TriLoBiTe Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 iδανικά μ'αρέσει να πιω την μπύρα σε αγαπημένο μου ροκάδικο/μεταλάδικο αργά, μετά τις 12. Και απλά να κάθομαι και να σκέφτομαι τα δικά μου, όχι να κοιτάω τριγύρω. Το focus μου είναι η μουσική και το ποτό μου. Και εκεί που συνήθως έχω χαθεί στις σκέψεις μου τσουυυυπ με πλησιάζουν ή κάτι 40+ ή 20χρονα και αρχίζουν ένα κατεβατό ερωτήσεων. Με βλέπεις ρε άνθρωπε, δεν κοιτάζω γύρω μου, δεν ψάχνομαι, απλά απολαμβάνω ήσυχα ήσυχα την μπύρα μου....πού είδες το πράσινο φως για να πλησιάσεις και να πιάσεις την πάρλα; (Πραγματικά, δεν το καταλαβαίνω. Χωρίς ίχνος φλερτ πώς πλησιάζουν μερικοί τις κοπέλες και στρογγυλοκάθονται δίπλα τους; ) Εσύ πρέπει να είσαι ωραίο γκομενάκυ, δεν εξηγήται αλλιώς!
*nenya* Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Όχι noob απλά υπάρχουν πολλοί που βγαίνουν με σκοπό να την πέσουν σε γκομενάκια. Όχι για να πιουν το ποτό μόνοι τους.
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Όχι noob Ψεύδεται. Αλλά Ναι στο δεύτερο σκέλος έχει δίκιο.
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Όχι noob απλά υπάρχουν πολλοί που βγαίνουν με σκοπό να την πέσουν σε γκομενάκια. Όχι για να πιουν το ποτό μόνοι τους. Tι? Δεν είσαι?? Εγκώ ντεν ξέρει noob, εγκώ ντεν ξέρει νένυ.
zio10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Συχνά πάω για ποτό ή καφέ μόνη μου. Νιώθω σαν να το έχω ανάγκη. Δεν γουστάρω να βγαίνω συνέχεια με την παρέα ή με το boyfriend αν έχω. Ιδανικά μ'αρέσει να πιω την μπύρα σε αγαπημένο μου ροκάδικο/μεταλάδικο αργά, μετά τις 12. Και απλά να κάθομαι και να σκέφτομαι τα δικά μου, όχι να κοιτάω τριγύρω. Το focus μου είναι η μουσική και το ποτό μου. Και εκεί που συνήθως έχω χαθεί στις σκέψεις μου τσουυυυπ με πλησιάζουν ή κάτι 40+ ή 20χρονα και αρχίζουν ένα κατεβατό ερωτήσεων. Με βλέπεις ρε άνθρωπε, δεν κοιτάζω γύρω μου, δεν ψάχνομαι, απλά απολαμβάνω ήσυχα ήσυχα την μπύρα μου....πού είδες το πράσινο φως για να πλησιάσεις και να πιάσεις την πάρλα; (Πραγματικά, δεν το καταλαβαίνω. Χωρίς ίχνος φλερτ πώς πλησιάζουν μερικοί τις κοπέλες και στρογγυλοκάθονται δίπλα τους; ) Τεσπα, και η μοναξιά χρειάζεται και η παρέα. Απ'όλα. Δεν βγάζεις άκρη! Αν δουν άντρα μόνο του θα πουν μπακούρι, ακοινώνητος, δεν τον κάνει κανένας παρέα κλπ. Αν δουν κοπέλα θα πουν σίγουρα ότι ψάχνεται και βγήκε να προκαλέσει, δε πα να κοιτάς και τον τοίχο, δεν το γλιτώνεις το πέσιμο-καμικάζι 2
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Tι? Δεν είσαι?? Εγκώ ντεν ξέρει noob, εγκώ ντεν ξέρει νένυ. Σου λέω ψεύδεται
defacer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Την επόμενη φορά που θα ποστάρει κάποιος "γουστάρω γκομενάκι αλλά δε βρίσκω άνοιγμα να την πλησιάσω" και αρχίσουν τα "χώσου βουρ στον πατσά #yolo" (κατανοητό μέχρι ένα σημείο λόγω ηλικίας) να τα έχουμε κι αυτά τα ενδεχόμενα όμως υπόψη ε;
LiquidTroll Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Στην Ελλάδα αν βγεις μονος σου και πας σε καφετέρια που δεν είναι "hit and run" , σε βλέπουνε στραβά. Ένα βραδυ , δεν είχα παρέα , και βγήκα μόνος μου σε μαγαζάκι στο Μπουρνάζι. 9/10 ο τύπος που θα βγει μόνος , δεν έχει φίλους. Είναι κρίμα φυσικά. Η μαλακία είναι , ότι ΑΝ δεν έχεις φίλους , πρέπει να βγεις για να κάνεις. Αλλά αν βγεις , κανείς δεν θα σε θέλει , γιατί θα σε "φοβηθούνε" ότι είσαι ανώμαλος. 1
Backpacker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Sorry για την χαζή ερώτηση και φιλικά πάντα...αλλά γιατί να πας σε ένα μέρος διασκέδασης μόνος/η σου και να μην θες σου μιλάει ο κόσμος?Εκεί πάει ο κόσμος για να μιλήσει και να γνωρίσει άλλον κόσμο...άμα όντως θες να χαθείς στην σκέψη παίρνεις το αλκοολ που γουστάρεις φοράς και τα ακουστικά σου για να ακούσεις πραγματικά ότι μουσική θες και όχι ότι καυλώσει τον κάθε DJ και πας όπου γουσταρεις να χαθείς στις σκέψεις σου όπως λέτε..δεν πας μες στον πανικό που πάνε όλοι για να γνωρίσουν κόσμο και μετά παραπονιέσαι ή απορείς "Γιατί μου μιλάνε οι τρελοί και οι καμικάζι?" Δλδ αυτό που λέτε είναι σαν να πάει κάποιος σινεμά για να κάνει τα τηλέφωνα του!! Επίσης εννοείτε ότι το αυτονόητο και ο στατιστικός κανόνας είναι αυτός που είναι μόνος να είναι μπάκουρος ή αυτή που είναι μόνη να ψάχνεται...εκτός αν ζείτε όλοι σας στο US of A θέλετε να μου πείτε και αράζετε μόνοι σας στα μπαρ με το μπιλιαρδο και τα darts σας ή στα diner και τρώτε στο μπαρ...για Ελλάδα μιλάμε τώρα γιατί μου φαίνεται το χόλιγουντ μας το έχει κάψει λίγο το ρετιρέ... 1
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Εμ τριλοβιτη σνομπαρες ττην συνάντηση των Αθηναίων τι να σε κάνω.. Πάντως ρε παιδιά δε δέχομαι πως όσοι τυγχάνει να βγαίνουν μόνοι τους σε κάποια φάση, δεν έχουν φίλους. Εκτός αν είναι κάθε μέρα στο ίδιο μπαρ ως μέρος του ντεκόρ ξερωγω. Απλα δεν μου καθεται ως λογικο.. Μπακπακερ δεν ειναι απόλυτο αυτο. Μπορει να θες την απομόνωση μεσα σε κοσμο, it's a thing, ή να θέλεις να χαζεψεις τον κοσμο για τον χψ λογο πχ. Υπάρχουν χίλιες δύο παράμετροι στην υπόθεση. 2
Backpacker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Εμ τριλοβιτη σνομπαρες ττην συνάντηση των Αθηναίων τι να σε κάνω.. Πάντως ρε παιδιά δε δέχομαι πως όσοι τυγχάνει να βγαίνουν μόνοι τους σε κάποια φάση, δεν έχουν φίλους. Εκτός αν είναι κάθε μέρα στο ίδιο μπαρ ως μέρος του ντεκόρ ξερωγω. Απλα δεν μου καθεται ως λογικο.. Μπακπακερ δεν ειναι απόλυτο αυτο. Μπορει να θες την απομόνωση μεσα σε κοσμο, it's a thing, ή να θέλεις να χαζεψεις τον κοσμο για τον χψ λογο πχ. Υπάρχουν χίλιες δύο παράμετροι στην υπόθεση. Θα ήμουν απόλυτος αν έλεγα ότι όλοι όσοι το κάνουν είναι μπάκουροι..είπα σαφέστατα ότι ο ΚΑΝΟΝΑΣ είναι έτσι άρα και η πλειοψηφία.. άρα λόγω του ότι αυτός είναι ο κανόνας έτσι και ο περίγυρος αυτονόητα αυτή θα είναι η σκέψη που θα κάνει για αυτούς. So simple... Αν αμφισβητείτε και αυτό τι να πω μάλλον σε άλλες χώρες μεγαλώσαμε... Δεν είπα εγώ να μην το κάνουν φίλε μου...απλά είπα ότι δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση μετά να μου το παίζεις απορημένη ή και ξενερωμένη αν σου την πέφτουν εκεί μέσα. (για γυναίκες πάει αυτό κατά 99% γιατί δεν νομίζω ότι παίζουν πολλοί άντρες που πάνε μόνοι τους για ποτό και τους την πέφτουν γκόμενες). Για αυτό είναι αυτοί οι χώροι κατά πρώτο και κύριο λόγο..για να την πέφτει ο κόσμος και να γίνονται κονέ...
*nenya* Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Sorry για την χαζή ερώτηση και φιλικά πάντα...αλλά γιατί να πας σε ένα μέρος διασκέδασης μόνος/η σου και να μην θες σου μιλάει ο κόσμος?Εκεί πάει ο κόσμος για να μιλήσει και να γνωρίσει άλλον κόσμο...άμα όντως θες να χαθείς στην σκέψη παίρνεις το αλκοολ που γουστάρεις φοράς και τα ακουστικά σου για να ακούσεις πραγματικά ότι μουσική θες και όχι ότι καυλώσει τον κάθε DJ και πας όπου γουσταρεις να χαθείς στις σκέψεις σου όπως λέτε..δεν πας μες στον πανικό που πάνε όλοι για να γνωρίσουν κόσμο και μετά παραπονιέσαι ή απορείς "Γιατί μου μιλάνε οι τρελοί και οι καμικάζι?" Δλδ αυτό που λέτε είναι σαν να πάει κάποιος σινεμά για να κάνει τα τηλέφωνα του!! Επίσης εννοείτε ότι το αυτονόητο και ο στατιστικός κανόνας είναι αυτός που είναι μόνος να είναι μπάκουρος ή αυτή που είναι μόνη να ψάχνεται...εκτός αν ζείτε όλοι σας στο US of A θέλετε να μου πείτε και αράζετε μόνοι σας στα μπαρ με το μπιλιαρδο και τα darts σας ή στα diner και τρώτε στο μπαρ...για Ελλάδα μιλάμε τώρα γιατί μου φαίνεται το χόλιγουντ μας το έχει κάψει λίγο το ρετιρέ... Διαφωνώ backpacker. Δεν είναι απαραίτητο ότι οκόσμος πάει στα bar για να μιλήσει κ να γνωρίσει κόσμο. Όπως είπα και πριν, υπάρχουμε κι εμείς που γουστάρουμε να πιούμε το ποτό μας εκεί μόνοι μας. Και γιατί νιώθουμε άνετα στο μέρος που διαλέγουμε (μουσική, χώρος κλπ.). Και προσωπικά είπα ότι απορώ με το πέσιμο που δεν έχει καμία βάση, που δεν έχει προηγηθεί ούτε ίχνος φλερτ, ούτε ένα βλέμμα ρε παιδί μου. Και ναι, τυχαίνει να επιλέγω ένα μπαρ με μπιλιάρδο και ένα άλλο με darts χαχαχαχ XD 1
defacer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δεν είπα εγώ να μην το κάνουν φίλε μου...απλά είπα ότι δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση μετά να μου το παίζεις απορημένη ή και ξενερωμένη αν σου την πέφτουν εκεί μέσα. (για γυναίκες πάει αυτό κατά 99% γιατί δεν νομίζω ότι παίζουν πολλοί άντρες που πάνε μόνοι τους για ποτό και τους την πέφτουν γκόμενες). Φυσικά και μπορείς να την έχεις την απαίτηση. Εσύ σαν άντρας με τι δικαίωμα ακριβώς λες στις γυναίκες τι απαίτηση μπορεί ή δεν μπορεί να έχουν; Να μου πεις ότι άμα με χουφτώσεις δε μπορείς να έχεις την απαίτηση να το παίζεις απορημένη που σε χούφτωσα και γω ναι. Αλλά χωρίς να σου δώσει η γυναίκα κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα ότι είναι ΟΚ να την πλησιάσεις, σόρι που στο χαλάω αλλά δεν είναι ΟΚ. Και το γεγονός ότι μιλάμε για κάτι που μπορείς να πηδήξεις δεν το κάνει ΟΚ. Εσύ όταν βλέπεις κάποιον άντρα μόνο του να κάθεται στην κοσμάρα του θεωρείς ότι είναι ΟΚ να τον πλησιάσεις και να του τα σπάσεις επειδή θέλεις να γίνετε φίλοι; Αν όχι με ποιό τρόπο είναι ΟΚ να τα σπάσεις στη γυναίκα που κάνει το ίδιο; Επειδή εσύ έχεις τσουτσούνι κι αυτή πιπί; Για αυτό είναι αυτοί οι χώροι κατά πρώτο και κύριο λόγο..για να την πέφτει ο κόσμος και να γίνονται κονέ... Οι χώροι αυτοί είναι κατά πρώτο και κύριο λόγο για να πηγαίνει ο κόσμος να διασκεδάζει. Σε μερικούς είναι δύσκολο να το καταλάβουν, αλλά πέφτοντάς την σε κάποια δε σημαίνει απαραίτητα πως την κάνεις να διασκεδάσει. 2
bluesattack Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Να εχει ο αλλος/η γκομινα η να ειναι παντρεμενος αλλα να μην γουσταρει να ειναι αυτοκολλητος δεν παιζει ε ? Με βλέπεις ρε άνθρωπε, δεν κοιτάζω γύρω μου, δεν ψάχνομαι, απλά απολαμβάνω ήσυχα ήσυχα την μπύρα μου....πού είδες το πράσινο φως για να πλησιάσεις και να πιάσεις την πάρλα; Και ποιος ειπε οτι χρειαζεται πρασινο φως ? Σαν πολυ σας εχουμε καλομαθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα