέπω έναν τύπο να τα πίνει μόνος του, δεν φαντάζομαι πως είναι ο Αλ Πατσίνο στο heat, αλλά κάποιος μπάκουρος που δεν τον κάνουν παρέα.

Δεν είμαι προκατειλημμένος, απλά αυτό συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, πως να το κάνουμε.

• Like 4
Δημοσ.

διαλογος φιλων μου "πωπω χθες  δεν ειχε καθολου κοσμο χαλια ηταν". Το εχω απορια γιατι πρεπει να ειναι εν μαγαζι πιτα για να διασκεδασεις. Εγω ας πουμε θα εβγαινα μονος για ποτο χωρις να εχω θεμα. Κακο ειναι δηλαδη? η εγω ειμαι ενερωτος η δεν ξερω τι παιζει. Εδω στην  Καστορια εχομε κατι τρυπες για μπαρ οπτε αν εχει λιγοτερο κοσμο εισαι πιο ανετα

• Moderators
Δημοσ.

Συγνώμη για το party poo, αλλά όταν βλέπω έναν τύπο να τα πίνει μόνος του, δεν φαντάζομαι πως είναι ο Αλ Πατσίνο στο heat, αλλά κάποιος μπάκουρος που δεν τον κάνουν παρέα.

Δεν είμαι προκατειλημμένος, απλά αυτό συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, πως να το κάνουμε.

Ελα ρε συ γιατι ετσι? Δε λεω, μπορει να παιζει και αυτη η περιπτωση, αλλα στατιστικα ποσοι δεν εχουν κανεναν μα κανεναν να πανε για ενα φακην ποτο? Εμενα περισσοτερο προς επιλογη μου κανει παρα συνθηκη.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι σημειο των καιρων. Σου ερχεται αυτη η σκεψη κατευθειαν γιατι υπαρχει το facebook οπου ο καθενας εχει απο 5000 φιλους. 

Ο ιδιος να ησουν πριν 2+ δεκαετιες θα σου φαινοταν φυσιολογικο

Δημοσ.

Ελα ρε συ γιατι ετσι? Δε λεω, μπορει να παιζει και αυτη η περιπτωση, αλλα στατιστικα ποσοι δεν εχουν κανεναν μα κανεναν να πανε για ενα φακην ποτο? Εμενα περισσοτερο προς επιλογη μου κανει παρα συνθηκη.

Οι περισσότεροι, κρίνοντας τουλάχιστον από αυτούς που πετυχαίνω εγώ συνήθως, ε, δεν θα έπινα μαζί τους. ;p

Δημοσ.

Πριν απο μερικα χρονια ειχα παει σε μια πολυσυχναστη καφετερια της Γλυφαδας, οπου θα περιμενα καποιους φιλους. Οι φιλοι τελικα δε φανηκαν, ενω ολοι γυρω με κοιτουσαν παραξενα... :lol:

Δημοσ.

για καφέ έχω πάει πάρα πολλές φορές μόνος όπως και για μπύρα. ποτό όμως και να κάτσω μέχρι αργά όχι

Δημοσ.

Συχνά πάω για ποτό ή καφέ μόνη μου. Νιώθω σαν να το έχω ανάγκη. Δεν γουστάρω να βγαίνω συνέχεια με την παρέα ή με το boyfriend αν έχω.

Ιδανικά μ'αρέσει να πιω την μπύρα σε αγαπημένο μου ροκάδικο/μεταλάδικο αργά, μετά τις 12.

Και απλά να κάθομαι και να σκέφτομαι τα δικά μου, όχι να κοιτάω τριγύρω. Το focus μου είναι η μουσική και το ποτό μου. Και εκεί που συνήθως έχω χαθεί στις σκέψεις μου τσουυυυπ με πλησιάζουν ή κάτι 40+ ή 20χρονα και αρχίζουν ένα κατεβατό ερωτήσεων. Με βλέπεις ρε άνθρωπε, δεν κοιτάζω γύρω μου, δεν ψάχνομαι, απλά απολαμβάνω ήσυχα ήσυχα την μπύρα μου....πού είδες το πράσινο φως για να πλησιάσεις και να πιάσεις την πάρλα;

(Πραγματικά, δεν το καταλαβαίνω. Χωρίς ίχνος φλερτ πώς πλησιάζουν μερικοί τις κοπέλες και στρογγυλοκάθονται δίπλα τους; )

Τεσπα, και η μοναξιά χρειάζεται και η παρέα. Απ'όλα.

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...