Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη για να πλησιασεις και να μιλησεις σε καποια πρεπει να σου εχει δειξει οτι θελει; Και μες ποιο τροπο θα στο δειξει; Και πως ξερουμε οτι θα το δειξει σε εσενα κι οχι σε καποιον αλλον; 

Και στην τελικη, αν ειναι να περιμενω τη γυναικα να μου δωσει το πρασινο φως, μετα για ποιο λογο να "παιξω" μαζι της, αφου πλεον θα ξερω οτι εχω ηδη το πρασινο φως;

Οσον αφορα το "μοναχικο ποτο" παλια ηταν απο τα αγαπημενα μου, σημερα το κανω καπου καπου, αλλα πιο σπανια πλεον, προτιμω παρεϊτσα, τσιπουρακι, μεζεδακι και απειρες ψιλοσοφιες.

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδη για να πλησιασεις και να μιλησεις σε καποια πρεπει να σου εχει δειξει οτι θελει; Και μες ποιο τροπο θα στο δειξει; Και πως ξερουμε οτι θα το δειξει σε εσενα κι οχι σε καποιον αλλον; 

Και στην τελικη, αν ειναι να περιμενω τη γυναικα να μου δωσει το πρασινο φως, μετα για ποιο λογο να "παιξω" μαζι της, αφου πλεον θα ξερω οτι εχω ηδη το πρασινο φως;

Για να της πεις "γεια σου" όχι, αν και καλό θα ήταν να νιώθεις λίγο τη ζωή και να μην το κάνεις εκεί που η άλλη έχει ανοίξει εφημερίδα κι έχει φτιάξει καφέ.

Για να της ζαλίσεις τον έρωτα όμως ναι, πρέπει.

Το πράσινο φως που θα έχεις σημαίνει ότι δεν την ενοχλεί η παρέα σου, όχι ότι περιμένει να την κεράσεις ποτό και μετά να τη γαμήσεις. Εκείνο το φως που λες είναι το μπουρδελοκόκκινο.

Δημοσ.

Για να της πεις "γεια σου" όχι, αν και καλό θα ήταν να νιώθεις λίγο τη ζωή και να μην το κάνεις εκεί που η άλλη έχει ανοίξει εφημερίδα κι έχει φτιάξει καφέ.

Για να της ζαλίσεις τον έρωτα όμως ναι, πρέπει.

Το πράσινο φως που θα έχεις σημαίνει ότι δεν την ενοχλεί η παρέα σου, όχι ότι περιμένει να την κεράσεις ποτό και μετά να τη γαμήσεις. Εκείνο το φως που λες είναι το μπουρδελοκόκκινο.

Μα για το πρωτο μιλαω κι εγω. Βλεπεις κοπελα στο μπαρ πχ. μονη να πινει το ποτο της και να κοιτα αδιαφορα την καβα πισω απ' το μπαρ. Πρεπει να περιμενεις καποιο ειδικο σχεδιο επεμβασης απο μερια της  ή απλα λες ενα γεια σου κλπ; Κι αν εκεινη τη στιγμη η κοπελα ειναι οπως ανεφερε η nenya  πιο πριν χαμενη στον κοσμο της και στη μουσικη της και δε θελει κουβεντες, εσυ πως θα το γνωριζεις απο πριν; Και καλα να ειναι ευγενικη (ή να μην της τα εχουν πρηξει αλλοι δεκα) και ευγενικα να σε απωθησει, αν γυρισει και σου ριξει και κανα βρισιδι γιατι της χαλασες την εκστατικη κατασταση στην οποια βρισκοταν;

Δημοσ.

Ε απο πριν ρε συ δε μπορείς να το γνωρίζεις στη γενική περίπτωση, δεν είσαι μάντης. Αλλά ο άνθρωπος που ψάχνει παρέα δεν είναι και το πιο καμουφλαρισμένο πράγμα στον κόσμο, κοιτάει γύρω γύρω αντί να κοιτάει τη μπύρα του ή τους άλλους που παίζουν μπιλιάρδο.

Όπως και να χει το να πας να πεις ένα γεια δεν είναι έγκλημα. Το θέμα είναι η νοοτροπία ότι αφού είναι γυναίκα και μόνη της πάει να πει ψάχνει γκόμενο, γεια σου κούκλα ήρθα.

• Like 3
Δημοσ.

Φυσικά και μπορείς να την έχεις την απαίτηση. Εσύ σαν άντρας με τι δικαίωμα ακριβώς λες στις γυναίκες τι απαίτηση μπορεί ή δεν μπορεί να έχουν;

Να μου πεις ότι άμα με χουφτώσεις δε μπορείς να έχεις την απαίτηση να το παίζεις απορημένη που σε χούφτωσα και γω ναι. Αλλά χωρίς να σου δώσει η γυναίκα κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα ότι είναι ΟΚ να την πλησιάσεις, σόρι που στο χαλάω αλλά δεν είναι ΟΚ. Και το γεγονός ότι μιλάμε για κάτι που μπορείς να πηδήξεις δεν το κάνει ΟΚ.

Εσύ όταν βλέπεις κάποιον άντρα μόνο του να κάθεται στην κοσμάρα του θεωρείς ότι είναι ΟΚ να τον πλησιάσεις και να του τα σπάσεις επειδή θέλεις να γίνετε φίλοι; Αν όχι με ποιό τρόπο είναι ΟΚ να τα σπάσεις στη γυναίκα που κάνει το ίδιο; Επειδή εσύ έχεις τσουτσούνι κι αυτή πιπί;

Οι χώροι αυτοί είναι κατά πρώτο και κύριο λόγο για να πηγαίνει ο κόσμος να διασκεδάζει. Σε μερικούς είναι δύσκολο να το καταλάβουν, αλλά πέφτοντάς την σε κάποια δε σημαίνει απαραίτητα πως την κάνεις να διασκεδάσει.

Πάει να διασκεδάσει...δεν θέλω να σε σοκάρω αλλά τεράστιο κομμάτι αυτής της διασκέδασης έιναι να γνωρίσει κόσμο...ποτά έχει και σπίτι του..μουσική έχει και στο σπίτι του...άρα τι δεν έχει και πάει να βρει εκεί?Κόσμο που δεν ξέρει και θέλει να γνωρίσει και θέλει να πηδήξει...δεν ξέρω τι κάνεις εσύ αλλά πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό των αντρών έτσι κάνει.

Το παράδειγμα με τον μοναχικό άντρα απλά άκυρο...αν δεν καταλαβαίνεις το γιατί δεν μπορώ να βοηθήσω.

Δεν είπαμε να πάει να την χουφτώσει...και σιγά μην περιμένεις σε ένα μαγαζί με πόσο κόσμο να κάνει η τάδε γυναίκα eye contact με όλους για να δω αν με γουστάρει...πας μιλάς όμορφα και ωραία και αν θέλει προχωράει..αλλιώς πάμε γι'άλλα..

Δημοσ.
..........τσουυυυπ με πλησιάζουν ή κάτι 40+ ή 20χρονα και αρχίζουν ένα κατεβατό ερωτήσεων. Με βλέπεις ρε άνθρωπε, δεν κοιτάζω γύρω μου, δεν ψάχνομαι, απλά απολαμβάνω ήσυχα ήσυχα την μπύρα μου....πού είδες το πράσινο φως για να πλησιάσεις και να πιάσεις την πάρλα;

Και δεν ετυχε ποτε να σου αρεσει καποιος απ αυτους?

Δημοσ.

Αν ψάχνει παρέα, ή πολύ περισσότερο αν σε έχει μπανίσει και σε ζαχαρώνει, θα στο δείξει. 

Σε εμενα; Στον διπλα; Στους αλλους 5-10-50 που μπορει να βρισκονται στον ιδιο χωρο;

Δημοσ.

Εμ τριλοβιτη σνομπαρες ττην συνάντηση των Αθηναίων τι να σε κάνω..

To ξέρεις ότι ήταν πάνω απ' τις δυνάμεις μου στορμρέηνα. :P   Σε πιστεύω ρε γμτο, αλλά πες της να βάλει και καμιά φώτο. Οh wait...   Eίναι κλειδωμένο.  :-(

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι Σεμτέβριος γαμώ το φελέκι μου...

Μηπως ομως ειναι Οκτωμβριος?

Δημοσ.

Σε εμενα; Στον διπλα; Στους αλλους 5-10-50 που μπορει να βρισκονται στον ιδιο χωρο;

Μάλλον δεν κατάλαβα τι εννοείς. Αν γουστάρει εσένα θα το δείξει σε εσένα. Οι τριγύρω τι σχέση έχουν;;

• Like 1
Δημοσ.

@Backpacker γραφικός.

@pournaras δε σου έχει τύχει κάποια να σου το δείξει εσένα προσωπικά; Ή να στο πω και ανάποδα, εσύ αν θέλεις να "παίξεις τα φώτα" σε μια γυναίκα για να κόψεις αντιδράσεις, σε εμποδίζει η σκέψη ότι μπορεί να μην καταλάβει πως εννοείς εκείνη αλλά ξερωγώ τη διπλανή παρέα;

Μιλώντας προσωπικά νομίζω είναι φανερό πως κανένα από τα δύο δεν είναι πρόβλημα. Μου έχει τύχει και "πρόβλημα" με την έννοια "προφανώς γουστάρει κάποιον απ τους δυο μας αλλά δε μπορώ να καταλάβω ποιόν" (αυτά είναι προβλήματα) αλλά αυτό είναι η εξαίρεση όχι ο κανόνας. Και οπωσδήποτε όταν φτάσεις εκεί έχεις περάσει προ πολλού το στάδιο που πιάνεις κουβέντα.

Δημοσ.

καλη φαση να πηγαινεις για πηγαινεις για μοναχικο ποτο ή καφε χωρις να σε πιανουν στην παρλα οι σερβιτορες και οι Barmen.

:X

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

καλη φαση να πηγαινεις για πηγαινεις για μοναχικο ποτο ή καφε χωρις να σε πιανουν στην παρλα οι σερβιτορες και οι Barmen.

:X

Αυτό..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...